| Autor |
Zpráva |
< Tuning ~ Short Shift vykres |
| Crack |
Zaslal: ne březen 25, 2007 12:39 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Ritchma |
Zaslal: ne březen 25, 2007 1:38 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
hledej někde tu jsou fotky instalace  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Crack |
Zaslal: ne březen 25, 2007 8:53 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Adler |
Zaslal: ne březen 25, 2007 8:59 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
|
| Návrat nahoru |
|
| franus |
Zaslal: st červenec 11, 2007 7:38 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Nevite, od jake firmy je ten short shift? Shanim neco na 205ku a potrebuju inspiraci  |
_________________ Pug205gti |
|
| Návrat nahoru |
|
| rumcajs |
Zaslal: ne červenec 15, 2007 11:02 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
| Ahoj, koukám na tuhle krásnou věcičku a všimnul jsem si určitých odchylek v těch dvou výkresech na první straně. Zkušenosti s tím nemám, myslím si že ty průměry by snad neměly být až takovej problém, ale co ta délka? Na každým výkresu je jiná. Moje otázka zní: Proč jsou rozdílný? Je to snad proto, že by jeden výkres byl pro VTR a druhej VTS? Pasuje to i na VTR? Díky za odpovědi. Mějte se |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| rumcajs |
Zaslal: pá červenec 27, 2007 9:08 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
| Jak vidím tak to tady nikoho nezajímá, ale přece to sem napíšu! SS už je ve výrobě, příští středu bude stočenej a ve čtvrtek jde na pozink aby nereznul! Jen mám dotaz, myslíte že by bylo dobrý to zakalit? Zase aby to pak neprasklo když to bude křehčí, ale takhle z normálního kovu se to časem ošoupe co říkáte?! |
_________________ Rumcajs zahodil žaludovku a místo ní má klíče od VTR |
|
| Návrat nahoru |
|
| franus |
Zaslal: so červenec 28, 2007 2:42 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
| Rekl bych, ze kalit to nemusis, ale jak ti to dojde z pozinku, tak bys mel asi z te kulicky ten pozink osmirglovat.... |
_________________ Pug205gti |
|
| Návrat nahoru |
|
| rumcajs |
Zaslal: so červenec 28, 2007 9:17 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
| a pročpak? |
|
| Návrat nahoru |
|
| zlamos |
Zaslal: ne červenec 29, 2007 2:48 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
rumcajs napsal: Jak vidím tak to tady nikoho nezajímá, ale přece to sem napíšu! SS už je ve výrobě, příští středu bude stočenej a ve čtvrtek jde na pozink aby nereznul! Jen mám dotaz, myslíte že by bylo dobrý to zakalit? Zase aby to pak neprasklo když to bude křehčí, ale takhle z normálního kovu se to časem ošoupe co říkáte?!
Kalit nic nemusíš akorát nějakou tu povrchovou úpravu krom té kuličky na konci. Ta je namazaná vazelínou a vsazená v takovym kloubu táhla. Jinak rozdíl v těch výkresech nemá na nic vliv. Akorát bych řekl, že ten short shift kterej je s tím kuželem a ne s těma drážkama je lepší, protože se to montuje blízko kabelů a hadic a ten s tím kuželem je aspoň neprodře.  |
_________________ VTS 1,6 16v r.v.98 |
|
| Návrat nahoru |
|
| rumcajs |
Zaslal: ne červenec 29, 2007 6:36 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Já jsem ten výkres ještě trochu upravil, aby to bylo co možná nejsnažší na výrobu, je tam sice jedna hrana, ale ten kužel já tam v práci prostě neudělám, pak to nejspíš zabrousím na brusce ať to není tak ostrý. Takhle ten můj výkres vypadá http://www.saxoclub.net/mkportal/modules/gallery/album/a_2350.jpg
Ještě mám jeden malinkatej dotaz: Máte nějakej fígl na to, jak ty táhla z kuliček sundat? Jednou jsem se o to pokusil a dopadlo to tak, že mi z té objímky vypadla ta guma a spravilo to jen COčko a šroub (nebo tak nějak, už si to moc nepamatuju, ale byl s tím problém)! Díky za rady! |
|
| Návrat nahoru |
|
| ozzy123 |
Zaslal: po srpen 06, 2007 1:29 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
| Jee super |
_________________ Zlte mierne odrete saxo |
|
| Návrat nahoru |
|
| psejvl |
Zaslal: st srpen 08, 2007 7:16 am |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Petr Svaták napsal: Děkuji za výkresy, dneska to předám taťuldovi a uvidím, jestli mi to nevykouzlí  Vypadá to celkem jednoduše, tak snad jo.
Jen se zeptám - má s tímto zařízením někdo delší zkušenosti po namontování?
celkem sem se toho bal ze to pujde hodne ztuha ale de to pekne s tim radit a draha se zkratila cca o 50%  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| rumcajs |
Zaslal: ne srpen 19, 2007 10:01 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
| Tak ... a je to tam! Nacpat to do auta byla docela síla, zabralo to 2 hodiny a přitom taková "blbost"! Nejhorší bylo přendat ten kabel nad hadici z chladiče, musel jsem vypustit kapalinu a řeknu vám, dostat se k tý svorce co tu hadici drží na přírubě je docela mazec. Dělal jsem to u kámoše daleko od domova v 10 večer a nikde ani kapka destilky, takže jsme chytali vodu do kýble a šup s ní zpátky! Naštěstí se ale dobrá věc podařila a jsem s tím spokojenej, jen se bojím tý chvíle až se šroubry vytřepou, SS upadne na zem a já zůstanu stát někde na křižovatce se zařazenou čtyřkou ... dal jsem tam totiž docela krátky šrouby a matky jsem chytnul tak tak. Co nejdřív to vyměním! |
|
| Návrat nahoru |
|
| Crack |
Zaslal: ne srpen 19, 2007 10:09 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
rumcajs napsal: Tak ... a je to tam! Nacpat to do auta byla docela síla, zabralo to 2 hodiny a přitom taková "blbost"! Nejhorší bylo přendat ten kabel nad hadici z chladiče, musel jsem vypustit kapalinu a řeknu vám, dostat se k tý svorce co tu hadici drží na přírubě je docela mazec. Dělal jsem to u kámoše daleko od domova v 10 večer a nikde ani kapka destilky, takže jsme chytali vodu do kýble a šup s ní zpátky! Naštěstí se ale dobrá věc podařila a jsem s tím spokojenej, jen se bojím tý chvíle až se šroubry vytřepou, SS upadne na zem a já zůstanu stát někde na křižovatce se zařazenou čtyřkou ... dal jsem tam totiž docela krátky šrouby a matky jsem chytnul tak tak. Co nejdřív to vyměním! Ta hadice o drží na ty přírubě to je pěkná pakárna!Ta svorka je ještě tak blbě natočená že nechápu jak to tam mohli dát,mě se ten pertinaxovej náhubek povedlo urvat jinak až s tí mněco najezdíš tak si pod to vlez a skus to zkontrolovat co se kde povolilo,mě se větší pákou povolili dva šrouby co držej plech na kastli s kloubem od řezení,byla tam velká vůle a cvakalo to.Takže doporučuju po ujetí pár km znova pod auto vlíst a vše dotáhnout!!! |
_________________ Citroen Saxo VTS 16V ... 1/4 míle za 15,220 http://www.saxoclub.net/index.php?ind=gallery&op=section_view&idev=117&order=&st=0 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
|