| Autor |
Zpráva |
< Ostatní ~ doklady: benzin směr diesel |
| podolak2 |
Zaslal: út březen 08, 2011 7:17 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
mám takovej dotaz ..chci koupit nějake bourane saxo a spravit si ho. Jenže všechno jsou benziňaky a ja chci diesela. Mám doma suprovy motor a chci ho narvat do auta ktere koupim. Proto se ptám: když koupím benziňaka saxo a dám do něj naftovy motor pujde to přepsat v dokladech na úřadě nebo ne??? Jen mě to tak napadlo a nevim jestli to je realne. Moc díky za rady  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| SkR@Bi |
Zaslal: út březen 08, 2011 7:28 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
| vymena motoru u citroenu nehrozi...jde udelat vymena karoserie ale musis mit prvnich asi 8 znaku ve vinku stejnych...proste haluz...nekdo tu rozprodaval saxo v dieslu..tak jetli ma papiry a vinko(nebo celou karoserii) tak jedine tak...u vw to problem neni ale v citroenu sou kkti |
_________________ ...někdo se zavodníkem narodí...jiný umírá...
My Blue Saxo Project II <- fotogalerie
"Built not Bought" <- thread
FB |
|
| Návrat nahoru |
|
| martanc |
Zaslal: út březen 08, 2011 7:32 pm |
|
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
| pokud vým tak výměna motoru lze provéct jen za stejný typ, to se bere jako náhradní díl. Pokud tam chceš dát jinej typ motoru možná by to šlo pokud bys měl vyjádření přímo od Citroenu ale jde o to jestli budou ochotný ti něco takového dát mám takovej pocit že ti ho nevydají že se to tu kdysi řešily kluci při přestavbě na 16V. Takže nejednoduší je zajít se zeptat na evidenci vozidel a tam ti řeknou jestli to lze a co pro to musíš udělat ale podle mě to nepůjde. |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
| Návrat nahoru |
|
| podolak2 |
Zaslal: út březen 08, 2011 7:40 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
| tak to je nahov*o. Já jsem to právě tenkrát odhlásil toho mojeho diesela a teď se biju do hlavy. Nebo nejdou aspoň znovu obnovit doklady, když je auto vyřazene z evidence??? Můžu to znovu přihlásit se stejnym VIN a vystavi nove doklady nebo tak nějak???? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| EiFFeL |
Zaslal: út březen 08, 2011 7:51 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
| jo kdybys za nej nechtel nekrestansky penize tak uz byl motor davno pryc.... |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
| Návrat nahoru |
|
|
|