punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - dusenie motoru

Autor Zpráva

<  Servis  ~  dusenie motoru

Sparco900
Zaslal: ne srpen 03, 2008 9:43 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 842 Bydliště: Košice
alebo niejake cidlo odislo? treba ist na test mozno ukaze chybu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
ywo
Zaslal: po srpen 04, 2008 12:46 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 22. 01. 2008 Příspěvky: 544 Bydliště: Stara Lubovna, Slovensko
Mal som nieco podobne... Skus vymenu cidlo teploty motora.. Mne diagnostika ukazala chybu toho cidla, vycistili sme ho, pobehal som par km a vratil sa, opat vyhodilo tu istu chybu.Tak sme to vymenili a odvtedy je pokoj.Mozno to nesuvisi priamo s otackami motora, ale mne to pomohlo... Skus niekde pozicat od niekoho a ak sa to nezopakuje tak to kupis...

lakinooo
Zaslal: po srpen 04, 2008 2:45 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 15. 07. 2008 Příspěvky: 1808 Bydliště: Vrútky
V piatok som objednany na diagnostiku. Diagnostika je drahsia ako cidlo.... To zelene cidlo stoji cca 850 Sk od Hella. Rozmyslam, ci ist najprv na diagnostiku, alebo ho len kupit....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ywo
Zaslal: út srpen 05, 2008 8:23 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 22. 01. 2008 Příspěvky: 544 Bydliště: Stara Lubovna, Slovensko
Ja mam diagnostiku za 400sk.. a to sa mi zdalo drahe, takze ked tak pozeram, tak mozem vyskakovat od radosti...

BX19GTI
Zaslal: út srpen 05, 2008 12:46 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 20. 05. 2005 Příspěvky: 242 Bydliště: Praha
Myslím si, že kupovat čidlo teploty motoru je zbytečnost. Bude to někde u vstřiků? Klapka vzduchu a její potenciometr nebo čidlo teploty nasávaného vzduchu do sání. Nebo jestli to dělá jen při volnoběhu tak to může být krokový motorek volnoběhu. Ale pánové já mám 1.1 jednobod a těm vaším strojovnám vůbec nerozumím. Sad

Zaslal: út srpen 05, 2008 1:04 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
mne rto robi tiez ale iba na neutraly tak som si kupil sprej na cistenie skrtiacej klapky a skusim ci to pomoze ked to precistim.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
lakinooo
Zaslal: út srpen 05, 2008 6:46 pm Odpovědět s citátem
Ozaj pani, dam vam jednu radu. Ak vase auto pochadza z rakuska skontrolujte si komplet kazdy milimeter brzdoveho potrubia. Ja som dnes na jednu trubku cumel a je v zaciatocnom stadiu hrzavenia.... Tie trubky stoja par korun....
kloub
Zaslal: st srpen 06, 2008 7:24 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 06. 2008 Příspěvky: 212 Bydliště: Tupesy u Uherskeho hradiste
BX19GTI napsal:
Myslím si, že kupovat čidlo teploty motoru je zbytečnost. Bude to někde u vstřiků? Klapka vzduchu a její potenciometr nebo čidlo teploty nasávaného vzduchu do sání. Nebo jestli to dělá jen při volnoběhu tak to může být krokový motorek volnoběhu. Ale pánové já mám 1.1 jednobod a těm vaším strojovnám vůbec nerozumím. Sad
s tebou souhlasim urcite tohle je pravda, muze tu skrtici klapku mit tak zasranou ze to ani nevi.ja bych ten motor poradne nadrazdil a treba ho to prejde,vytacej ho na plno a uvidis co se bude dit,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
lakinooo
Zaslal: pá srpen 08, 2008 10:59 am Odpovědět s citátem
Dnes som bol v Citroene na diagnostike. Diagnostika skoro nic neukazala. Len nejaku poruchu signalu snimace detonacneho horenia. Chybu vymazali a po jazde sa znova neukazala. Precistili snimac detonacie, krokovy motor, snimac natocenia klapky..... Som s tym nieco pobehal a zavada sa uz neukazala, uvidime casom....
MATY585
Zaslal: so srpen 09, 2008 11:23 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 20. 07. 2008 Příspěvky: 221 Bydliště: SVK Zvolen
lakinooo napsal:
Dnes som bol v Citroene na diagnostike. Diagnostika skoro nic neukazala. Len nejaku poruchu signalu snimace detonacneho horenia. Chybu vymazali a po jazde sa znova neukazala. Precistili snimac detonacie, krokovy motor, snimac natocenia klapky..... Som s tym nieco pobehal a zavada sa uz neukazala, uvidime casom....

ahooj...ja maam akurat podobny problem.saxo mam iba nejaky ten mesiac a uz toto..filtre+olej+rozvod a swiecky Denzo vymenene..a teraz pri wolnobehu mi otacky zacnu padat,potom sa zas zdvihnu,motor ako keby chcel na volnobeh skapat..a za jazdy mi niekedy trhaa...a tiez chcem ist stym na PC takze taaak...tiez som rozmyslal nad skrtiacou klapkou.....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
skokan
Zaslal: so srpen 09, 2008 12:31 pm Odpovědět s citátem
inak mne to zacalo robit po tom ako som vymenil sanie a sviecky za iridiove ... hmm

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
Dar3cek
Zaslal: so srpen 09, 2008 2:22 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 235 Bydliště: Zlonice , Okres kladno
Já sem si všim že me otačky kolísaj pouze když nekde stojim delsi dobu v kolone a trosku vic se mi zvedne teplota.Normalka ji mam asi 1-2mm pod polovinou a v kolonach kdyz se dostane na polovinu tak mi zacnou ty otacky kolisat.....něják moc to zatím neřešim...ale taky nevím čím to je Confused Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
lakinooo
Zaslal: so srpen 09, 2008 6:17 pm Odpovědět s citátem
Vcera vecer mi to zase spravilo. SOm dnes kupil sprej na kontakty, vazelinu na kontakty, cistic klapky. Komplet som vycistil klapku, krokovy motorcek, do potenciometru som nastriekal riadnu davku cistica.... porozpajal som vsetky mozne konektory vycistil vystriekal, taktiez kontakty z riadiacky, z tej skrinky pod nou. SOm sa bol povozit a uplna pohoda. Otacky uz ani na volnobeh nekolisaju. Uvidime co to spravi casom....
skokan
Zaslal: po srpen 11, 2008 7:37 am Odpovědět s citátem
lakinooo napsal:
Vcera vecer mi to zase spravilo. SOm dnes kupil sprej na kontakty, vazelinu na kontakty, cistic klapky. Komplet som vycistil klapku, krokovy motorcek, do potenciometru som nastriekal riadnu davku cistica.... porozpajal som vsetky mozne konektory vycistil vystriekal, taktiez kontakty z riadiacky, z tej skrinky pod nou. SOm sa bol povozit a uplna pohoda. Otacky uz ani na volnobeh nekolisaju. Uvidime co to spravi casom....
lakino, ten sprej mam aj ja a chystam sa to cistit, ale ked si to uz robil, tak mozes poradit. Ako ocistit ten krokovy motorcek, treba daco vymontovavat, alebo v com vlastne spociva jeho cistenie?? dik

lakinooo
Zaslal: po srpen 11, 2008 8:19 am Odpovědět s citátem
Krokovy motorcek.... Je to vlastne taky klobucik v tvare ihlana, ktory sa vysuva a zavuva do vybrania v sani a tam urcuje predpokladam pomer benzinu a vzduchu. Ja som vycistil ten otvor do ktoreho je zasunuty, bolo tam kopec bordelu ( na to je dobry sprej na cisteni klapky, pusti to vsetky usadeniny). Na motorceku treba len ocistit ten klobucik a streknut do neho WD40. Tym ze sa motorce otaca, tak vysuva ten klobucik, cize by to malo lahko chodit. Len neurob taku hlupost ako ja, ze som ten motorcek napojil len na kable a chcel som vidiet ci funguje. par krat som otocil klucikom a vyletel mi cely klobucik..... Krasne hladanie v trave. Ked ho tam namontujes musis par krat naprazdno zapat a vypat zapalovanie, aby si motorcek nasiel spravnu polohu.... Nie je to nic zlozite, potrebujes len Torx myslim ze 20 a malu golu. S nicim inym sa tam nedostanes.....

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 9
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

Přejdi na: