| Autor |
Zpráva |
< Tuning ~ jak snížit zadek - přesadit torzku? |
| franus |
Zaslal: pá listopad 02, 2007 9:35 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
9000 nebo 3000 toz to je palka. To je fakt lepsi koupit ten zavodni Tilton, ale potom by to chtelo hodit brzdove trubky do interieru a do toho se mi uz nechce. Jeste by tam snad sel dat nejaky hydraulicky ventil, ale uvidime..... |
_________________ Pug205gti |
|
| Návrat nahoru |
|
| Gejza |
Zaslal: po únor 11, 2008 7:50 am |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
| Tak sem se pustil do snizovani zadku,torzky nesli ven tak musela cela naprava.Uz je zase zpatky na aute, ale ted se mi nedari dostat torzky zpatky do tisicihranu.Poradte mi prosim jak to udelat,mam nejak hejbat s ramenem nebo je jen jedna pozice jak tam torzka de??Kdyz ji zastrcim do tisicihranu na naprave,tak mi prijde ze nejde do tisicihranu na ramenu,jakoby narazi.Dik za kazdou radu |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| kubik106 |
Zaslal: po únor 11, 2008 9:29 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
franus napsal: Mam v planu ty regulovatelne hodit na sve auto (viz podpis) a to z dovodu toho, ze zadni naprava je brebrzdena, takze tlak budu ubirat.... NEvite jaka je cenovka a jestli je to sehnatelne napr. i elitu apod?
franus a p205gti regulator brzdneho ucinku zadnej napravy nemali montovany seriovo? ked hej postaci ho iba rozobrat a skusit precistit ci nieje pridreny.
kamarat mal tvoj problem na ibize.
zdupol v 100kmh brzdu a jak keby si mu za rucnu zatiahol, vrtelo mu so zadkom a zametal cestu jak divy pes. no a skus to spravit v zakrute, hned letis bokem a mas toho plne ruky. |
| Návrat nahoru |
|
| Crack |
Zaslal: čt únor 14, 2008 7:32 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Gejza napsal: Tak sem se pustil do snizovani zadku,torzky nesli ven tak musela cela naprava.Uz je zase zpatky na aute, ale ted se mi nedari dostat torzky zpatky do tisicihranu.Poradte mi prosim jak to udelat,mam nejak hejbat s ramenem nebo je jen jedna pozice jak tam torzka de??Kdyz ji zastrcim do tisicihranu na naprave,tak mi prijde ze nejde do tisicihranu na ramenu,jakoby narazi.Dik za kazdou radu My to dáli na sundaný nápravě a nandali to tam složený,je to asi nejjednodušší když už je to dole |
_________________ Citroen Saxo VTS 16V ... 1/4 míle za 15,220 http://www.saxoclub.net/index.php?ind=gallery&op=section_view&idev=117&order=&st=0 |
|
| Návrat nahoru |
|
| franus |
Zaslal: po březen 17, 2008 7:51 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
| Nevite jaky ma prumer zadni torzni tyc na saxu VTS (pripadne na normalnim saxu) a jaky je prumer predniho stabilizatoru na vts (pripadne na normalnim saxu)? Diky moc |
_________________ Pug205gti |
|
| Návrat nahoru |
|
| Crack |
Zaslal: čt březen 20, 2008 8:29 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
franus napsal: Nevite jaky ma prumer zadni torzni tyc na saxu VTS (pripadne na normalnim saxu) a jaky je prumer predniho stabilizatoru na vts (pripadne na normalnim saxu)? Diky moc Měřil sem oboje,ale už si to nepamatuju,tuším že torzky sou 21mm ale fakt si nejsem jistej,možná si to pletu s něčím jiným! |
_________________ Citroen Saxo VTS 16V ... 1/4 míle za 15,220 http://www.saxoclub.net/index.php?ind=gallery&op=section_view&idev=117&order=&st=0 |
|
| Návrat nahoru |
|
| maki |
Zaslal: po duben 07, 2008 7:30 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
| hele a kdyz necham torzku v original nastaveni a dal bych tam jen kratsi tlumice snizi se to nebo ne stacilo by mi aby si to sedlo tak o 2 cm |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| beniro |
Zaslal: po duben 07, 2008 7:39 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
maki napsal: hele a kdyz necham torzku v original nastaveni a dal bych tam jen kratsi tlumice snizi se to nebo ne stacilo by mi aby si to sedlo tak o 2 cm
neznizi |
_________________ VTS, STI |
|
| Návrat nahoru |
|
| psejvl |
Zaslal: po duben 21, 2008 7:18 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
tak sem presazoval a slo to v pohode torzky sli ven pekne i na spatek a na vejsku sem to stahnul o 2,5cm a zadek klesl asi o 7 cm ... zadek je dost mekej ale vejska me tedka vyhovuje... mam to stejne s predkem.. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| casso |
Zaslal: po duben 21, 2008 7:46 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
| Takze na to presadenie zadnej torzky som si vypocul viac nazorov aj od automechanikov a neodporucaju moc mozno aj preto ze to asi este nerobili a pre prosteho cloveka to nie je zrovna lahka zalezitost... Ja to budem riesit pravdepodobne tak ze zadny naraznik necham tak ako je len na neho dorobim laminatovu pristavbu , nic zlozite len nech obide vyfuk a stred vyplnim alu mriezkov a bude... horsie su na tom ti ktori nie su zastancovia plastov okolo auta a chu mat normal pekne saxicko =) |
_________________ VTS 1.6i 8V @ 72kW r.v. 2002

|
|
| Návrat nahoru |
|
| Majo |
Zaslal: út duben 22, 2008 9:08 am |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
casso napsal: Takze na to presadenie zadnej torzky som si vypocul viac nazorov aj od automechanikov a neodporucaju moc mozno aj preto ze to asi este nerobili a pre prosteho cloveka to nie je zrovna lahka zalezitost... Ja to budem riesit pravdepodobne tak ze zadny naraznik necham tak ako je len na neho dorobim laminatovu pristavbu , nic zlozite len nech obide vyfuk a stred vyplnim alu mriezkov a bude... horsie su na tom ti ktori nie su zastancovia plastov okolo auta a chu mat normal pekne saxicko =)
znizovanie torzky by som nedaval robit len tak niekomu... ja to mam spravene super, mozem doporucit, ale ten servis je v BA..
co sa tyka plastov, priznam sa este som nevidel saxo co by vyzeralo dobre s nejakymi laminatmi (moj nazor).. je to malicke auticko a ked sa tam daju laminaty, vyzera to hrozne jak nejake ufo.. je tu plno odstrasujucich prikladov, staci kuknut galeriu podla mna najkrajsia cesta je znizit a dat pekne disky.. nejaku peknu vyfukovu koncovku a popripade folie (komu sa to paci) a nemas co viac riesit  |

|
|
| Návrat nahoru |
|
| casso |
Zaslal: pá duben 25, 2008 3:07 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
| No ako ten laminat mam ako poslednu moznost aspon opticky to znizit kedze fakt neviem kto tu v okoli nieco take robi a sfusovat si auto nechcem nechat... tiez by som to rad len znizil a dal tam alu disky, ale z toho co som cital aj tu na fore a co som pocul tak to fakt nie je nic moc robota a este tvrdost mi teraz absolutne vyhovuje neviem ako by to bolo keby to bolo maksie. :/ |

|
|
| Návrat nahoru |
|
| Lukes.2002 |
Zaslal: pá duben 25, 2008 5:51 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
casso napsal: No ako ten laminat mam ako poslednu moznost aspon opticky to znizit kedze fakt neviem kto tu v okoli nieco take robi a sfusovat si auto nechcem nechat... tiez by som to rad len znizil a dal tam alu disky, ale z toho co som cital aj tu na fore a co som pocul tak to fakt nie je nic moc robota a este tvrdost mi teraz absolutne vyhovuje neviem ako by to bolo keby to bolo maksie. :/
Hod to dolů o jeden zub....může to udělat 3-4 cm....v citroenu to stojí tuším 1000 korun....řeč je pouze o torzce... |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
| Návrat nahoru |
|
| olda77 |
Zaslal: ne duben 27, 2008 1:49 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
|
| Návrat nahoru |
|
| casso |
Zaslal: ne duben 27, 2008 4:17 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Lukes.2002 napsal: Hod to dolů o jeden zub....může to udělat 3-4 cm....v citroenu to stojí tuším 1000 korun....řeč je pouze o torzce...
No v citrone v servise by som im to dal mozno robit ale ze to meni celkovo jazdne vlastnosti... ze to potom moc hadze s tym autom a zadok bere do zakrut tak neviem. |

|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|