punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Reparácia interiéru Saxa po vykrádačke.

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  Reparácia interiéru Saxa po vykrádačke.

vtsko
Zaslal: po říjen 13, 2008 12:28 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 03. 2008 Příspěvky: 4167 Bydliště: Malacky
dobry zaklad aby ti to zase vykradli....ale hrat to musi no

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kubopn
Zaslal: po říjen 13, 2008 12:37 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 23. 08. 2007 Příspěvky: 53 Bydliště: Piešťany (SK)
To vtsko : Po skušenosti už neparkuju nikde déle jak 10minut kromě 4 míst. A tam je auto docela v bezpečí si myslím Wink.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Lukes.2002
Zaslal: po říjen 13, 2008 1:30 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
vtsko napsal:
dobry zaklad aby ti to zase vykradli....ale hrat to musi no

nbo nevím nevím...podle mě raději ukradnout plato z vedlejšího auta než tahat bednu o objemu nějákých 200 litrů...podle mě je to šílenost ale parada Laughing Laughing Laughing

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
kubopn
Zaslal: po říjen 13, 2008 2:18 pm Odpovědět s citátem
To Lukes.2002 : Šílenost ... Tj., to máš pravdu Cool A je to taky protizlodejské opatření ... nejde to vybrat ani v celku jenom tak a ani po dílech Idea . Chtěl jsem pořadnou muziku a tohlecto je fakt docela fajn. Ale ješte to není vono. Musím to teďko celé upravit aby to vypadalo,že to do toho auta patří atď. ... ale všechno je v plánech.

BTW: Vím, už jsem se na to ptal, ale co všechno by znamenala změna z inteligentních francouzkejch 3-šroubú na kolech na normální 4? Jaksik na to nemúžu sehnat žádný litý kola. I když 3-šrouby mají výhodu Twisted Evil . Nikdo je nekradne Razz .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Lukes.2002
Zaslal: po říjen 13, 2008 2:22 pm Odpovědět s citátem
kubopn napsal:
To Lukes.2002 : Šílenost ... Tj., to máš pravdu Cool A je to taky protizlodejské opatření ... nejde to vybrat ani v celku jenom tak a ani po dílech Idea . Chtěl jsem pořadnou muziku a tohlecto je fakt docela fajn. Ale ješte to není vono. Musím to teďko celé upravit aby to vypadalo,že to do toho auta patří atď. ... ale všechno je v plánech.

BTW: Vím, už jsem se na to ptal, ale co všechno by znamenala změna z inteligentních francouzkejch 3-šroubú na kolech na normální 4? Jaksik na to nemúžu sehnat žádný litý kola. I když 3-šrouby mají výhodu Twisted Evil . Nikdo je nekradne Razz .

je to ak 14 dní co na ebay byly nádherný tří-dírový kola 15" na saxo...

kubopn
Zaslal: po říjen 13, 2008 2:28 pm Odpovědět s citátem
No mám tam 13" ... nebyl by s tím little problém? Very Happy
Lukes.2002
Zaslal: po říjen 13, 2008 2:32 pm Odpovědět s citátem
kubopn napsal:
No mám tam 13" ... nebyl by s tím little problém? Very Happy

ipravy by byly potřeba ... ale jen malé....asi desetinásobně menší než na předělání na 4-díru:)

kubopn
Zaslal: st říjen 22, 2008 9:18 am Odpovědět s citátem
Takže po víkende a dvoch dňoch robotky sme pokročili následovne (foto dodám neskôr) :

- rozhodlo sa, že autíčko dostane nový (dúfam že kvalitnejší lak) a zlepila sa reklama z celého auta (tento víkend).

- predné A.E. si vyslúžili ostrekovač, ktorý je zapojený nakoniec spolu s ostrekovačmi predného skla. K môjmu údivu sa nevyskytli žiadne problémy s tlakom. Ďalej dostanú svetlá H.I.D. kit xenónov z teplotou 6000k (dnes).

- do stredového panelu sa začal zabudovávať malý display (zelené podsvietenie), ktorý nahradil pôvodný podsvietený ukazovateľ na označenie čudlíkov ventilácie, a bude zobrazovať pomocou 2 čidiel interiérovú a exteriérovú teplotu. Interiérové čidlo je umiestnené nad stredovou konzolou a nenápadne skované za tou krytkou stropného svetla. Exteriérové čidlo som umiestnil podobne ako je na Passate a to do miest motorovej časti. kde sa nachádza klaksón.

- taktiež som sa zmohol a kúpil som nové zrkadlá "M3 look" (čo sú spomínané v shoutboxe). Síce som mal strach z toho ako bude v nich vidieť, ale mám pocit, že je to ešte lepšie než s origo zrkadlami.

- potiahli sme nanovo kufor kobercom a čiastočne pokročili vo výzbroji audio súpravou.

No a na záver ešte veci, ktorými sa auto dokončí :
- opraviť pokazenú spojku
- vymeniť poťahy sedadiel za nejaké origo (najlepšie čierne)
- výmena podlahového koberca (resp. potiahnutie novou vrstvou)
- úprava a úprava látkovej časti dverí
- záverečné úpravy a detailné dolaďovačky

Takže tak no ... ak si niekto myslite, že je to šialenosť a neoplatí sa, tak vysvetlenie je nasledovné :

Saxo aj keď má motor 1.1i ťahá podľa mna veľmi slušne (oproti Felde a podobným vozidlám rovnakého veku). Možno je trošku staré, ale narozdiel od nových áut veľa vecí je opraviteľných aj svojpomocne (aspoň dočasne). S priateľkou nám vyhovuje veľkosť auta, finančná náročnosť na prevádzku a prachy na novú C2-ku alebo 107-ku nemáme. Investícia do nákupu auta bola 50000. Následovné investície neboli malé ale furt sa nevyrovnali 400000 za nové auto. A navyše Saxínko sa mi veľmi páči a urobil som na ňom už veľa roboty, takže sa ho neplánujem tak skoro vzdať. Za rok, čo ho mám ja spravilo 50000km, čo je polka toho čo predtým spravilo za 10 rokov.

Toľko moje novinky Cool .

-------

A ešte dotaz. Do tohto sa moc nevyznám, ale je případná možnost nejakých úprav v motoru abych tomu ten výkon a chod motoru troška zlepšilo? Filtry nebo takový něco pomúžou?
MrChodnyCZ
Zaslal: st říjen 22, 2008 9:32 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 12. 07. 2007 Příspěvky: 3334 Bydliště: Hodonín
Nezapomen prihodit nejake fotky Smile

Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
kubopn
Zaslal: st říjen 22, 2008 7:26 pm Odpovědět s citátem
Xenóny v akcii :

Samotné angel eyes :

Autorádio :

Zrkadlá "M3 look" :

martanc
Zaslal: st říjen 22, 2008 9:09 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
no koukám mohlo by to svítit pěkně taky o nich totiž přemejšlim protože teď jezdim často v noci a světla u saxa sou jak bludičky zlatej favorit oproti tomu svítil jako saxo s dálkovejma Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

troskalp
Zaslal: čt říjen 23, 2008 9:58 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 01. 09. 2008 Příspěvky: 2204 Bydliště: Střílky
martanc napsal:
no koukám mohlo by to svítit pěkně taky o nich totiž přemejšlim protože teď jezdim často v noci a světla u saxa sou jak bludičky zlatej favorit oproti tomu svítil jako saxo s dálkovejma Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

asi špatně vidiš Very Happy nebo máš na houby světla Very Happy

martanc
Zaslal: čt říjen 23, 2008 10:17 pm Odpovědět s citátem
troskalp napsal:
asi špatně vidiš Very Happy nebo máš na houby světla Very Happy
to asi ne starý saxo svítilo uplně stejně možná trochu líp ale to bylo žárovkama je to tim že saxo má oproti favoritu malí světla

troskalp
Zaslal: čt říjen 23, 2008 10:20 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 01. 09. 2008 Příspěvky: 2204 Bydliště: Střílky
za tmy když mám jen obrysky tak mi předni krásně září Wink přijde mi jako by to bylo i namodralé to světlo ale to se mi asi zdálo Wink

martanc
Zaslal: pá říjen 24, 2008 9:22 am Odpovědět s citátem
troskalp napsal:
za tmy když mám jen obrysky tak mi předni krásně září Wink přijde mi jako by to bylo i namodralé to světlo ale to se mi asi zdálo Wink
no tak možná tam máš modrý obrisovky. Vyndej jednu žárovičku a uvidíš ale já sem samozřjmě myslel jak svítí potkávačky

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přejdi na: