punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - škubání auta

Autor Zpráva

<  Servis  ~  škubání auta

dyk77
Zaslal: st listopad 15, 2006 9:49 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
Myslím, že Ti těch 470,- přišlo dost k smíchu ne, když jsi počítal s mnohem vyšší částkou. Můžeš sem dát nějakou fotku pro názornost o jaký konektor šlo? Děkuji

Spotřeba CITROEN SAXO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Hassan_B
Zaslal: st listopad 15, 2006 11:38 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 27. 09. 2006 Příspěvky: 223 Bydliště: Olomouc, Lazce
jj,pocital jsem s tou lambdasoundou, skrtici klapkou nebo palivovym cerpadlem, pac mam na takovy veci docela stesti. Fotku sem dam asi zitra. Prozatim ... ten konektor je nalevo od cerne krabice s napisem 16v Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Peter B
Zaslal: st listopad 22, 2006 1:22 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 10. 02. 2006 Příspěvky: 7 Bydliště: Partizanske, Slovensko
Hassan_B napsal:
asi hodinka,jeste jsem tam neco zarizoval atd. na dilne to bylo asi na 40 minut a za diagnostiku i s praci si vzal tusim 470,-

Nazdarek,ja som mal podobny problem so "skubanim" ako ty. Zda sa ze si to uz vyriesil, ale ak by si s tym mal problem aj nadalej, dam ti jeden tip...
Neviem ako je to v benzinovom motore (ja mam naftak), ale v drziaku palivoveho filtru je taky ventilcek (myslim, ze uz bol spominany vysie) a na nom boli dve tesnenia. To vonkajsie tesnenie (priemer cca16mm) uz bolo uplne stare a prepustalo vzduch do palivovej sustavy (takisto palivo v malom mnozstve aj vytekalo von). Stacilo mi vymenit to tesnenie za cca 3,-sk a odvtedy to slape ako predtym. Hadam ti to pomoze, vela uspechov...

Zaslal: st listopad 22, 2006 1:35 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
No já mam jinej problém, ale taky škubání. Při normální jízdě to nepociťuju, ale při sprintu kdy auto ženu od začátku do konce mi přímo před cílem kdy jedu cca 145 auto najednou totálně přestane táhnout. Jako kdybych se dostal do omezovače (což neni možný) prostě to škubne a hovno, pomůže buď sundat nohu z plynu a zase zašlápnout (pak auto jede dál v pohodě), neob nohu nesundavat, pak je to ale na dýl. Někdy se to projeví někdy ne, projeví se to hlavně když jedu dlouho s plnym plynem a jedině v rozmezí 140-155kmh. Stalo se to posledně na mimoni, to sem to neřešil, protože se to stalo jenom jednou a myslel sem že to bylo něco jinýho a znovu se to objevilo zase až na mimoni a potom na dálnici jinak ne. Napadlo mě jestli to neni tim že před mimoní dost vyjíždim benzín, ale co já vim
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Hassan_B
Zaslal: st listopad 22, 2006 11:09 pm Odpovědět s citátem
tak zajed na tu diagnostiku taky. Nema smysl to zacit resit takhle nahodne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Awex
Zaslal: čt listopad 23, 2006 11:27 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 82 Bydliště: Prešov a Galanta
Ma to cidlo podtlaku aj 1,1i alebo VTS-ka ?....bodlo by sem to foto Smile

Hassan_B
Zaslal: pá listopad 24, 2006 1:25 pm Odpovědět s citátem
dodam dnes max zitra

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: