| Autor |
Zpráva |
< Ostatní ~ Servisní historie podle VIN |
| Bigbadjohn |
Zaslal: st duben 27, 2011 10:54 pm |
|
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Zdravím všechny Saxofoňáky. Našel by se mezi Vámi nkdo kdo by mi mohl zjisit servisní historii podle VIN. Originál výbavu jsem už našel na service.citroen.com, ale zajímalo by mě kolik to má najeto, na jakých prohlídkách to byla a podobně. Předem děkuji za ochotu. Jen ještě poznámka na okraj. Auto není moje, patří tátovi, já mám jinýho citróna  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| lakinooo |
Zaslal: čt duben 28, 2011 5:04 am |
|
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
A naco ti to je u stareho auta? Si myslis, ze do teraz chodilo vyhradne do autorizaku???
Zbytocne vynalozena namaha. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Bigbadjohn |
Zaslal: čt duben 28, 2011 8:35 am |
|
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Tak na vysvětlenou: Tátu by zajímalo, jestli to auto má skutečně najeto tolik, kolik je na tachometru, což samozřejmě lze zjsiti podle servisní historie, protože v záruce s tím určitě jezdili do značkovýho servisu a tam se píšou kilometry.
Likonooooovi děkuji za hodnotnou a vyčerpávající odpověď. Nebylo by lepší, pokud někdo nemá k danému tématu co napsat aby nepsal nic? Omlouvám se Ti, že jsi musel vynaložit tolik námahy aby sis příspěvek přečetl a ještě odpověděl.
Na jiném foru mi do druhého dne ochotně zjistili historii mého vozu podle vin a to je starý sedm let a má najeto přes 200.000 km. Samozřejmě tam byla jen historie za prvních 3,5 roku kdy to auto bylo servisováno v autorizovaném servisu, ale abych si udělal obrázek o tom co má to auto za sebou mi to stačilo. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Tomáš Spiššák |
Zaslal: čt duben 28, 2011 9:52 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ahoj, ja by som zavolal do Citroenu, a tam ti podla VIN-ka vygeneruju zo systemu co, a kedy na nom bolo robene. Teda ak chodil do autorizovanych predajni.  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| martanc |
Zaslal: čt duben 28, 2011 3:08 pm |
|
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
| Jak píše Tomáš tohle se dá zjistit jen v interním sistému Citroenu takže jedině poprosit něakého zaměstnance nebo tam skusit zajít. Jinak pokud to dříve jezdilo v ČR tak se počet kilometrů dá zjistit i na STK kam to jezdilo. |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
| Návrat nahoru |
|
| lakinooo |
Zaslal: čt duben 28, 2011 3:18 pm |
|
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Bigbadjohn napsal:
Likonooooovi děkuji za hodnotnou a vyčerpávající odpověď. Nebylo by lepší, pokud někdo nemá k danému tématu co napsat aby nepsal nic? Omlouvám se Ti, že jsi musel vynaložit tolik námahy aby sis příspěvek přečetl a ještě odpověděl.
Trosku porozmyslaj. U 10 rocneho auta ti bude k niecomu historia z prvych dvoch rokov????? Zvysnych 8 je asi nepodstatnych.
Auto sa nikdy nekupuje podla ciselka na tachhaci. To uz vedia aj male deti. Auto sa kupuje podla celkoveho stavu.
Kolegova Octavia s 460 tis km je v ovela lepsom stave ako hocktora v bazare so zazranym ciselkom 125 tis km na tachometri. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|