tak třeba chce nalakovat jen to místo kde maj bejt krytky
Přesně tak Ještě jsem nekoumal jak to je. Ale až by na to přišla doba, tak bych zrovna sehnal stříšku na pátý dveře a nechal to stříknout najednou. Přeci jen na to by chtělo barvu namíchat a doma to neudělám pořádně.
Přesně tak Ještě jsem nekoumal jak to je. Ale až by na to přišla doba, tak bych zrovna sehnal stříšku na pátý dveře a nechal to stříknout najednou. Přeci jen na to by chtělo barvu namíchat a doma to neudělám pořádně.
no ty zrcátka by možná doma ještě šli to je malá plocha taky už jsem o tom přemejšlel dokonce mam doma i barvu co sem potřeboval na roh nárazníku jen se trošku nepovedla a je tmavší na tom nárazníku je to jedno ale na zrcátkách už by to asi bylo poznat a další se my kupovat nechce. No ale do křídla už bych nešel to je velká plocha a je hodně vydět to bych svěřil odborníkům
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS!
no ty zrcátka by možná doma ještě šli to je malá plocha taky už jsem o tom přemejšlel dokonce mam doma i barvu co sem potřeboval na roh nárazníku jen se trošku nepovedla a je tmavší na tom nárazníku je to jedno ale na zrcátkách už by to asi bylo poznat a další se my kupovat nechce. No ale do křídla už bych nešel to je velká plocha a je hodně vydět to bych svěřil odborníkům
Možná už trošku OT, ale chci to říct... Když jsem měl ještě škodovku, tak mi nějaký haj*l vyril na zadní kapotu hákáč, tak jsem to musel přebrosuit, vytmelit a znovu stříknout. Výsledek docela dobrej... A to proto, že jsem to dělal u dědy a on má kompresor a pistoly, takže se to dělalo nádherně. Takže jako asi bych to zvládnul, ale bojím se toho že je to plast. S tím nemám zkušenosti.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru