punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - tuhé řazení - převodovka

Autor Zpráva

<  Servis  ~  tuhé řazení - převodovka

Albi
Zaslal: po září 03, 2007 12:45 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 08. 2007 Příspěvky: 46 Bydliště: Znojmo; Brno
tak jsem se informoval v Meteoru, a to tahlo č.1. stoji 300,- akorat nevim jestli ta volnost je skutecne v tom tahle, respektive na tom konci ktery se vetvi...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
rumcajs
Zaslal: po září 03, 2007 6:50 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 07. 2007 Příspěvky: 75 Bydliště: Jihlava
DarkMIKE napsal:
Chlapi este sa Vas chcem popytat, aku mate volu v salt pake, ked mate zaradeny kvalt. Ja mam volu zlava doprava pri zaradenom kvalte cca 2-3cm co sa mi zda byt teda dost vela, neviem jako mate teda vy... Confused

K té vůli, podle toho nákresu nevím přesně na ktrým táhlu to je, ale myslím si, že problém je tam, kde je k převodovce uchyceno táhlo číslo 4. Když vlezeš pod auto a meleš s těmi táhly tak, aby se páka hýbala zleva doprava, uvidíš, že u převodovky je docela volnej takovej ten paznecht co mele s hřídelí v převodovce (fakt nevim jak líp bych to vysvětlil, nejsem žádnej odborník!!!) Jako kreslíř sice taky stojím za ho..., ale pokusil jsem se to tam přimalovat! Tady to je http://www.ukazto.com/?img=azen.jpg

Zaslal: út září 04, 2007 8:45 am Odpovědět s citátem
ja mam spise podezreni na tohle pouzdro ze je vybehane

http://www.ukazto.com/?img=tahlo-t3a1.png , cele ma moc velkou vuli...
rumcajs
Zaslal: út září 04, 2007 5:49 pm Odpovědět s citátem
S tím souhlasím, to pouzdro by taky potřebovalo výměnu, ale když se pod to auto podíváš a zameleš pákou, vidíš že ta "páčka" nasazená na tý "hřídeli" co jsem popisoval se mele, ale samotná "hřídel" stojí. Vůle je tam jako sviňa a to je ten můj konkrétní problém!!!

Zaslal: so září 08, 2007 2:58 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 06. 2006 Příspěvky: 789 Bydliště: Zilina
V tom klbe je ta vola normalna uz to pisal aj Adler a je to aj u inych Saxikov. Momentalne som sa vratil z dovolenky a buduci tyzden idem pozriet co s tym vlastne je, takze som tu chvilocku nebol. Ja mam velku volu v salpake, pozriem este to skontrolujem olej a uvidim ci nemam volu na tom bazmeku z tej prevodovky co pise rumcajs. Ak to bude tym a potvrdi to aj mechanik tak hura do prevodovky (asi ma slahne o zem Evil or Very Mad Evil or Very Mad )
BTW aku mate volu chlapi Vy, ked mate zaradeny kvalt na saltpake zlava do prava???
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MaTToS8806
Zaslal: ne září 09, 2007 8:47 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 08. 03. 2007 Příspěvky: 234 Bydliště: Bratislava
ked mam zaradeny kvalt tak cca. 1-2cm dolava a 1-2cm doprava ... z nicim inym problemy nemam radit ide krasne lahko a presne , dal som to do servisu kvoli tej vôli v tej pake a servisak mi povedal ze to rozoberal a nech to neriesim pokial to funguje tiez mi vysvetloval ze nejaka suciastka je tam vybehana a tam je ta vôla tak ale podla jeho rady to neriesim a aspon ked sa nudim v zapche tak sa hram s radickou couz

Zaslal: ne říjen 21, 2007 4:23 pm Odpovědět s citátem
Tak pani konecne je Saxik hotovy. Cool Ak budete mat problem s tuhym radenim a hlavne nepresnym (ako som mal ja), cela sranda byva zvacsa v systeme tiahel. U mna to bol bazmek cislo 2 s tou gumenou gulickou (gumena gulicka bola uz vybehana a mala extremnu volu). Ked Vam niekto povie ze u Saxikov je tato vola bezna a ze to nevadi, radsej si tieto dielce vymente. Vymenil som zaraz aj prevodovy olej a ostatne male tiahla a nahodil ShortShifta (DIKY Dave a Zlamosi !!!) Wink Radi sa perfektne,drahy su krasne a presne. Radi to samo Laughing Laughing Vtip je v tom ze moj dvorny mechanik ma padaka, pretoze som malom zhanal prevodovku... Laughing Laughing Laughing
Diky aj Mikimu. Twisted Evil
Miki
Zaslal: ne říjen 21, 2007 7:18 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
DarkMIKE napsal:
Tak pani konecne je Saxik hotovy. Cool Ak budete mat problem s tuhym radenim a hlavne nepresnym (ako som mal ja), cela sranda byva zvacsa v systeme tiahel. U mna to bol bazmek cislo 2 s tou gumenou gulickou (gumena gulicka bola uz vybehana a mala extremnu volu). Ked Vam niekto povie ze u Saxikov je tato vola bezna a ze to nevadi, radsej si tieto dielce vymente. Vymenil som zaraz aj prevodovy olej a ostatne male tiahla a nahodil ShortShifta (DIKY Dave a Zlamosi !!!) Wink Radi sa perfektne,drahy su krasne a presne. Radi to samo Laughing Laughing Vtip je v tom ze moj dvorny mechanik ma padaka, pretoze som malom zhanal prevodovku... Laughing Laughing Laughing

jj, keby som ti to nehovoril pred 300 dnami ze to budu len tiahla Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Zaslal: st říjen 24, 2007 2:35 pm Odpovědět s citátem
DarkMIKE napsal:

Na kolik tě ta oprava asi vyšla, zajímala by mě cena bez toho oleje. Asi bych to měl nechat taky prohodit, ale finance nějak nejsou tak doufám že mě mile překvapíš! Díky, zdarec!

Zaslal: pá listopad 02, 2007 12:11 pm Odpovědět s citátem
Sry ze pisem az teraz, bo nam v Ziline nejde DSL od T-COMu uz tyzden dementi... Investicia aj s komplet tiahlami cca do 1600CZK. Inak len samotny bazmek kde je najcastejsie vada stoji 700CZK, ten mozno staci, ked premazes stare tiahla..Zalezi co tam konkretne mas.
CUS Twisted Evil
gordon SVK
Zaslal: po listopad 05, 2007 7:13 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 12. 04. 2007 Příspěvky: 290 Bydliště: BN SVK
mam mensi dotaz na funkciu tiahiel.je mozne ze pri nespravnej a nepresnej funkcii to moze ist a cez zuby?abo to bude skor ten synchron.ale poslednu dobu mi ide nejako nepresne prevodovka hlavne 2ka

rumcajs
Zaslal: po listopad 05, 2007 7:23 pm Odpovědět s citátem
gordon SVK napsal:
mam mensi dotaz na funkciu tiahiel.je mozne ze pri nespravnej a nepresnej funkcii to moze ist a cez zuby?abo to bude skor ten synchron.ale poslednu dobu mi ide nejako nepresne prevodovka hlavne 2ka

mám přesně stejnej problém a taky doufám že je to táhlama. Prosím, potvrďte mi to někdo ... jestli budu muset měnit sinchron, nebudu z toho nadšenej

Zaslal: út listopad 06, 2007 7:59 am Odpovědět s citátem
rumcajs napsal:
gordon SVK napsal:

mám přesně stejnej problém a taky doufám že je to táhlama. Prosím, potvrďte mi to někdo ... jestli budu muset měnit sinchron, nebudu z toho nadšenej

no me tahla pomohli ve vuli radici paky, uz se nekymaci jak psovi vocas, ale na presnosti to moc nepridalo. jenom neco malo Sad

v zime, pokud bude cas ci budu bez prace, se do ni asi podivam... respektive to vypada tez na synchrony Sad
gordon SVK
Zaslal: út listopad 06, 2007 5:31 pm Odpovědět s citátem
Confused ja sa bojim toho synchrona bo som sa pytal jedneho mechanika ci by mi ho vymenil abolo mi povedane ze sa to neoplati.ale mozno to bola len eho lenivost bo to e papracka Sad

gordon SVK
Zaslal: st listopad 07, 2007 5:43 pm Odpovědět s citátem
teraz ma napada moze to sposobovat zle radenie aj spojka?bo mi odchadza zabera uz hore

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 7 z 11
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další

Přejdi na: