| Autor |
Zpráva |
< Tuning ~ 7" tablet s androidem místo rádia |
| PStepanek |
Zaslal: po říjen 22, 2012 10:03 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Čau všichni,
už dlouho přemýšlím o nainstalování nějakého tabletu do auta na místo normálního rádia.
Změřil jsem si, že klasický 7" (190x120mm) tablet by se na místo rádia přesně vlézt... pouze by půlka přesahovala přes a tudíž by to trochu znesnadnilo ovládání topení. To by mi vůbec nevadilo, mám to stejně nastavené pořád stejně .
Zajímalo by mě, jak bych mohl na reproduktory v autě udělat 3.5mm jack (klasická sluchátka), který by se dal zapojit do tabletu a ještě k tomu napájecí kabel, který by to celý pořád nabíjel. Pokud s tím má někdo zkušenosti, nebo ví, jak na to, budu moc rád za každou radu .

Udělal jsem náhled, jak by to mohlo zhruba vypadat. Vypadá to dobře ne?
Ještě vymyslet, jak to přichytit... napadl mě nějaký pevný suchý zip. Co Vy na to?  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| SkR@Bi |
Zaslal: po říjen 22, 2012 10:41 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Dal bych to místo středového topení. A udělal schránku lamina... Ale počítej ze z toho nebude zvuk nic moc... Když už tak pc se zvukovku a digitální převodník na 5.1 když sem byl mladej tak bylo planu dost... Ted nějak rádio nebude.  |
_________________ ...někdo se zavodníkem narodí...jiný umírá...
My Blue Saxo Project II <- fotogalerie
"Built not Bought" <- thread
FB |
|
| Návrat nahoru |
|
| SkR@Bi |
Zaslal: po říjen 22, 2012 10:43 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
| Návrat nahoru |
|
| martanc |
Zaslal: út říjen 23, 2012 7:31 am |
|
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
| repráky to neutáhne, sotva to stačí na sluchátka. Takže určitě budeš potřebovat nějakej zesilovač. |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
| Návrat nahoru |
|
| FiFa_cze |
Zaslal: út říjen 23, 2012 7:01 pm |
|
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
| Je to celkem kravina...jak už tu padlo, repráky to neutáhne, takže si z toho uděláš spíš šeptadlo...není lepší koupit rádio s nějákou vyjížděcí obrazovkou? Moc o tom typu rádií nevím, ale podle mě by to bylo lepší řešení... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| martanc |
Zaslal: út říjen 23, 2012 8:18 pm |
|
|
|
|
| hlavně si nedovedu představit jak to ovládat za jízdy, přece jen proti autorádiu to má celkem krkolomné ovládání. |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
| Návrat nahoru |
|
| Allante |
Zaslal: út říjen 23, 2012 8:34 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Brácha musím se bohužel přiklonit k ostatním je to fakt kravina a s tím "pevným" suchým zipem jsi me fakt dostal, to by nedrželo a cele by se to houpalo jakmile by jsi se toho dotknul, no nápady máš ale teda doladit je do praktické funkční podoby ti moc nejde proste je mnohem jednodusi koupit si radio s obrazovkou, tak radej setri  |
_________________ První: 1995 Dodge Neon 2.0 SOHC | 97kW | 1101kg | Černá | Prodáno
Druhé: 2000 Citroën Saxo VTS 16V | 90kW | 918kg | Černá | První sen se nikdy neprodá!
Youtube: http://www.youtube.com/user/Allantecze |
|
| Návrat nahoru |
|
| PStepanek |
Zaslal: st říjen 24, 2012 3:08 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Jak to tak vidím, tak se od vás moc rad nedozvím... Udělám to po svém a pak záviďte  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| SkR@Bi |
Zaslal: st říjen 24, 2012 7:43 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
| Tak tady není moc s čim radit... Umisteni vis.. S tím zvukem sem to myslel tak ze pro zesilovač (kterej beru jako samozrejmost) potřebuješ výstup z předzesilovače (low) kterej z tabletu nedostaneš (jedině prevodnik)... A zvuk celkove z toho tabletu nebude na kdovíjak úrovni... Jako nápad jo ale jiný komponenty... Ne tablet... Volil bych radši. M-atx desku, ssd, dotykovej displej... A nějakou zvukovku a převodník...můžeš tam pak dat klidne android... Ale počítej ze to vyjde na dost... Da se dělat dost ale pokud hledáš rady už na ty nejlehčí věci tak bych se do toho uplne sám nepoustel |
_________________ ...někdo se zavodníkem narodí...jiný umírá...
My Blue Saxo Project II <- fotogalerie
"Built not Bought" <- thread
FB |
|
| Návrat nahoru |
|
| Ritchma |
Zaslal: čt říjen 25, 2012 9:36 am |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Koukám že se tu nic nezměnilo. Nikdo si nenechá poradit a má svojí hlavu  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Stivek |
Zaslal: čt říjen 25, 2012 9:53 am |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
ježiš tak ho nechte at si to tam dá a sám pozná  |
_________________ Citroen Jumper 2.8 HDi
Citroen C5 2.2 HDi
Citroen C2 1.6 16V VTS
Galerie: http://stivek.rajce.idnes.cz/Citroen_Saxo_1.6_16v_VTS
Jezdec je jen dalším dílem auta mezi pedály,volantem a sedačkou,bez něj by to nejelo,ale rychlost je v souhře celého stroje, jehož je on pouhou součástí. |
|
| Návrat nahoru |
|
| MrChodnyCZ |
Zaslal: čt říjen 25, 2012 10:36 am |
|
|
|
Taky mi jeblo v kuli a chtěl jsem v autě počítač
Akorát já jsem v roce 2007 šel cestou itx desky do nízké krabice pod sedačku, 7" dotykové LCD, které jsem měl v plánu zalaminovat do středového tunelu místo rádia, tlačítek a části výdechu topení. Tlačítka (mám jenom dvě) sem chtěl dát místo popelníku.
Napájení bylo řešené přes picoATX zdroj, jako disk jsem použil klasický 2.5" notebookový. Tam se projevil problém v tom, že disk hovno vydržel, takže ho brzo nahradila CF karta. Kvůli navigaci a telefonu jsem tam použil USB bluetooth.
Zvukový výstup jsem chtěl pořešit tak, že bych původní rádio by se přestěhovalo do kastlíku hrál přes něho.
Celé to běželo na upravených Windows XP (bylo to v podstatě readonly, aby se nekurvila karta a rychle to startovalo), Nastavba byl RoadRunner a na navigaci pak PCNavigator nebo tak nejak.
Všechno jsem měl otestované a poprojované, kromě úpravy středového tunelu a fungovalo to celkem dobre, ale pak mi došlo, že do saxa to cpat byla blbost a vykašlal se na to  |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
| Návrat nahoru |
|
| PStepanek |
Zaslal: so říjen 27, 2012 7:05 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
SkR@Bi napsal: Tak tady není moc s čim radit... Umisteni vis.. S tím zvukem sem to myslel tak ze pro zesilovač (kterej beru jako samozrejmost) potřebuješ výstup z předzesilovače (low) kterej z tabletu nedostaneš (jedině prevodnik)... A zvuk celkove z toho tabletu nebude na kdovíjak úrovni... Jako nápad jo ale jiný komponenty... Ne tablet... Volil bych radši. M-atx desku, ssd, dotykovej displej... A nějakou zvukovku a převodník...můžeš tam pak dat klidne android... Ale počítej ze to vyjde na dost... Da se dělat dost ale pokud hledáš rady už na ty nejlehčí věci tak bych se do toho uplne sám nepoustel
Díky za radu Ale stejně tam ten tablet chci dát.... viděl jsem na youtube už pár projektů, jak na to a na konci jim to vždycky fungovalo dobře. Bude mi s tím pomáhat kamarád autoelektřikář, protože sám se v tom fakt moc nevyznám  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| PStepanek |
Zaslal: so říjen 27, 2012 7:20 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Allante napsal: Brácha musím se bohužel přiklonit k ostatním je to fakt kravina a s tím "pevným" suchým zipem jsi me fakt dostal, to by nedrželo a cele by se to houpalo jakmile by jsi se toho dotknul, no nápady máš ale teda doladit je do praktické funkční podoby ti moc nejde  proste je mnohem jednodusi koupit si radio s obrazovkou, tak radej setri 
Jseš blbej, jestli si myslíš, že suchý zip je jenom chlupatej hadr a háčky!
Existuje mega výběr suchých zipů... tak jak můžeš vědět, že ten co použiju já, nebude držet??
http://www.youtube.com/watch?v=heavjPsXF1w
http://www.azktrade.cz/sj3551-dual-lock-cerny/
Jestli to s tímhle nebude držet, tak ti ten tablet dám  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|