punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - úprava 8v?

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  úprava 8v?

Marek
Zaslal: ne prosinec 23, 2007 8:17 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 24. 02. 2005 Příspěvky: 181 Bydliště: SK-Niedere Tatra
kubik106 napsal:

1,3 8v rallye, v profituningu BA odbrzdene na 105 hp / 7800 rpm, prakticky v serii, motor je od vcera vonku a ked sa nahodi naspat tak si to rad odskusam na sprinte s johnym a mikim a dalsimi, aby ste vedeli ze sa da vyhrat aj inak ako s 16v zlato Mr. Green

Ak by si chcel ist na cca 130PS tak musis vela loooove zainvestovat do motora,vacku+zavodnu ECU+komplet vyfuk+hlavu atd,su tam aj dalsie vychytavky,takze tvoj strop s tymi vecami baj ocko co som napisal cca 125-127PS.To niektore auta v SR,budu mat min o 25PS naviac min,Tvoje stastie,ze nejazdia sprinty

Zaslal: ne prosinec 23, 2007 8:23 pm Odpovědět s citátem
K tomu vitazstvu,ide sa robit motor do Swifta,este stara kasna MKI,kovane piesty 74,5mm+vacky+upravena ECU+vacsia klapka,ine vstrekovace+ina vstrekovacia lista,vykon cca min 130PS,ale je lahsi od Teba min 100kg,teda ako auta,a vies co znamena 100kg vaha,to je dalsich 20PS bud + alebo -

Zaslal: ne prosinec 23, 2007 9:01 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 10. 11. 2007 Příspěvky: 357 Bydliště: Bratislava III
no moja cesta je 4 klapky, ostrejsia vacica + plneprog. riadiaca jednotka, takze potencial je tam dost velky.. Smile vsak nehajme sa prekvapit hned ako bude hotovo, budem informovat Wink
o tom swifte som pocul, bude to mastenica, som nanho zvedavyyyy Twisted Evil

to marek: ty si asi zle prozumel ale tych 105 ps je iba zaklad, cize ked stym skoncim tak ich stastie ze moje auto jazdi zatial iba ulice Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Marek
Zaslal: ne prosinec 23, 2007 9:18 pm Odpovědět s citátem
Kubo,ten motor poznam ako svoje topanky,mozes tam dat co chce cez 130 sa neprehupnes,ani v PIPO tuning to nespravia,ale ked to Fel... spravi,tak OK,a nezabudni,ze slovenske brzdy meraju hausnumera,okrem Cikorovej a v Slovnafte.

Zaslal: ne prosinec 23, 2007 9:18 pm Odpovědět s citátem
kubik106 napsal:
no moja cesta je 4 klapky, ostrejsia vacica + plneprog. riadiaca jednotka, takze potencial je tam dost velky.. Smile vsak nehajme sa prekvapit hned ako bude hotovo, budem informovat Wink
o tom swifte som pocul, bude to mastenica, som nanho zvedavyyyy Twisted Evil

Neviem o ktorom Swifte si pocul,ale nas sprinty jazdit urcite nebude,takze o tom druhom si pocut nemohol,chlap co vsetko vie,tak toto nevie.Swift ktory sa bude robit,resp motor,tak bude mat od nas ostre vacky+zavodnu ECU+kovane piesty 74,5mm,v pripade,ze naskrabe peniaze na stvorklapku,tak tam ma 168PS,a tento bude jazdit len slalom a sprinty.Takze pozdrav kamarata,co vsetko vie,ale bohuzial toto nevie.
PS-Vies ze som mal taky motor,mam to preskumane do detailov,konzultovane veci s PIPO Tuning a pod,ale cez 125-127 sa nedostanes,bohuzial je to tak,skus hadat,preco sme presli na ....
Hodnoty,ktore som napisal,su odbrzdene,ale nie na Slovensku,ja osobne na Slovensku uz nebudem davat na brzdu ani OSLA,a cislam,ktore tu uvadzate,ze brzdene tam a tam,su hausnumera,na Slovensku kto meria dobre a poctivo je RC+Slovnaft,zbytok ako im vyhovuje,tieto svoje slova viem dolozit.

Zaslal: ne prosinec 23, 2007 9:33 pm Odpovědět s citátem
verim ti mareku, ale haluz je stymi brzdami nakolko chalanom v profituningu vzdy vyjdu nizsie cisla na brzde ako v slovnafte alebo u cikora, ked sa mi motor dorobi, urcite si to neham zmerat znova u nich.
optimisti typu v profituningu mi namerali 100 koni a u cikora 120 tak v profituning maju dojebanu brzdu su mi na smiech...
a potom sa cuduju ze preco 105 hp 106ka ich da dole.
motor ide na svorklapky, to je uz specatene, budem priebezne informovat.
Johny
Zaslal: ne prosinec 23, 2007 9:56 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 09. 2006 Příspěvky: 767 Bydliště: Banská Bystrica SR
kubik aj ked budes mat 130PS stale budem mat 141PS pod kapotou, narozdiel od tých tvojich bude 130poníkov vyhonených na hranicu bežne nekazivého udržiavaného motora Sad Takže mozno pol sezóny a klakačka. Daj tam 16V a máš pokoj a kludne možeš prešprintovať koho xceš, to len rada do života, 8V je krok späť pokial sa v danom aute vyrabal v serii 16V s väčším výkonom.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
kubik106
Zaslal: ne prosinec 23, 2007 10:01 pm Odpovědět s citátem
Johny napsal:
kubik aj ked budes mat 130PS stale budem mat 141PS pod kapotou, narozdiel od tých tvojich bude 130poníkov vyhonených na hranicu bežne nekazivého udržiavaného motora Sad Takže mozno pol sezóny a klakačka. Daj tam 16V a máš pokoj a kludne možeš prešprintovať koho xceš, to len rada do života, 8V je krok späť pokial sa v danom aute vyrabal v serii 16V s väčším výkonom.

jj ale ked ja to tak chcem vyskusat Smile)) ..mame v rodine vts a nemam proti nemu nic, je super a motor ma brutalny potencial, ked klakne 8v a onudi ma to lisknem tam urcite 16v.
a johny urcite si chcem dat stebou exhibicu, rallye ma v zaklade o dost nizsiu vahu a velmi dobre sprevodovanu skrinu Wink
Johny
Zaslal: ne prosinec 23, 2007 10:17 pm Odpovědět s citátem
jj ale ked ja to tak chcem vyskusat Smile)) ..mame v rodine vts a nemam proti nemu nic, je super a motor ma brutalny potencial, ked klakne 8v a onudi ma to lisknem tam urcite 16v.
a johny urcite si chcem dat stebou exhibicu, rallye ma v zaklade o dost nizsiu vahu a velmi dobre sprevodovanu skrinu Wink[/quote]

jj jásné Twisted Evil
Na tú váhu velmi nespoliehaj, na zrazy chodím vyhádzaný len s lahkou laminat škrupinou a kapotami Wink

Ja ti držím palce ale budu to zbytočne vyhodené peniaze, radšej tu štvorklapku predaj mne Very Happy

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
kubik106
Zaslal: ne prosinec 23, 2007 10:21 pm Odpovědět s citátem
neneneeee nepredam Very Happy okrem teba naserem x dalsich osob takze pre mna je to urcita satisfakcia Laughing
Johny
Zaslal: ne prosinec 23, 2007 10:26 pm Odpovědět s citátem
Ved to mas 1,3jku to niesi ani v mojej kategorii sorry som si to nevsimol ja trúba som myslel ze hovoríme o 1,6 8V (vid nazov prispevku)

OK to mas GUT kategoriu so škodovcami, fabčami a nejkým tými zdechnutými swiftami Very Happy Very Happy Very Happy to je debata potom OK, ešte raz sorry , len do toho. aj berg je do 1,4 nie?

Crack
Zaslal: ne prosinec 23, 2007 10:27 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 01. 2006 Příspěvky: 847 Bydliště: Miletín
Johny napsal:
tak ale tam je taky rozdíl že to je jiná kategorie ne?

Zaslal: ne prosinec 23, 2007 10:30 pm Odpovědět s citátem
Johny napsal:
Ved to mas 1,3jku to niesi ani v mojej kategorii sorry som si to nevsimol ja trúba som myslel ze hovoríme o 1,6 8V (vid nazov prispevku)

OK to mas GUT kategoriu so škodovcami, fabčami a nejkým tými zdechnutými swiftami Very Happy Very Happy Very Happy to je debata potom OK, ešte raz sorry , len do toho. aj berg je do 1,4 nie?

Zdochnute swiste si ta daju na ranajky,kedy sa im zachce Very Happy ,keby bol dalsi pacient na taku upravu,ako bolo jedno Saxo,tak by si asi nebol taky silny v kanflekoch Very Happy ,lenze ako som uz pisal,tu chcu vsetci stado oslov a zadarmo.

Zaslal: ne prosinec 23, 2007 10:39 pm Odpovědět s citátem
Marek napsal:
Johny napsal:

Zdochnute swiste si ta daju na ranajky,kedy sa im zachce Very Happy ,keby bol dalsi pacient na taku upravu,ako bolo jedno Saxo,tak by si asi nebol taky silny v kanflekoch Very Happy ,lenze ako som uz pisal,tu chcu vsetci stado oslov a zadarmo.

HEEEEHEHEH johny je stary rypal Smile)
ano som v nizsej kategorii, ale ako som pysal johny, cez leto ta cakam na ciare Razz
inak pred swiftami mam fakt respekt, ale je dobre ze su tu, aspon mam motivaciu Smile
Marek
Zaslal: ne prosinec 23, 2007 10:43 pm Odpovědět s citátem
Kubo,ale aby ta ta motivacia po prvom sprinte nepresla Very Happy Very Happy Very Happy a aj Dzonyho

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přejdi na: