punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Servisní historie podle VIN

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  Servisní historie podle VIN

Bigbadjohn
Zaslal: st duben 27, 2011 10:54 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 27. 04. 2011 Příspěvky: 3 Bydliště: Vrchlabí
Zdravím všechny Saxofoňáky. Našel by se mezi Vámi nkdo kdo by mi mohl zjisit servisní historii podle VIN. Originál výbavu jsem už našel na service.citroen.com, ale zajímalo by mě kolik to má najeto, na jakých prohlídkách to byla a podobně. Předem děkuji za ochotu. Jen ještě poznámka na okraj. Auto není moje, patří tátovi, já mám jinýho citróna Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lakinooo
Zaslal: čt duben 28, 2011 5:04 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 15. 07. 2008 Příspěvky: 1808 Bydliště: Vrútky
A naco ti to je u stareho auta? Si myslis, ze do teraz chodilo vyhradne do autorizaku???

Zbytocne vynalozena namaha.
Bigbadjohn
Zaslal: čt duben 28, 2011 8:35 am Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 27. 04. 2011 Příspěvky: 3 Bydliště: Vrchlabí
Tak na vysvětlenou: Tátu by zajímalo, jestli to auto má skutečně najeto tolik, kolik je na tachometru, což samozřejmě lze zjsiti podle servisní historie, protože v záruce s tím určitě jezdili do značkovýho servisu a tam se píšou kilometry.
Likonooooovi děkuji za hodnotnou a vyčerpávající odpověď. Nebylo by lepší, pokud někdo nemá k danému tématu co napsat aby nepsal nic? Omlouvám se Ti, že jsi musel vynaložit tolik námahy aby sis příspěvek přečetl a ještě odpověděl.
Na jiném foru mi do druhého dne ochotně zjistili historii mého vozu podle vin a to je starý sedm let a má najeto přes 200.000 km. Samozřejmě tam byla jen historie za prvních 3,5 roku kdy to auto bylo servisováno v autorizovaném servisu, ale abych si udělal obrázek o tom co má to auto za sebou mi to stačilo.
Tomáš Spiššák
Zaslal: čt duben 28, 2011 9:52 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 18. 12. 2010 Příspěvky: 1013 Bydliště: Martin - Priekopa, SK
Ahoj, ja by som zavolal do Citroenu, a tam ti podla VIN-ka vygeneruju zo systemu co, a kedy na nom bolo robene. Teda ak chodil do autorizovanych predajni. Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
martanc
Zaslal: čt duben 28, 2011 3:08 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
Jak píše Tomáš tohle se dá zjistit jen v interním sistému Citroenu takže jedině poprosit něakého zaměstnance nebo tam skusit zajít. Jinak pokud to dříve jezdilo v ČR tak se počet kilometrů dá zjistit i na STK kam to jezdilo.

lakinooo
Zaslal: čt duben 28, 2011 3:18 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 15. 07. 2008 Příspěvky: 1808 Bydliště: Vrútky
Bigbadjohn napsal:

Likonooooovi děkuji za hodnotnou a vyčerpávající odpověď. Nebylo by lepší, pokud někdo nemá k danému tématu co napsat aby nepsal nic? Omlouvám se Ti, že jsi musel vynaložit tolik námahy aby sis příspěvek přečetl a ještě odpověděl.

Trosku porozmyslaj. U 10 rocneho auta ti bude k niecomu historia z prvych dvoch rokov????? Zvysnych 8 je asi nepodstatnych.

Auto sa nikdy nekupuje podla ciselka na tachhaci. To uz vedia aj male deti. Auto sa kupuje podla celkoveho stavu.

Kolegova Octavia s 460 tis km je v ovela lepsom stave ako hocktora v bazare so zazranym ciselkom 125 tis km na tachometri.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: