punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - pneu

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  pneu

Ritchma
Zaslal: čt září 27, 2007 8:08 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
MrChodnyCZ napsal:
No a u nas si policajt zavola do registru a hned vi, ze ty gumy, co tam mas, tam nepatri Laughing

Mam takovej tupej dotaz, ale on si zjistí co se na to auto dávalo, nebo přímo co máš ty napsanýho v techničáku? Jestli první možnost, tak je to stejně k ničemu........
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
zlamos
Zaslal: čt září 27, 2007 8:23 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 03. 08. 2006 Příspěvky: 612 Bydliště: Olomouc Dolany
Ritchma napsal:
MrChodnyCZ napsal:
No a u nas si policajt zavola do registru a hned vi, ze ty gumy, co tam mas, tam nepatri Laughing

Mam takovej tupej dotaz, ale on si zjistí co se na to auto dávalo, nebo přímo co máš ty napsanýho v techničáku? Jestli první možnost, tak je to stejně k ničemu........

Já mám v techničáku u VTS jenom 185/55/14 a nic jinyho tam nemůžu dát. Crying or Very sad

Zaslal: čt září 27, 2007 9:19 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
Toto je aj dost chyba citroenu.. Ti hajzli nechcu vydavat povolenia k zapisaniu inych rozmerov do TP, na SK to bohuzial potrebujeme, zeleni nas inac poslu do pecka.. Ja mam na vtsku 185/55/14, iny rozmer nemam, retaze na zimu dat neviem a v citroene ked som poziadal o nejaky certifikat kde by boli uvedene vsetky mozne velkosti pneumatik k vts (viem ze niektori maju v TP tusim 165/60/14 alebo 195/45/15), vykrucali sa z toho, pritom nechapem preco.. keby som chcel nejaky rozmer cojaviem disk 16 tak sa nedivim, len som chcel od nich vypis co vsetko je uz schvalene...

..a nikdy nevies na koho narazis.. mne uz sa stalo ze mi kontrolovali velkost pneumatik s technicakom.. boli dost prekvapeni ze mi to sedelo Mr. Green Mr. Green Neutral uz sa tesili na technicak.. takze radsej neriskujem..

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
olda77
Zaslal: čt září 27, 2007 10:15 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 25. 02. 2005 Příspěvky: 1685 Bydliště: PŘEROV
ja mam psano 185/55/14 i 195/45/15,...............ale dela se pneu195/55/14 jako jedina co jsem nasel TOYO.ale ta by asi byla zase vyšší,že?

Lukes.2002
Zaslal: čt září 27, 2007 10:59 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
MrChodnyCZ napsal:

Není to tak jednoduchý...zavolá do registru a tam zjistí že citroen saxo se dělalo se 13",14",15" a s rozměry gum od 155 po 195....ale nikdy ti nikdo v registru nevyvrátí že máš v techničáku od citroenu dodatečně povolené třeba 225-tky gumy....takže registr je jen taková jejich finta....pokud se začneš hádat tak to nemá jak dokázat a ostrouhá....my co se v zákonech v autoškole hrabeme už dva roky tak víme jak na to:) Cool Cool

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Albi
Zaslal: čt září 27, 2007 12:56 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 08. 2007 Příspěvky: 46 Bydliště: Znojmo; Brno
Lukes.2002 napsal:
MrChodnyCZ napsal:

Není to tak jednoduchý...zavolá do registru a tam zjistí že citroen saxo se dělalo se 13",14",15" a s rozměry gum od 155 po 195....ale nikdy ti nikdo v registru nevyvrátí že máš v techničáku od citroenu dodatečně povolené třeba 225-tky gumy....takže registr je jen taková jejich finta....pokud se začneš hádat tak to nemá jak dokázat a ostrouhá....my co se v zákonech v autoškole hrabeme už dva roky tak víme jak na to:) Cool Cool

omlouvam se, ale slovenske pomery neznam, proto jsem si myslel ze je to OK... ja chci na svojem nechat 195 ale misto profilu 45 dat 50. z policajtu strach nemam, divla jsem se s vyskou by problem byt take nemel, do podbehu se to vejde... a kdyz nebudu menit sirku, nevidim duvod aby to o neco strejchalo...

prejit u 45 na 50 chci kvuli mirnemu zvyseni vozu a taky pohodli, nemam to jen na sport, a obcas s tim cestuji a je to zbytecne mlatici, taky kdyz se vydam na vyocinu tak uz jsme jednou prorazil vanu, takze uvazuji taky o mirnem zvyseni podvozku, takze pokud mate nejaky tip, budu rad. zatim me napadly jen delsi pruziny...
Miki
Zaslal: čt září 27, 2007 1:00 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
Albi napsal:
Lukes.2002 napsal:
MrChodnyCZ napsal:

omlouvam se, ale slovenske pomery neznam, proto jsem si myslel ze je to OK... ja chci na svojem nechat 195 ale misto profilu 45 dat 50. z policajtu strach nemam, divla jsem se s vyskou by problem byt take nemel, do podbehu se to vejde... a kdyz nebudu menit sirku, nevidim duvod aby to o neco strejchalo...

prejit u 45 na 50 chci kvuli mirnemu zvyseni vozu a taky pohodli, nemam to jen na sport, a obcas s tim cestuji a je to zbytecne mlatici, taky kdyz se vydam na vyocinu tak uz jsme jednou prorazil vanu, takze uvazuji taky o mirnem zvyseni podvozku, takze pokud mate nejaky tip, budu rad. zatim me napadly jen delsi pruziny...

niekolko krat to bolo pisane ze to sucha , neviem preco si myslis ze zrovna tebe to suchat nebude. ked to tam das, tak sem potom prosim ta nepis aku blbost si spravil , lebo nebudes zdaleko prvy co si mysli ze prave v jeho pripade to bude ok . Bude ti to suchat a budes i buchat jlavu o stenu aky si bol sprosty ze si vyhodil peniaze za gumi ktore ti nepasuju a aj tak na koniec kupis 45 , ale komu niet rady, tomu niet pomoci

Zaslal: čt září 27, 2007 1:54 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
ja mam 185/55R14 a o par mm odchliplej podbeh a pri plnym rejdu mi to taky nekdy strejchne ... takze kdo nechce mit problemy, tak tam dejte to, co tam ma byt. A kdo chce laborovat s podlozkama, sirsima diskama a jinyma pneu, tak batejte Smile

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: