punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Motor netáhne tak od spodku,jako dřív

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Motor netáhne tak od spodku,jako dřív

dyk77
Zaslal: út září 12, 2006 9:08 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
Už to tu bylo viz výše, Zlamos tam dal 2litry a bylo to i v tom autohificlubu.
U atmosférického motoru je to v pohodě, pozor se musí dát akorát u Turbo motoru, kde nesmí voda jít přes turbo, tak se to tam dávkuje trochu jiným způsobem, ale jde to taky.
Jinak mimochodem, voda se někdy vstřikuje do motoru i za účelem zvýšení výkonu potažmo schlazením stlačené směsi ve válci. Některá auta s tím jezdí, četl jsem to. Sice to snižuje životnost motoru, protože dříve zrezne, ale v závodních motorech k tomu stejně nestihne dojít. Tam jde ale o to, že ta voda se tam cpe pořád, takže proto snížení životnosti. Když jí tam někdo z vás nastříká 2litry během chvíle a ještě k tomu vymění oil, tak to ten motor nemůže absolutně poznat.

Spotřeba CITROEN SAXO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
zlamos
Zaslal: so listopad 25, 2006 6:08 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 03. 08. 2006 Příspěvky: 612 Bydliště: Olomouc Dolany
Neví někdo co je to za hadičku u VTS 1,6 16v, která vede mezi krytem rozvodů a krytama vačkových hřídelí? Ona vede někde jakoby ze zadu, vylizá z pravyho předního blatníku(když otevřu kapotu) a vede mezi těma krytama až do toho mechanizmu na vstřikování, z Sad espod. Tam je zakončená takovým konektorkem jak je na hadicích u palivového filtru. Jak se to nesmí ,,zkurvit'' když se ten filtr mění. Já jsem na to kolinko zatlačil, ono to zapadlo a už to jede mnohem líp. tak nevím jestli je to přívod paliva a nasávalo to falešnej vzduch a nebo jestli je to nějakej přetlak nebo co.Poraďte. Dík.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
zlamos
Zaslal: po prosinec 04, 2006 10:51 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 03. 08. 2006 Příspěvky: 612 Bydliště: Olomouc Dolany
Tak jsem zjistil, že je to hadička, která vrací výpary zpět do nádrže. Jakoby přepad.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 3 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

Přejdi na: