punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - K. Kola z VTS

Autor Zpráva

<  Nákup/Prodej  ~  K. Kola z VTS

DJ-VTS
Zaslal: po duben 14, 2008 3:46 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 03. 03. 2008 Příspěvky: 91 Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
Majo napsal:
p.e.p.e. napsal:
majo mohl by si mu udělat nějakou specialni jarni cenu Laughing 500Sk

no to nevim.. Confused mne sa pacia, su akurat na zimu, mam na nich nove pneu, takze to by ma musel velmi nasrat..
..ked som ich vcera umyval (som ich daval na leto do garaze) som pozeral ze zblizka na nich uz ten vek vidno, sa osobne velmi divim ludom co kupuju stare disky ked v sucasnej dobe sa fungl nove daju zohnat za velmi pekne ceny..

Mno kdyby si se nasral a chtěl mi je prodat, tak se vubec zlobit nebudu, já už sem se taky dival po nových, ale nejvíc mi tam pasují ty speedline.A to, že by byly ze zašlým lakem, nebo co jsi to psal, že jde na nich poznat už stáří, by mi nevadilo, bych si je nastřikal...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
2unlimited
Zaslal: po duben 14, 2008 4:49 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 23. 07. 2007 Příspěvky: 751 Bydliště: Konig Pičo jinak Brno
ale on nemá oreginál Laughing

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Majo
Zaslal: po duben 14, 2008 6:26 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
2unlimited napsal:
ale on nemá oreginál Laughing

vidis Bohusu, mas pravdu, to ma nenapadlo.. on zhana oreginaly, ja mam len originaly, tak nic Crying or Very sad

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Majo
Zaslal: po duben 14, 2008 6:28 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
DJ-VTS napsal:
Majo napsal:
p.e.p.e. napsal:

no to nevim.. Confused mne sa pacia, su akurat na zimu, mam na nich nove pneu, takze to by ma musel velmi nasrat..
..ked som ich vcera umyval (som ich daval na leto do garaze) som pozeral ze zblizka na nich uz ten vek vidno, sa osobne velmi divim ludom co kupuju stare disky ked v sucasnej dobe sa fungl nove daju zohnat za velmi pekne ceny..

Mno kdyby si se nasral a chtěl mi je prodat, tak se vubec zlobit nebudu, já už sem se taky dival po nových, ale nejvíc mi tam pasují ty speedline.A to, že by byly ze zašlým lakem, nebo co jsi to psal, že jde na nich poznat už stáří, by mi nevadilo, bych si je nastřikal...

ako som pisal.. mam teraz na nich nove zimne, vyvazene, vsetko v cajku, za tu sumu za ktoru by si ich chcel Ty kupit by som ich teraz nepredal, (a pochybujem ze by si ponukol tolko aby som sa tym zacal zaoberat) lebo sa mi nechce zas potom na zimu zhanat.. ked zjazdim tie zimne, tak asi az potom to bude realne..

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
DJ-VTS
Zaslal: po duben 14, 2008 8:46 pm Odpovědět s citátem
Majo napsal:
DJ-VTS napsal:
Majo napsal:
p.e.p.e. napsal:

ako som pisal.. mam teraz na nich nove zimne, vyvazene, vsetko v cajku, za tu sumu za ktoru by si ich chcel Ty kupit by som ich teraz nepredal, (a pochybujem ze by si ponukol tolko aby som sa tym zacal zaoberat) lebo sa mi nechce zas potom na zimu zhanat.. ked zjazdim tie zimne, tak asi az potom to bude realne..

Tak jako ono je to všechno o ceně, ale sundavat s toho ty zimní gumy asi nemá smysl. Tak se v klidu bavte dál s OREGINÁLAMA!!! Cool
DJ-VTS
Zaslal: pá duben 18, 2008 5:17 pm Odpovědět s citátem
Inzerát stále platí, kola jsem ještě nekoupil, tak prosím nabidněte, diky. TEl. 736 733577
DJ-VTS
Zaslal: čt duben 24, 2008 4:11 pm Odpovědět s citátem
DJ-VTS napsal:
Majo napsal:
p.e.p.e. napsal:

butthead
Zaslal: čt duben 24, 2008 6:50 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 10. 2006 Příspěvky: 389 Bydliště: Slovakia, Prešov (východ)
Chces len kolesa alebo aj pneumatiky? Kolko si za nich ochotny dat?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DJ-VTS
Zaslal: pá duben 25, 2008 3:25 pm Odpovědět s citátem
butthead napsal:
Chces len kolesa alebo aj pneumatiky? Kolko si za nich ochotny dat?
Čau jde mi hlavně o kola, ale pokud by jsi kola prodal i s pneu za rozumnou cenu tak je vezmu i s pneu.Mohl by jsi mi poslat třeba fotku těch kol??? na email DJ-VTS@seznam.cz Nejsou nějak moc poškozené, tím myslím třeba jestli nehážou atd.??? A hlavně jak se domluvíme na ceně, snad máš představu kolik za ně chceš???Řekni zhruba co chceš za komplet i s pneu a kolik chceš jen za holé kola a nějak se potom domluvíme jo???Určitě dej vědět co a jak zatím diky. Cool
butthead
Zaslal: pá duben 25, 2008 4:31 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 10. 2006 Příspěvky: 389 Bydliště: Slovakia, Prešov (východ)
Asi sa nedohodneme lebo ked sa rozhodnem tak ich budem chciet predat ako komplet lebo by to bola skoda. Su totiz vyvazene a uz len za to som dal tisicku, uplne nove pneumatiky na ktorych som urobil mozno 15 km lebo som viac ani nemohol a disky su zrenovovane t.j. opieskovane a praskovo nalakovane (komaxitovane) na cierno za dve tisicky. Predstavu o cene nemam, najradsej by som ich nepredal ale ASI budem musiet. ps. foto mam v garazi cuss
mattell
Zaslal: pá duben 25, 2008 5:46 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 07. 2006 Příspěvky: 168 Bydliště: Ostrava
butthead napsal:
Asi sa nedohodneme lebo ked sa rozhodnem tak ich budem chciet predat ako komplet lebo by to bola skoda. Su totiz vyvazene a uz len za to som dal tisicku, uplne nove pneumatiky na ktorych som urobil mozno 15 km lebo som viac ani nemohol a disky su zrenovovane t.j. opieskovane a praskovo nalakovane (komaxitovane) na cierno za dve tisicky. Predstavu o cene nemam, najradsej by som ich nepredal ale ASI budem musiet. ps. foto mam v garazi cuss

Co na tom máš za pneu? V tom černém to vypadá brutálně, byl bych zvědav jak by to vypadalo na modrém VTS... Cool Nějak mi uniká pointa proč jako chceš prodat a nechceš prodat, že musíš prodat, že jsi na nich ujel jen 15km že jsi více nemohl?! To jsi jako přišel o papíry?!
butthead
Zaslal: pá duben 25, 2008 6:21 pm Odpovědět s citátem
Asi ich budem musiet predat pretoze mi tam nesedia a to tak ze mi suchaju o blatniky. Preto pisem ze ich asi budem musiet predat lebo sa to snazim nejak vyriesit. Najradsej by som si ich nechal. Este skusim urobit nieco s blatnikmi a ked to nepomoze tak ich predam. Zatial som chcel vediet kolko by som za nich dostal. ps. Pneumatiky su Federal SS-595 185/55 cuss
mattell
Zaslal: so duben 26, 2008 8:24 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 07. 2006 Příspěvky: 168 Bydliště: Ostrava
Federal SS-595 185/55 ?!? Co to jsou za sračky, to jsem v životě neslyšel-neviděl, ještě si musím dost rozšířit obzory... Smile No vzhledem k tomu že jsi asi do toho než jsi je nastříkal, obul novými gumami nasypal pár peněz, tak to asi za hubičku nebude... Škoda že tam nemáš krapet konvenčnější pneu, když tak ještě pošli detailnější fotky kol na marty1976(zavináč)post.cz pokud to není pro tebe problém. Dík
DJ-VTS
Zaslal: ne duben 27, 2008 4:57 pm Odpovědět s citátem
butthead napsal:
Asi ich budem musiet predat pretoze mi tam nesedia a to tak ze mi suchaju o blatniky. Preto pisem ze ich asi budem musiet predat lebo sa to snazim nejak vyriesit. Najradsej by som si ich nechal. Este skusim urobit nieco s blatnikmi a ked to nepomoze tak ich predam. Zatial som chcel vediet kolko by som za nich dostal. ps. Pneumatiky su Federal SS-595 185/55 cuss

No pneu této značky neznám, nejsou to neějaké slovenské protektory?Kola to jsou ty co b jsem chtěl, ikdyž by mně dost mrzelo, že jsou černé protože ty kola apsolutně nevyniknou, zdálky to vypadá jako plcháče, ale řikam zajhimala by mně cena, mužeš mi napsat zhruba kolik si za ně představuješ???
butthead
Zaslal: ne duben 27, 2008 5:57 pm Odpovědět s citátem
Ja ich v podstate este tiez nepoznam. Ma ich aj Hajcos a pytal som ho na nich. Na nete som nasiel vela stranok kde ich ponukaju ale testy som nenasiel ziadne. Na jednej o nich pisu ako o pneu na driftove sutaze, maju nejake spevnene steny tu: http://www.frsport.com/Federal-14BL8A-SS-595--SS595--Drift-Competition-Tires-225-40R18-88W_p_2179.html a cenu fakt neviem ale teraz niesom doma a pisal som ze by som chcel este skusit upravit blatniky. tak zatial

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přejdi na: