| Autor |
Zpráva |
|
| DJ-VTS |
Zaslal: po duben 14, 2008 3:46 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Majo napsal: p.e.p.e. napsal: majo mohl by si mu udělat nějakou specialni jarni cenu  500Sk
no to nevim..  mne sa pacia, su akurat na zimu, mam na nich nove pneu, takze to by ma musel velmi nasrat..
..ked som ich vcera umyval (som ich daval na leto do garaze) som pozeral ze zblizka na nich uz ten vek vidno, sa osobne velmi divim ludom co kupuju stare disky ked v sucasnej dobe sa fungl nove daju zohnat za velmi pekne ceny..
Mno kdyby si se nasral a chtěl mi je prodat, tak se vubec zlobit nebudu, já už sem se taky dival po nových, ale nejvíc mi tam pasují ty speedline.A to, že by byly ze zašlým lakem, nebo co jsi to psal, že jde na nich poznat už stáří, by mi nevadilo, bych si je nastřikal... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| 2unlimited |
Zaslal: po duben 14, 2008 4:49 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Majo |
Zaslal: po duben 14, 2008 6:26 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
2unlimited napsal: ale on nemá oreginál 
vidis Bohusu, mas pravdu, to ma nenapadlo.. on zhana oreginaly, ja mam len originaly, tak nic  |

|
|
| Návrat nahoru |
|
| Majo |
Zaslal: po duben 14, 2008 6:28 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
DJ-VTS napsal: Majo napsal: p.e.p.e. napsal: majo mohl by si mu udělat nějakou specialni jarni cenu  500Sk
no to nevim..  mne sa pacia, su akurat na zimu, mam na nich nove pneu, takze to by ma musel velmi nasrat..
..ked som ich vcera umyval (som ich daval na leto do garaze) som pozeral ze zblizka na nich uz ten vek vidno, sa osobne velmi divim ludom co kupuju stare disky ked v sucasnej dobe sa fungl nove daju zohnat za velmi pekne ceny..
Mno kdyby si se nasral a chtěl mi je prodat, tak se vubec zlobit nebudu, já už sem se taky dival po nových, ale nejvíc mi tam pasují ty speedline.A to, že by byly ze zašlým lakem, nebo co jsi to psal, že jde na nich poznat už stáří, by mi nevadilo, bych si je nastřikal...
ako som pisal.. mam teraz na nich nove zimne, vyvazene, vsetko v cajku, za tu sumu za ktoru by si ich chcel Ty kupit by som ich teraz nepredal, (a pochybujem ze by si ponukol tolko aby som sa tym zacal zaoberat) lebo sa mi nechce zas potom na zimu zhanat.. ked zjazdim tie zimne, tak asi az potom to bude realne.. |

|
|
| Návrat nahoru |
|
| DJ-VTS |
Zaslal: po duben 14, 2008 8:46 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Majo napsal: DJ-VTS napsal: Majo napsal: p.e.p.e. napsal: majo mohl by si mu udělat nějakou specialni jarni cenu  500Sk
Mno kdyby si se nasral a chtěl mi je prodat, tak se vubec zlobit nebudu, já už sem se taky dival po nových, ale nejvíc mi tam pasují ty speedline.A to, že by byly ze zašlým lakem, nebo co jsi to psal, že jde na nich poznat už stáří, by mi nevadilo, bych si je nastřikal...
ako som pisal.. mam teraz na nich nove zimne, vyvazene, vsetko v cajku, za tu sumu za ktoru by si ich chcel Ty kupit by som ich teraz nepredal, (a pochybujem ze by si ponukol tolko aby som sa tym zacal zaoberat) lebo sa mi nechce zas potom na zimu zhanat.. ked zjazdim tie zimne, tak asi az potom to bude realne..
Tak jako ono je to všechno o ceně, ale sundavat s toho ty zimní gumy asi nemá smysl. Tak se v klidu bavte dál s OREGINÁLAMA!!!  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DJ-VTS |
Zaslal: pá duben 18, 2008 5:17 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
| Inzerát stále platí, kola jsem ještě nekoupil, tak prosím nabidněte, diky. TEl. 736 733577 |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DJ-VTS |
Zaslal: čt duben 24, 2008 4:11 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
DJ-VTS napsal: Majo napsal: p.e.p.e. napsal: majo mohl by si mu udělat nějakou specialni jarni cenu  500Sk
Mno kdyby si se nasral a chtěl mi je prodat, tak se vubec zlobit nebudu, já už sem se taky dival po nových, ale nejvíc mi tam pasují ty speedline.A to, že by byly ze zašlým lakem, nebo co jsi to psal, že jde na nich poznat už stáří, by mi nevadilo, bych si je nastřikal... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| butthead |
Zaslal: čt duben 24, 2008 6:50 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
| Chces len kolesa alebo aj pneumatiky? Kolko si za nich ochotny dat? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DJ-VTS |
Zaslal: pá duben 25, 2008 3:25 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
butthead napsal: Chces len kolesa alebo aj pneumatiky? Kolko si za nich ochotny dat? Čau jde mi hlavně o kola, ale pokud by jsi kola prodal i s pneu za rozumnou cenu tak je vezmu i s pneu.Mohl by jsi mi poslat třeba fotku těch kol??? na email DJ-VTS@seznam.cz Nejsou nějak moc poškozené, tím myslím třeba jestli nehážou atd.??? A hlavně jak se domluvíme na ceně, snad máš představu kolik za ně chceš???Řekni zhruba co chceš za komplet i s pneu a kolik chceš jen za holé kola a nějak se potom domluvíme jo???Určitě dej vědět co a jak zatím diky.  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| butthead |
Zaslal: pá duben 25, 2008 4:31 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
| Asi sa nedohodneme lebo ked sa rozhodnem tak ich budem chciet predat ako komplet lebo by to bola skoda. Su totiz vyvazene a uz len za to som dal tisicku, uplne nove pneumatiky na ktorych som urobil mozno 15 km lebo som viac ani nemohol a disky su zrenovovane t.j. opieskovane a praskovo nalakovane (komaxitovane) na cierno za dve tisicky. Predstavu o cene nemam, najradsej by som ich nepredal ale ASI budem musiet. ps. foto mam v garazi cuss |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| mattell |
Zaslal: pá duben 25, 2008 5:46 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
butthead napsal: Asi sa nedohodneme lebo ked sa rozhodnem tak ich budem chciet predat ako komplet lebo by to bola skoda. Su totiz vyvazene a uz len za to som dal tisicku, uplne nove pneumatiky na ktorych som urobil mozno 15 km lebo som viac ani nemohol a disky su zrenovovane t.j. opieskovane a praskovo nalakovane (komaxitovane) na cierno za dve tisicky. Predstavu o cene nemam, najradsej by som ich nepredal ale ASI budem musiet. ps. foto mam v garazi cuss
Co na tom máš za pneu? V tom černém to vypadá brutálně, byl bych zvědav jak by to vypadalo na modrém VTS... Nějak mi uniká pointa proč jako chceš prodat a nechceš prodat, že musíš prodat, že jsi na nich ujel jen 15km že jsi více nemohl?! To jsi jako přišel o papíry?! |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| butthead |
Zaslal: pá duben 25, 2008 6:21 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
| Asi ich budem musiet predat pretoze mi tam nesedia a to tak ze mi suchaju o blatniky. Preto pisem ze ich asi budem musiet predat lebo sa to snazim nejak vyriesit. Najradsej by som si ich nechal. Este skusim urobit nieco s blatnikmi a ked to nepomoze tak ich predam. Zatial som chcel vediet kolko by som za nich dostal. ps. Pneumatiky su Federal SS-595 185/55 cuss |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| mattell |
Zaslal: so duben 26, 2008 8:24 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Federal SS-595 185/55 ?!? Co to jsou za sračky, to jsem v životě neslyšel-neviděl, ještě si musím dost rozšířit obzory... No vzhledem k tomu že jsi asi do toho než jsi je nastříkal, obul novými gumami nasypal pár peněz, tak to asi za hubičku nebude... Škoda že tam nemáš krapet konvenčnější pneu, když tak ještě pošli detailnější fotky kol na marty1976(zavináč)post.cz pokud to není pro tebe problém. Dík |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DJ-VTS |
Zaslal: ne duben 27, 2008 4:57 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
butthead napsal: Asi ich budem musiet predat pretoze mi tam nesedia a to tak ze mi suchaju o blatniky. Preto pisem ze ich asi budem musiet predat lebo sa to snazim nejak vyriesit. Najradsej by som si ich nechal. Este skusim urobit nieco s blatnikmi a ked to nepomoze tak ich predam. Zatial som chcel vediet kolko by som za nich dostal. ps. Pneumatiky su Federal SS-595 185/55 cuss
No pneu této značky neznám, nejsou to neějaké slovenské protektory?Kola to jsou ty co b jsem chtěl, ikdyž by mně dost mrzelo, že jsou černé protože ty kola apsolutně nevyniknou, zdálky to vypadá jako plcháče, ale řikam zajhimala by mně cena, mužeš mi napsat zhruba kolik si za ně představuješ??? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| butthead |
Zaslal: ne duben 27, 2008 5:57 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
| Návrat nahoru |