| Autor |
Zpráva |
< Nákup/Prodej ~ rozprodej dílů na VTS a dieselaa |
| jařen |
Zaslal: pá únor 11, 2011 2:01 pm |
|
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
mám k prodeji-4krát zimní pneu R14,dále laděný výfuk se skvělým zvukem a hezky vypadající a nemá vady ani korozi ne,dále mám pravé přední dveře VTSácký i s kouřovým oknem jsou bez poškození a připravené na elektrická okínka,dále prodám 3 elektronová elektronycká kola bo 2 klidně na sprinty R15 s pneu TOYO 195/50 vypadají skvěle..pak i přední světla na mk2 což jsou černé angel eyes a na MKI origošky,na saxa zadní světla mam 2krát čirou optiku a 1krát origošky,na saxo mk1 mám přední kapotu bez většího poškození s malým škrábnutím co pujde rozleštit,dále zadní kufrové dveře s kouřovým sklem a nápisem SAXO jsou bez poškození,mám i sport.podvozek KONIi a V-MAX pružiny skvěle auto usadí na silnici,dále přední tlumiče na MK1 a na MK2 také,mám i 2krát repasované zadní nápravy,které jsou po repasu a jsou ready..mám i kouřová skla na 3dvéřko...kdo by měl o cokoliv z mé nabídky zájem bud mi volejte na 721 536 874 a nebo písejte na clubu SZ a bo email-jiskricka99@seznam.cz rád vám se vším pomohu s pozdravem Jařen
jařen napsal: mám k prodeji i originalni sedadla z dieseloveho saxa ktere jsou bez poskozeni a jsou pohodlne jen nemaji sportovni prvky jako VTSka tak mi kdo bude chtít vedet vic volejte na 721 536 874 bo tady SZ bo mail jiskricka99@seznam.cz díky a zatim čautéé |
_________________ VTS saxo sokolov..... |
|
| Návrat nahoru |
|
| ottik85 |
Zaslal: pá únor 11, 2011 2:51 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
| nemáš tažný oko ? |
_________________ EX VTS 1,6 8v

|
|
| Návrat nahoru |
|
| Skrbla |
Zaslal: pá únor 11, 2011 4:05 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
| lem blatníku na spolujezdcově straně a přední nárazník na VTS by nebyl?? |

|
|
| Návrat nahoru |
|
| Sifilda |
Zaslal: so únor 12, 2011 7:39 am |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Skrbla napsal: lem blatníku na spolujezdcově straně a přední nárazník na VTS by nebyl??
tak to je mazec... ted jsem to tu chtel napsat... asi si taky saxika nekde oprel ze? ja bohuzel o svodidlo |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Skrbla |
Zaslal: so únor 12, 2011 10:22 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Sifilda napsal: Skrbla napsal: lem blatníku na spolujezdcově straně a přední nárazník na VTS by nebyl??
tak to je mazec... ted jsem to tu chtel napsat... asi si taky saxika nekde oprel ze? ja bohuzel o svodidlo
Ne shánim to pro kámoše, dělá v barmana a nějakej ožrala mu prokopl lem když parkoval před barem. A nárazník vzal někde o obrubák  |

|
|
| Návrat nahoru |
|
| Sifilda |
Zaslal: so únor 12, 2011 11:24 am |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Skrbla napsal: Sifilda napsal: Skrbla napsal: lem blatníku na spolujezdcově straně a přední nárazník na VTS by nebyl??
tak to je mazec... ted jsem to tu chtel napsat... asi si taky saxika nekde oprel ze? ja bohuzel o svodidlo
Ne shánim to pro kámoše, dělá v barmana a nějakej ožrala mu prokopl lem když parkoval před barem. A nárazník vzal někde o obrubák 
tak to taky nasere... ja jsem dostal mensi hodiny (hold ma saxik lehkou prdel) ale na to ze jsem sel celne tak jsem to jeste stocil jenom na ten lem... takze budu klepat a varit kousek plastu... ale nejvetsi zazrak byl ze ten plast z VTS nad levim kolem ustrelil jak papir a je v celku a ani skrablej neni jenom to odnesly ty cepy ale v citroenu stal jeden ks - 3.60 kc cekal jsem vic... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|