| Autor |
Zpráva |
< Servis ~ 1.1i nestartuje - starter ok |
| vtsko |
Zaslal: po březen 16, 2009 11:56 am |
|
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
MrChodnyCZ napsal: Ne, imobilizerem to neni, cerpadlo je bez problemu slyset. Podle mne je problem se zapalenim smesi (rozdelovac, svicky) nebo nahovno benal. To cidlo vody bych netipoval. Zkonzultuju to s mechanikem a uvidim jak to pujde nakopnout.
pri tomto aute neni nic normalne,takze skus vsetko...mne to blblo dokonca aj po vymene cidla,nepomohol ani reset ECU..nakoniec baterka bola k.o. Ale tu mas dobru si povedal,tak treba skusat dalej,co si neskusil.Popripade vyber sviecky,precisti,aj kable knim...kontakty na cidlach a na zapalovacej liste |
_________________ Saxik 1.6 16V VTS
r.v. 2002, 125,5ps
vaha prazdneho auta 920kg
http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0 |
|
| Návrat nahoru |
|
| MrChodnyCZ |
Zaslal: po březen 16, 2009 1:27 pm |
|
|
|
Ted sem byl v servisu, jeste to skusit natocit a uplne bez problemu - na brnk to chytlo, chod normalni. Probral sem to se servisakem a kdyz to resil poprve, tak svicky jiskru hazely. Odpoledne si to vezmu a budu stim nejaky cas jezdit, mozna jenom bratr neumi nastartovat auto  |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
| Návrat nahoru |
|
| lakinooo |
Zaslal: po březen 16, 2009 3:52 pm |
|
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
| Alebo tomu saxu nie je sympaticky tvoj brat... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| MrChodnyCZ |
Zaslal: po březen 16, 2009 3:55 pm |
|
|
|
to uz sem mu taky rikal  |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
|
|
| Návrat nahoru |
|
| martanc |
Zaslal: po březen 16, 2009 6:37 pm |
|
|
|
|
MrChodnyCZ napsal: to uz sem mu taky rikal  jj u saxa je to obráceně, mýsto toho aby si majitel vybíral auto tak saxo si vybýrá majitele samo  |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
| Návrat nahoru |
|
| Ondrej133 |
Zaslal: po březen 16, 2009 6:54 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
no imo mi nebliká protože je tam vytažená žárovka protože to svítilo pořád a dneska jsme to měřily a je špatná baterka.takže už mam v kufru novou i s novejma svorkama.ty starý natáčecá byly naprd protože nešly vyndat. takže se to předělá na normál svorky |
_________________ WWW.FIRETYRE.7X.CZ
Citroen saxo 1.4 VTS - 75 komoňů  |
|
| Návrat nahoru |
|
| martanc |
Zaslal: po březen 16, 2009 6:56 pm |
|
|
|
|
Ondrej133 napsal: no imo mi nebliká protože je tam vytažená žárovka protože to svítilo pořád  a dneska jsme to měřily a je špatná baterka.takže už mam v kufru novou i s novejma svorkama.ty starý natáčecá byly naprd protože nešly vyndat. takže se to předělá na normál svorky jo klasika ty starý jak se to dlouho nesundavá tak pak dou blbě dolu, neni nad klasiku ta jde dolu vždicky  |
|
| Návrat nahoru |
|
| Ondrej133 |
Zaslal: po březen 16, 2009 9:03 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
martanc: no jenomže teď jsem se na to byl kouknout a je to v prčicích protože ten kabel hlavně - ty jsou 2 a svedený do jednoho.ty jsou krátký a kdyžbych to odstříhnul a přidělal ty klasický svorky tak mi to nevystačí ke kontaktu.a to + by taky asi nevyšlo. a nastavovat to je blbost to by mi mohlo zahořet.takže pordte prosím. jo a omlouvam se že se sem kajdim do téma  |
|
| Návrat nahoru |
|
| MrChodnyCZ |
Zaslal: po březen 16, 2009 9:08 pm |
|
|
|
takt tak, imobilizery si jdete resit nekam jinam, tady se resi moje auto
mimochodem odpoledne jsem si chtel auto odvest s tim, ze to poradne projedu a prd. Zaclo se to zase kuckat, tak sem to tam rovnou nechal. Zitra se udela diag a mrkne se na to cidlo teploty vody. Jeste vymenim svicky s paliv. filtrem a kdyz ani to nepomuze, tak auto hodim do Macochy  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Ondrej133 |
Zaslal: po březen 16, 2009 9:17 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
MrChodnyCZ: myslim že kdyby takovej přístup měl každej tak z (díry) macochy by byla (hora jako kráva) macocha a tak by se to fakt jmenovalo
jo imo budeme řešit jinde ale to jak to udělat s těma kabelama potřebuju vědět  |
|
| Návrat nahoru |
|
| lakinooo |
Zaslal: po březen 16, 2009 9:28 pm |
|
|
|
|
Ondrej133 napsal: jo imo budeme řešit jinde ale to jak to udělat s těma kabelama potřebuju vědět 
Vymen aj kable. Nestoja miliony.... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Ondrej133 |
Zaslal: po březen 16, 2009 9:32 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
| lakinooo: no ale když koupim kabely na saxo tak boudou stejně dlouhý myslim a to si nepomůžu |
|
| Návrat nahoru |
|
| martanc |
Zaslal: po březen 16, 2009 9:33 pm |
|
|
|
|
Ondrej133 napsal: MrChodnyCZ: myslim že kdyby takovej přístup měl každej tak z (díry) macochy by byla (hora jako kráva) macocha  a tak by se to fakt jmenovalo
jo imo budeme řešit jinde ale to jak to udělat s těma kabelama potřebuju vědět  sory ted sem si uvedomil ze ja vlastne menil svorku jen na kostre a daval sem ji i s kabelem, ale kdyz se budes snazit tak se daj sehnat takovy delsi zahnuty svorky a ty by snad mohly stacit jinak jedine vymenit kabely  |
|
| Návrat nahoru |
|
| Ondrej133 |
Zaslal: po březen 16, 2009 9:35 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
martanc: no ale já právě nevim za jaký delší  |
|
| Návrat nahoru |
|
| lakinooo |
Zaslal: po březen 16, 2009 9:43 pm |
|
|
|
|
| Pojdes do nejakich lepsich auto suciastok, pripadne elektra a kupis si kabla aj kilometer. nahodis ocka na jednu stranu, svorky na druhu. Naozaj jednoduche riesenie, nie je co riesit. Pripadne rozbehaj miernym nasilim stare svorky a neries. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|