punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Short Shift vykres

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  Short Shift vykres

Crack
Zaslal: ne březen 25, 2007 12:39 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 01. 2006 Příspěvky: 847 Bydliště: Miletín
Tak už to mám hotový,ale můžete mě někdo vysvětlit kam to mám zadělat?vůbec z toho nejsem nákej moudrej Embarassed

Zaslal: ne březen 25, 2007 1:38 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
hledej někde tu jsou fotky instalace Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Crack
Zaslal: ne březen 25, 2007 8:53 pm Odpovědět s citátem
Super,pohledám,doufám že najdu..kdyžtak zas napíšu Embarassed

Zaslal: ne březen 25, 2007 8:59 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
wole staci jit o stranku zpet !!! ... a lehnout pod auto ato pozna snad aj ritchma kam to patri Smile

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
franus
Zaslal: st červenec 11, 2007 7:38 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 25. 04. 2007 Příspěvky: 451 Bydliště: Kroměříž, Zlín
Nevite, od jake firmy je ten short shift? Shanim neco na 205ku a potrebuju inspiraci Wink

Zaslal: ne červenec 15, 2007 11:02 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 07. 2007 Příspěvky: 75 Bydliště: Jihlava
Ahoj, koukám na tuhle krásnou věcičku a všimnul jsem si určitých odchylek v těch dvou výkresech na první straně. Zkušenosti s tím nemám, myslím si že ty průměry by snad neměly být až takovej problém, ale co ta délka? Na každým výkresu je jiná. Moje otázka zní: Proč jsou rozdílný? Je to snad proto, že by jeden výkres byl pro VTR a druhej VTS? Pasuje to i na VTR? Díky za odpovědi. Mějte se
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
rumcajs
Zaslal: pá červenec 27, 2007 9:08 pm Odpovědět s citátem
Jak vidím tak to tady nikoho nezajímá, ale přece to sem napíšu! SS už je ve výrobě, příští středu bude stočenej a ve čtvrtek jde na pozink aby nereznul! Jen mám dotaz, myslíte že by bylo dobrý to zakalit? Zase aby to pak neprasklo když to bude křehčí, ale takhle z normálního kovu se to časem ošoupe co říkáte?!

Zaslal: so červenec 28, 2007 2:42 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 25. 04. 2007 Příspěvky: 451 Bydliště: Kroměříž, Zlín
Rekl bych, ze kalit to nemusis, ale jak ti to dojde z pozinku, tak bys mel asi z te kulicky ten pozink osmirglovat....

Zaslal: so červenec 28, 2007 9:17 pm Odpovědět s citátem
a pročpak?

Zaslal: ne červenec 29, 2007 2:48 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 03. 08. 2006 Příspěvky: 612 Bydliště: Olomouc Dolany
rumcajs napsal:
Jak vidím tak to tady nikoho nezajímá, ale přece to sem napíšu! SS už je ve výrobě, příští středu bude stočenej a ve čtvrtek jde na pozink aby nereznul! Jen mám dotaz, myslíte že by bylo dobrý to zakalit? Zase aby to pak neprasklo když to bude křehčí, ale takhle z normálního kovu se to časem ošoupe co říkáte?!

Kalit nic nemusíš akorát nějakou tu povrchovou úpravu krom té kuličky na konci. Ta je namazaná vazelínou a vsazená v takovym kloubu táhla. Jinak rozdíl v těch výkresech nemá na nic vliv. Akorát bych řekl, že ten short shift kterej je s tím kuželem a ne s těma drážkama je lepší, protože se to montuje blízko kabelů a hadic a ten s tím kuželem je aspoň neprodře. Wink

Zaslal: ne červenec 29, 2007 6:36 pm Odpovědět s citátem
Já jsem ten výkres ještě trochu upravil, aby to bylo co možná nejsnažší na výrobu, je tam sice jedna hrana, ale ten kužel já tam v práci prostě neudělám, pak to nejspíš zabrousím na brusce ať to není tak ostrý. Takhle ten můj výkres vypadá http://www.saxoclub.net/mkportal/modules/gallery/album/a_2350.jpg
Ještě mám jeden malinkatej dotaz: Máte nějakej fígl na to, jak ty táhla z kuliček sundat? Jednou jsem se o to pokusil a dopadlo to tak, že mi z té objímky vypadla ta guma a spravilo to jen COčko a šroub (nebo tak nějak, už si to moc nepamatuju, ale byl s tím problém)! Díky za rady!

Zaslal: po srpen 06, 2007 1:29 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 07. 2007 Příspěvky: 44 Bydliště: Kosice
Jee super

Zaslal: st srpen 08, 2007 7:16 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 05. 03. 2007 Příspěvky: 38
Petr Svaták napsal:
Děkuji za výkresy, dneska to předám taťuldovi a uvidím, jestli mi to nevykouzlí Wink Vypadá to celkem jednoduše, tak snad jo.
Jen se zeptám - má s tímto zařízením někdo delší zkušenosti po namontování?

celkem sem se toho bal ze to pujde hodne ztuha ale de to pekne s tim radit a draha se zkratila cca o 50% Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rumcajs
Zaslal: ne srpen 19, 2007 10:01 am Odpovědět s citátem
Tak ... a je to tam! Nacpat to do auta byla docela síla, zabralo to 2 hodiny a přitom taková "blbost"! Nejhorší bylo přendat ten kabel nad hadici z chladiče, musel jsem vypustit kapalinu a řeknu vám, dostat se k tý svorce co tu hadici drží na přírubě je docela mazec. Dělal jsem to u kámoše daleko od domova v 10 večer a nikde ani kapka destilky, takže jsme chytali vodu do kýble a šup s ní zpátky! Naštěstí se ale dobrá věc podařila a jsem s tím spokojenej, jen se bojím tý chvíle až se šroubry vytřepou, SS upadne na zem a já zůstanu stát někde na křižovatce se zařazenou čtyřkou ... dal jsem tam totiž docela krátky šrouby a matky jsem chytnul tak tak. Co nejdřív to vyměním!

Zaslal: ne srpen 19, 2007 10:09 am Odpovědět s citátem
rumcajs napsal:
Tak ... a je to tam! Nacpat to do auta byla docela síla, zabralo to 2 hodiny a přitom taková "blbost"! Nejhorší bylo přendat ten kabel nad hadici z chladiče, musel jsem vypustit kapalinu a řeknu vám, dostat se k tý svorce co tu hadici drží na přírubě je docela mazec. Dělal jsem to u kámoše daleko od domova v 10 večer a nikde ani kapka destilky, takže jsme chytali vodu do kýble a šup s ní zpátky! Naštěstí se ale dobrá věc podařila a jsem s tím spokojenej, jen se bojím tý chvíle až se šroubry vytřepou, SS upadne na zem a já zůstanu stát někde na křižovatce se zařazenou čtyřkou ... dal jsem tam totiž docela krátky šrouby a matky jsem chytnul tak tak. Co nejdřív to vyměním!
Ta hadice o drží na ty přírubě to je pěkná pakárna!Ta svorka je ještě tak blbě natočená že nechápu jak to tam mohli dát,mě se ten pertinaxovej náhubek povedlo urvat Rolling Eyes jinak až s tí mněco najezdíš tak si pod to vlez a skus to zkontrolovat co se kde povolilo,mě se větší pákou povolili dva šrouby co držej plech na kastli s kloubem od řezení,byla tam velká vůle a cvakalo to.Takže doporučuju po ujetí pár km znova pod auto vlíst a vše dotáhnout!!!

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 5
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přejdi na: