Pak kdyžtak hoď fotku já sem je původně chtěl, ale pak sem se na to vykašlal, protože sem si nebyl jistej velikostí těch pedálů a nechtělo se mi to řešit. Jinak já mam taky osmičku nohu a vždycky když je nějaká krizová situace a já opravdu potřebuju rychle zabrzdit, téměř vždy brzdim a zároveň šlapu na plyn, ale naštěstí přitom mam vždycky vyšláplou spojku takže to je jedno.........
No kluci já mám nohu devítku a jednou se mi to ve starém upraveném sporťáku stalo když jsem brzdil na krev na jednou přechodu v špk u nádraží který je řízený semafory....no musím říct že lidi si přes přechod pospíšily když se s motorem v šesti tisících otáčkách blížilo červený auti:) Jak ovce když na ně štěkne pes:)
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
Když už sme u toho,do VTSek se seriově nemontovaly?Než sem si auto koupil,tak sem byl přesvědčen že se tam sportovní pedály dávaly,jako např.do 106tek.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru