| Autor |
Zpráva |
|
| dyk77 |
Zaslal: ne březen 12, 2006 4:08 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Kdo tu má zkušenost s nalepovacím stínítkem na přední okno?
Zajímá mě jak se to řeší se stěrači, které jsou sériově dost dlouhé a musí zákonitě přes stínítko přejíždět. Dávaj se kratší stěrače, nebo jak to řešíte?
"Ď" |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
| Návrat nahoru |
|
| nok |
Zaslal: ne březen 12, 2006 5:43 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
| krátkýma stěračema se to neřeší prostě tam necháš ty co tam jsou. Stěrač bez problémů přes něj kouskem přejede. |
_________________ Zelená žabička  |
|
| Návrat nahoru |
|
| dyk77 |
Zaslal: ne březen 12, 2006 5:50 pm |
|
|
|
Tak fajn a není to na stínítku po nějaké době vidět? Jak široké stínítko tam máš?
Viděl jsem i stínítko nalepené na skle, které bylo z plastu, tam už se to muselo nějak řešit jinak by stěrač musel překonat nějakých 3-4mm schod a to by nedělalo dobrotu. |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
| Návrat nahoru |
|
| nok |
Zaslal: ne březen 12, 2006 7:27 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
| Kdyby to bylo z plastu tak by se to už řešit muselo. Já tam mám nálepku na krajích má 18cm a na středu 14cm aby to bylo rovné a vyrovnalo se oblé sklo. Mám to tam dva roky a předemnou to tam měl ještě žluťas a nějak moc ten stěrač tam vidět nejde. Když se zadíváš tak to tam uvidíš, ale je to v pohodě. Zítra sem hodím fotku jak moc to jde vidět. |
|
| Návrat nahoru |
|
| Ritchma |
Zaslal: ne březen 12, 2006 8:36 pm |
|
|
|
A to chceš barevný nějaký jako pro vzhled nebo pro praktický účely? Já tam mam tak tipuju tak patnáct cm že mam černou tmavou průhlednou, ale lepenou zevnitř  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| in0 |
Zaslal: ne březen 12, 2006 8:59 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
ja tam mam docela dlouhy, z venku. sterace mi pres nej prejizdi asi 3-4cm vysku samolepky, uplne v pohode, akorat je to v tom miste cistejsi, nic podstatnyho  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Miki |
Zaslal: ne březen 12, 2006 9:24 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ritchma napsal: A to chceš barevný nějaký jako pro vzhled nebo pro praktický účely? Já tam mam tak tipuju tak patnáct cm že mam černou tmavou průhlednou, ale lepenou zevnitř 
mam to presne tak isto , tieni to pekne , zvnutra je to prihladne a hlavne to nevadi copsom ako tie nepriehladne  |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
| Návrat nahoru |
|
| dyk77 |
Zaslal: ne březen 12, 2006 9:46 pm |
|
|
|
Ritchma napsal: A to chceš barevný nějaký jako pro vzhled nebo pro praktický účely? Já tam mam tak tipuju tak patnáct cm že mam černou tmavou průhlednou, ale lepenou zevnitř 
Chci to pro parádu i pro praktický účely. Přemýšlím o modrém nebo černém pruhu, ale mordou určitě v takovém odstínu jako má auto nechytnu, takže asi bych tam lípnul tu černou. Jiná barva mě k modrému autu nenapadá.
A co na technický , jak to tam probíhá, když viděj nějakej ten, byť drobnej tuning. Myslím třeba zrcátka , mračítka, výfuk, nebo třeba to clonítko . Je mi jasný, že všude to nebude to samé... |
|
| Návrat nahoru |
|
| Adler |
Zaslal: ne březen 12, 2006 10:43 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
|
| Návrat nahoru |
|
| dyk77 |
Zaslal: ne březen 12, 2006 10:58 pm |
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Ritchma |
Zaslal: ne březen 12, 2006 11:44 pm |
|
|
|
| Mě saxo technickou neprošlo hlavně kvůli tomu že sem měl jinej rozměr pneu a na autě litý kola a v TP plechy. Ale venku mi řek - no a co ta fólie ta tady taky nemá co dělat. No ale je zajímavý že kat kterej je dávno stejně po smrti, abscence středu a jinej koncák mu vůbec nevadili. Na filtr (tehdá sem ještě neměl simotu) koukal dost blbě i když mu to nevadilo nějak moc. No a policajti mě sem tam chytnou, ale na fólii se mě ještě nikdy neptali...... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| in0 |
Zaslal: po březen 13, 2006 1:27 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
| me teda taky ne, uz sem dvakrat chytnul buzerujici svestky, ale ani v jednom pripade je nenapadlo mit kecy za tu samolepu, zvlastni. asi se jim nechce hadat, pokud vim, do 10% okna neco mit muzes tak se bojej ze by to museli sami premerovat. kazdopadne samolepa stoji stovku, dve. takze kdyby neco tak to strhnes na miste a klid. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Ritchma |
Zaslal: po březen 13, 2006 7:32 am |
|
|
|
Já to musim zaklepat, ale já mam vůbec na policajty štěstí že nebuzerujou za nic, většinou to obejdou, prohlídnou si to a pak mě pustí Ale už mam pár maličkejch direk od kamínku v okně přednim, takže až prakne a já budu muset koupit nový okno, tak si jí tam dám znova, větší a zase zevnitř |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| nok |
Zaslal: po březen 13, 2006 4:40 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
| Taky musím klepat. Švestky mě se Saxem ještě nikdy nebraly. Mám jiné kola nemám kat (taky emise mi muselo dělat jiné auto) ale technickou jsem udělal. A nikdy by mě nenapadlo, že by dělaly problémy s krs clonítko. |
|
| Návrat nahoru |
|
| Petr |
Zaslal: po březen 13, 2006 8:18 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Dva roky sem mel klid a pak asi trikrat po 2 stovkach.Sundal sem ho
Na celnim skle (v oblasti steracu) nesmi bit nic.
Chtel sem folije,ale porad se obavat bengu me neba  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|