punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - K: 1.4 VTS nebo 1.6 VTS

Autor Zpráva

<  Nákup/Prodej  ~  K: 1.4 VTS nebo 1.6 VTS

Ondrej133
Zaslal: st červen 04, 2008 9:41 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 05. 2008 Příspěvky: 530 Bydliště: Plzeň
Sparco900 napsal:
Ondrej133 napsal:
tak sice to co mam vybraný já el. zrcátka nemá ale co Smile to se dá dodělat ne?

tak stymto ti ja neporadim, lebo neviem ci sa to da dorobit, ale ved rucne nieje problem nastavit zrkadla alebo je?? Laughing a ked je inzerat tak napis link a pozrieme sa nanho Wink

jo jo a někdo mi ho vyfoukne co? dam link až bude doma Smile no jako dají se nastavit ručně ale el.je to lepší ne? a pak se auto i líp prodá když tam bude nějaká výbava ne?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Ondrej133
Zaslal: st červen 04, 2008 9:43 pm Odpovědět s citátem
jou už jsem saxoklubák a ne nějakej japonskej turista či co Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Sparco900
Zaslal: st červen 04, 2008 9:46 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 842 Bydliště: Košice
Ondrej133 napsal:
jou už jsem saxoklubák a ne nějakej japonskej turista či co Smile

tak ti gratulujem Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
MrChodnyCZ
Zaslal: čt červen 05, 2008 5:27 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 12. 07. 2007 Příspěvky: 3334 Bydliště: Hodonín
Ondrej133 napsal:
no to sice jo.ale když si je tam přehodíš bude znamenat že to neVTS bude najednou VTS? tak to by bylo fakt trapný Smile

to nejak nechapu, cos tim myslel. Dostat vts bodykit na normalni saxo je temer nemozne.

El. zrcadka nejsou standardni vybava vts, navic bych na nich vubec nelpel - zrcadka nastavis jednou a pak do nastaveni uz nedrbes a je to zase o vec min, ktera se muze na aute pokazit Very Happy
Ale dodelat je by nemel byt problem.

Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Ondrej133
Zaslal: čt červen 05, 2008 6:09 am Odpovědět s citátem
MrChodnyCZ napsal:
Ondrej133 napsal:
no to sice jo.ale když si je tam přehodíš bude znamenat že to neVTS bude najednou VTS? tak to by bylo fakt trapný Smile

to nejak nechapu, cos tim myslel. Dostat vts bodykit na normalni saxo je temer nemozne.

El. zrcadka nejsou standardni vybava vts, navic bych na nich vubec nelpel - zrcadka nastavis jednou a pak do nastaveni uz nedrbes a je to zase o vec min, ktera se muze na aute pokazit Very Happy
Ale dodelat je by nemel byt problem.

aha já myslel že se to dá přendat
Majo
Zaslal: čt červen 05, 2008 12:05 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
Ondrej.. mam pocit ze moc spekulujes Laughing

..takze poprve, elektricky spatak Ti je na dve veci.. ja som tiez chcel strasne elektricky.. nastavis ho a uz to nastavujes bud ked Ti do neho nejaky curak buchne alebo ked ho umyvas,tak sa trosku posunie.. akurat sa TI to moze pokazit a nenastavis uz nic.. dolezite su okna, tie by sa mi teda uz nechcelo klukovat, som to klukoval doteraz na kazdom aute, este vodicove by mi tak nevadilo, ale spolujazdcove.. tam je elektrika super Wink

..co sa tyka bodykitu.. to je tak draha vec, ze by si typek radsej zohnal ine saxo ako tam daval to originalne (naraznik+1lem v citroene 20000 Exclamation - ked pripocitas ostatne komponenty, vide TI strasne cislo.. Evil or Very Mad )
..dalsia vec, ked tu trosku popozeras fotky, je to celkom cerstva tema, saxo je jak od uziny, sama diera..cize na obycajnom by si musel tych "tisic" dier urobit sam a tak na to by som sa pozrel Exclamation

..zakladny rozdiel podla ktoreho pozeraj:
1.4 ma vzadu bubny a chladic tak "polovicu" prednej masky..
1.6 ma vsade kotuce a chladic "cez celu" prednu masku..
1.6 16V ma ovela vacsiu hlavu, je tam napisane 16V Crying or Very sad Crying or Very sad -skoda ze som ja toto nevedel ked som kupoval ten svoj "16Ventil"

..takisto dat na 1.4kotuce dozadu nie je az take lahke..

..co sa tyka tej zadnej napravy, na to sa vykasli, aj tak ju budes musiet repasovat skor ci neskor, na citroenoch vseobecne odchadza zadna naprava medzi 100 a 150tis. km - citroen odporuca po 150tis robit repas zadnej napravy..
..musis sa pozriet co vsetko je pokazene na aute, tu Ti chalani vedia povedat za kolko sa co pripadne da opravit.. dolezity je motor, ako sa Ti na nom bude jazdit, treba mu dat trosku do tela a skusit aj poriadne zabrzdit.. skus ci ide preradovat v pohode, ci sa niekde neseka radicka..
..ked kupujes ojazdene, pocitaj ze urcite bude treba zopar veci "doladit"

Ondrej133
Zaslal: čt červen 05, 2008 7:28 pm Odpovědět s citátem
Majo napsal:
Ondrej.. mam pocit ze moc spekulujes Laughing

..takze poprve, elektricky spatak Ti je na dve veci.. ja som tiez chcel strasne elektricky.. nastavis ho a uz to nastavujes bud ked Ti do neho nejaky curak buchne alebo ked ho umyvas,tak sa trosku posunie.. akurat sa TI to moze pokazit a nenastavis uz nic.. dolezite su okna, tie by sa mi teda uz nechcelo klukovat, som to klukoval doteraz na kazdom aute, este vodicove by mi tak nevadilo, ale spolujazdcove.. tam je elektrika super Wink

..co sa tyka bodykitu.. to je tak draha vec, ze by si typek radsej zohnal ine saxo ako tam daval to originalne (naraznik+1lem v citroene 20000 Exclamation - ked pripocitas ostatne komponenty, vide TI strasne cislo.. Evil or Very Mad )
..dalsia vec, ked tu trosku popozeras fotky, je to celkom cerstva tema, saxo je jak od uziny, sama diera..cize na obycajnom by si musel tych "tisic" dier urobit sam a tak na to by som sa pozrel Exclamation

..zakladny rozdiel podla ktoreho pozeraj:
1.4 ma vzadu bubny a chladic tak "polovicu" prednej masky..
1.6 ma vsade kotuce a chladic "cez celu" prednu masku..
1.6 16V ma ovela vacsiu hlavu, je tam napisane 16V Crying or Very sad Crying or Very sad -skoda ze som ja toto nevedel ked som kupoval ten svoj "16Ventil"

..takisto dat na 1.4kotuce dozadu nie je az take lahke..

..co sa tyka tej zadnej napravy, na to sa vykasli, aj tak ju budes musiet repasovat skor ci neskor, na citroenoch vseobecne odchadza zadna naprava medzi 100 a 150tis. km - citroen odporuca po 150tis robit repas zadnej napravy..
..musis sa pozriet co vsetko je pokazene na aute, tu Ti chalani vedia povedat za kolko sa co pripadne da opravit.. dolezity je motor, ako sa Ti na nom bude jazdit, treba mu dat trosku do tela a skusit aj poriadne zabrzdit.. skus ci ide preradovat v pohode, ci sa niekde neseka radicka..
..ked kupujes ojazdene, pocitaj ze urcite bude treba zopar veci "doladit"

dík.fakt vyčerpávající Smile
Barth3Z
Zaslal: čt červen 05, 2008 7:47 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
pls admini LOCKED that ... OT
Ondrej133
Zaslal: čt červen 05, 2008 7:56 pm Odpovědět s citátem
Barth3Z napsal:
pls admini LOCKED that ... OT

proč? no asi možná kvůli tomu že to přešlo do takovýho volnýho pokecu to jo
martanc
Zaslal: čt červen 05, 2008 8:05 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
je fakt ze z nakupu jsme se dostaly do diskuze o jednotlivejch verzich, co takhle cely tema presunout do Ostatního Smile

Ondrej133
Zaslal: čt červen 05, 2008 8:10 pm Odpovědět s citátem
martanc napsal:
je fakt ze z nakupu jsme se dostaly do diskuze o jednotlivejch verzich, co takhle cely tema presunout do Ostatního Smile

asi tak Smile
martanc
Zaslal: pá červen 06, 2008 5:39 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
Ondrej133 napsal:
martanc napsal:

asi tak Smile
jj tak snad se o to ňekdo šikovnej postará

jamie.thomas
Zaslal: po červen 09, 2008 7:50 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 05. 2007 Příspěvky: 97 Bydliště: K.Vary
Ondrej133 napsal:
martanc napsal:

asi tak Smile

A ty už si teda zdárně koupil Saxo??
Ondrej133
Zaslal: po červen 09, 2008 9:28 pm Odpovědět s citátem
jamie.thomas: to bylo na mě? jojo už je doma Smile http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6386228 to je on.fotky jsou v garáži
mattell
Zaslal: st červen 11, 2008 7:00 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 07. 2006 Příspěvky: 168 Bydliště: Ostrava
ten vypadá pěkně, taky jsem ho ohlídal v inzerci, jen mi vadí a nesedí ty obyč sedačky, to nemá s VTS nic společného... Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 5 z 6
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Přejdi na: