punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Stínítko

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  Stínítko

dyk77
Zaslal: ne březen 12, 2006 4:08 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
Kdo tu má zkušenost s nalepovacím stínítkem na přední okno?
Zajímá mě jak se to řeší se stěrači, které jsou sériově dost dlouhé a musí zákonitě přes stínítko přejíždět. Dávaj se kratší stěrače, nebo jak to řešíte?
"Ď"

Spotřeba CITROEN SAXO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
nok
Zaslal: ne březen 12, 2006 5:43 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 243 Bydliště: Zlín
krátkýma stěračema se to neřeší prostě tam necháš ty co tam jsou. Stěrač bez problémů přes něj kouskem přejede.

Zaslal: ne březen 12, 2006 5:50 pm Odpovědět s citátem
Tak fajn a není to na stínítku po nějaké době vidět? Jak široké stínítko tam máš?
Viděl jsem i stínítko nalepené na skle, které bylo z plastu, tam už se to muselo nějak řešit jinak by stěrač musel překonat nějakých 3-4mm schod a to by nedělalo dobrotu.

Spotřeba CITROEN SAXO
nok
Zaslal: ne březen 12, 2006 7:27 pm Odpovědět s citátem
Kdyby to bylo z plastu tak by se to už řešit muselo. Já tam mám nálepku na krajích má 18cm a na středu 14cm aby to bylo rovné a vyrovnalo se oblé sklo. Mám to tam dva roky a předemnou to tam měl ještě žluťas a nějak moc ten stěrač tam vidět nejde. Když se zadíváš tak to tam uvidíš, ale je to v pohodě. Zítra sem hodím fotku jak moc to jde vidět.

Zaslal: ne březen 12, 2006 8:36 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
A to chceš barevný nějaký jako pro vzhled nebo pro praktický účely? Já tam mam tak tipuju tak patnáct cm že mam černou tmavou průhlednou, ale lepenou zevnitř Very Happy
in0
Zaslal: ne březen 12, 2006 8:59 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 489 Bydliště: Kutná Hora / Jihlava / Zlín / PRAHA
ja tam mam docela dlouhy, z venku. sterace mi pres nej prejizdi asi 3-4cm vysku samolepky, uplne v pohode, akorat je to v tom miste cistejsi, nic podstatnyho Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Miki
Zaslal: ne březen 12, 2006 9:24 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
Ritchma napsal:
A to chceš barevný nějaký jako pro vzhled nebo pro praktický účely? Já tam mam tak tipuju tak patnáct cm že mam černou tmavou průhlednou, ale lepenou zevnitř Very Happy

mam to presne tak isto , tieni to pekne , zvnutra je to prihladne a hlavne to nevadi copsom ako tie nepriehladne Laughing

Zaslal: ne březen 12, 2006 9:46 pm Odpovědět s citátem
Ritchma napsal:

Chci to pro parádu i pro praktický účely. Přemýšlím o modrém nebo černém pruhu, ale mordou určitě v takovém odstínu jako má auto nechytnu, takže asi bych tam lípnul tu černou. Jiná barva mě k modrému autu nenapadá.
A co na technický , jak to tam probíhá, když viděj nějakej ten, byť drobnej tuning. Myslím třeba zrcátka , mračítka, výfuk, nebo třeba to clonítko Cool . Je mi jasný, že všude to nebude to samé...

Spotřeba CITROEN SAXO
Adler
Zaslal: ne březen 12, 2006 10:43 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
Taaak mel sem cerveny clonitko v barve auta.....2 roky pohodka aj na technicke to proslo ..pred rokem zacala buzerace...tak sem pod pohruzkou 500 flastra strhaval..byl sem nato zvykly tak..nechal sem si udelat cernou pruhlednou pac mi furt svitilo do xichtu...pask jaks taks v pohode ukecal sem ze je pruhledny nemeni barvy ale taky se jim nelibilo.....ale pred vanocemi mi taky vyhrozovali flastrem ..pak sem si rozbyl sklo tak sem si tam nechal dat origo s pruhem zvenku cernym zevnitr to je do zelena . a to kupodivu kurwi barvy na semaforu,,,tak ti nevim co ti kluci od zelenobilyho tuningu chcou Sad.......nemam je rad.....co se tyce technicke ...tak kvuli oknum a tomu clonitku bych neprosel...nebyt kamarada ferneta co byl semnou Smile

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
dyk77
Zaslal: ne březen 12, 2006 10:58 pm Odpovědět s citátem
Tak Ti děkuji za docela dobře napsanej rozmluvnej článek, asi nebudu provokovat a nechám to clonítko plavat Confused uvidím co kdo ještě napíše Arrow

Spotřeba CITROEN SAXO
Ritchma
Zaslal: ne březen 12, 2006 11:44 pm Odpovědět s citátem
Mě saxo technickou neprošlo hlavně kvůli tomu že sem měl jinej rozměr pneu a na autě litý kola a v TP plechy. Ale venku mi řek - no a co ta fólie ta tady taky nemá co dělat. No ale je zajímavý že kat kterej je dávno stejně po smrti, abscence středu a jinej koncák mu vůbec nevadili. Na filtr (tehdá sem ještě neměl simotu) koukal dost blbě i když mu to nevadilo nějak moc. No a policajti mě sem tam chytnou, ale na fólii se mě ještě nikdy neptali......
in0
Zaslal: po březen 13, 2006 1:27 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 489 Bydliště: Kutná Hora / Jihlava / Zlín / PRAHA
me teda taky ne, uz sem dvakrat chytnul buzerujici svestky, ale ani v jednom pripade je nenapadlo mit kecy za tu samolepu, zvlastni. asi se jim nechce hadat, pokud vim, do 10% okna neco mit muzes tak se bojej ze by to museli sami premerovat. kazdopadne samolepa stoji stovku, dve. takze kdyby neco tak to strhnes na miste a klid.
Ritchma
Zaslal: po březen 13, 2006 7:32 am Odpovědět s citátem
Já to musim zaklepat, ale já mam vůbec na policajty štěstí že nebuzerujou za nic, většinou to obejdou, prohlídnou si to a pak mě pustí Very Happy Ale už mam pár maličkejch direk od kamínku v okně přednim, takže až prakne a já budu muset koupit nový okno, tak si jí tam dám znova, větší a zase zevnitř
nok
Zaslal: po březen 13, 2006 4:40 pm Odpovědět s citátem
Taky musím klepat. Švestky mě se Saxem ještě nikdy nebraly. Mám jiné kola nemám kat (taky emise mi muselo dělat jiné auto) ale technickou jsem udělal. A nikdy by mě nenapadlo, že by dělaly problémy s krs clonítko.

Zaslal: po březen 13, 2006 8:18 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 01. 2006 Příspěvky: 190 Bydliště: Roudnice n/L
Dva roky sem mel klid a pak asi trikrat po 2 stovkach.Sundal sem ho Sad
Na celnim skle (v oblasti steracu) nesmi bit nic.
Chtel sem folije,ale porad se obavat bengu me neba Evil or Very Mad

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 3
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Přejdi na: