| |
| Autor |
Zpráva |
|
| Ritchma |
Zaslal: čt září 27, 2007 8:08 am |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
MrChodnyCZ napsal: No a u nas si policajt zavola do registru a hned vi, ze ty gumy, co tam mas, tam nepatri 
Mam takovej tupej dotaz, ale on si zjistí co se na to auto dávalo, nebo přímo co máš ty napsanýho v techničáku? Jestli první možnost, tak je to stejně k ničemu........ |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| zlamos |
Zaslal: čt září 27, 2007 8:23 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ritchma napsal: MrChodnyCZ napsal: No a u nas si policajt zavola do registru a hned vi, ze ty gumy, co tam mas, tam nepatri 
Mam takovej tupej dotaz, ale on si zjistí co se na to auto dávalo, nebo přímo co máš ty napsanýho v techničáku? Jestli první možnost, tak je to stejně k ničemu........
Já mám v techničáku u VTS jenom 185/55/14 a nic jinyho tam nemůžu dát.  |
_________________ VTS 1,6 16v r.v.98 |
|
| Návrat nahoru |
|
| Majo |
Zaslal: čt září 27, 2007 9:19 am |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
| Návrat nahoru |
|
| olda77 |
Zaslal: čt září 27, 2007 10:15 am |
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Lukes.2002 |
Zaslal: čt září 27, 2007 10:59 am |
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Albi |
Zaslal: čt září 27, 2007 12:56 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Lukes.2002 napsal: MrChodnyCZ napsal: No a u nas si policajt zavola do registru a hned vi, ze ty gumy, co tam mas, tam nepatri 
Není to tak jednoduchý...zavolá do registru a tam zjistí že citroen saxo se dělalo se 13",14",15" a s rozměry gum od 155 po 195....ale nikdy ti nikdo v registru nevyvrátí že máš v techničáku od citroenu dodatečně povolené třeba 225-tky gumy....takže registr je jen taková jejich finta....pokud se začneš hádat tak to nemá jak dokázat a ostrouhá....my co se v zákonech v autoškole hrabeme už dva roky tak víme jak na to:) 
omlouvam se, ale slovenske pomery neznam, proto jsem si myslel ze je to OK... ja chci na svojem nechat 195 ale misto profilu 45 dat 50. z policajtu strach nemam, divla jsem se s vyskou by problem byt take nemel, do podbehu se to vejde... a kdyz nebudu menit sirku, nevidim duvod aby to o neco strejchalo...
prejit u 45 na 50 chci kvuli mirnemu zvyseni vozu a taky pohodli, nemam to jen na sport, a obcas s tim cestuji a je to zbytecne mlatici, taky kdyz se vydam na vyocinu tak uz jsme jednou prorazil vanu, takze uvazuji taky o mirnem zvyseni podvozku, takze pokud mate nejaky tip, budu rad. zatim me napadly jen delsi pruziny... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Miki |
Zaslal: čt září 27, 2007 1:00 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Albi napsal: Lukes.2002 napsal: MrChodnyCZ napsal: No a u nas si policajt zavola do registru a hned vi, ze ty gumy, co tam mas, tam nepatri 
Není to tak jednoduchý...zavolá do registru a tam zjistí že citroen saxo se dělalo se 13",14",15" a s rozměry gum od 155 po 195....ale nikdy ti nikdo v registru nevyvrátí že máš v techničáku od citroenu dodatečně povolené třeba 225-tky gumy....takže registr je jen taková jejich finta....pokud se začneš hádat tak to nemá jak dokázat a ostrouhá....my co se v zákonech v autoškole hrabeme už dva roky tak víme jak na to:) 
omlouvam se, ale slovenske pomery neznam, proto jsem si myslel ze je to OK... ja chci na svojem nechat 195 ale misto profilu 45 dat 50. z policajtu strach nemam, divla jsem se s vyskou by problem byt take nemel, do podbehu se to vejde... a kdyz nebudu menit sirku, nevidim duvod aby to o neco strejchalo...
prejit u 45 na 50 chci kvuli mirnemu zvyseni vozu a taky pohodli, nemam to jen na sport, a obcas s tim cestuji a je to zbytecne mlatici, taky kdyz se vydam na vyocinu tak uz jsme jednou prorazil vanu, takze uvazuji taky o mirnem zvyseni podvozku, takze pokud mate nejaky tip, budu rad. zatim me napadly jen delsi pruziny...
niekolko krat to bolo pisane ze to sucha , neviem preco si myslis ze zrovna tebe to suchat nebude. ked to tam das, tak sem potom prosim ta nepis aku blbost si spravil , lebo nebudes zdaleko prvy co si mysli ze prave v jeho pripade to bude ok . Bude ti to suchat a budes i buchat jlavu o stenu aky si bol sprosty ze si vyhodil peniaze za gumi ktore ti nepasuju a aj tak na koniec kupis 45 , ale komu niet rady, tomu niet pomoci |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
| Návrat nahoru |
|
| dave_m |
Zaslal: čt září 27, 2007 1:54 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
ja mam 185/55R14 a o par mm odchliplej podbeh a pri plnym rejdu mi to taky nekdy strejchne ... takze kdo nechce mit problemy, tak tam dejte to, co tam ma byt. A kdo chce laborovat s podlozkama, sirsima diskama a jinyma pneu, tak batejte  |
_________________ bývalé VTS 16V, 2001, 1/4 mile za 15.85s, max na 2 km 189 km/h, max GPS 201 km/h

|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|