punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Lakování mřížek větrání - dotaz na lak (HOTOVO)

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  Lakování mřížek větrání - dotaz na lak (HOTOVO)

Luki
Zaslal: st duben 01, 2009 6:45 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 14. 09. 2008 Příspěvky: 387 Bydliště: Semily
martanc napsal:
tak třeba chce nalakovat jen to místo kde maj bejt krytky Wink

Přesně tak Wink Ještě jsem nekoumal jak to je. Ale až by na to přišla doba, tak bych zrovna sehnal stříšku na pátý dveře a nechal to stříknout najednou. Přeci jen na to by chtělo barvu namíchat a doma to neudělám pořádně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
martanc
Zaslal: st duben 01, 2009 9:12 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
Luki napsal:
martanc napsal:

Přesně tak Wink Ještě jsem nekoumal jak to je. Ale až by na to přišla doba, tak bych zrovna sehnal stříšku na pátý dveře a nechal to stříknout najednou. Přeci jen na to by chtělo barvu namíchat a doma to neudělám pořádně.
no ty zrcátka by možná doma ještě šli to je malá plocha taky už jsem o tom přemejšlel dokonce mam doma i barvu co sem potřeboval na roh nárazníku jen se trošku nepovedla a je tmavší na tom nárazníku je to jedno ale na zrcátkách už by to asi bylo poznat a další se my kupovat nechce. No ale do křídla už bych nešel to je velká plocha a je hodně vydět to bych svěřil odborníkům Very Happy

Luki
Zaslal: st duben 01, 2009 5:02 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 14. 09. 2008 Příspěvky: 387 Bydliště: Semily
martanc napsal:
Luki napsal:
martanc napsal:

no ty zrcátka by možná doma ještě šli to je malá plocha taky už jsem o tom přemejšlel dokonce mam doma i barvu co sem potřeboval na roh nárazníku jen se trošku nepovedla a je tmavší na tom nárazníku je to jedno ale na zrcátkách už by to asi bylo poznat a další se my kupovat nechce. No ale do křídla už bych nešel to je velká plocha a je hodně vydět to bych svěřil odborníkům Very Happy

Možná už trošku OT, ale chci to říct... Když jsem měl ještě škodovku, tak mi nějaký haj*l vyril na zadní kapotu hákáč, tak jsem to musel přebrosuit, vytmelit a znovu stříknout. Výsledek docela dobrej... A to proto, že jsem to dělal u dědy a on má kompresor a pistoly, takže se to dělalo nádherně. Takže jako asi bych to zvládnul, ale bojím se toho že je to plast. S tím nemám zkušenosti.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
martanc
Zaslal: st duben 01, 2009 5:47 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
no stříkaní plastů neni zase taková hrůza jen se musí dodržet návod kterejech je na netu plno a vetšina je teda stejná Very Happy Very Happy

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: