punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Kvalita benzínu na pumpách Tesco a Shell

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  Kvalita benzínu na pumpách Tesco a Shell

Tomáš Spiššák
Zaslal: st leden 05, 2011 11:12 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 18. 12. 2010 Příspěvky: 1013 Bydliště: Martin - Priekopa, SK
Zdravicko spolocenstvo.
Dnes mi moja zvedavost nedala, a spytal som sa odkial vozia ten "Tesco" benzin. Rozdiel cene oproti Shell-ke je 6-8c na 1l 95NAT.
Pani na Tesco pumpe mi povedala, ze benzin co ma Shell-ka a Tesco je ten isty benzin Exclamation . Tescu vozi PHM firma Petrotras a Shell Bonifer. Ale, ze tankuju obaja v dakom ceskom meste! Neviete co je na tom pravdy Question
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
martanc
Zaslal: st leden 05, 2011 11:44 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
nevim jak na SK ale v ČR je to opravdu ten samý benzín akorát Shell si do těch svejch prémiovejch paliv něco přidává ale zdroj paliva by měl bejt opravdu stejnej.

Tomáš Spiššák
Zaslal: st leden 05, 2011 11:46 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 18. 12. 2010 Příspěvky: 1013 Bydliště: Martin - Priekopa, SK
presne. rozdiel bymal byt iba v tych V-Power benzinoch/dizloch Wink
EiFFeL
Zaslal: čt leden 06, 2011 7:37 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
nevim jak benzin, ja bych tam netankoval... ale kamos 2x nalil v jihlave v tescu naftu a 2x se mu udelalo cerpadlo na bmw...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
kurenadvore
Zaslal: čt leden 06, 2011 8:10 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 17. 02. 2009 Příspěvky: 1107 Bydliště: Zilina
ono robil som chvilu na shell pumpe a ked prisli cisterny, tak chlapi sa iba smiali. niektori sa tvarili, ze maju v tej nadrzi poklad sveta, ultra palivo, ale ako vravim, vacsina sa iba smiala...ze na shelke nieco vypustia, potom na inej pumpe (konkurencnej) nieco vypustia... akurat ten shell racing, ze ide iba do shellky.

a tankovat pri dnesnych cenach uz fakt neviem kde budem. nerad setrim, ale zacnem hladat asi nieco spolahlive a lacne Wink

kazdopadne, SPECTRUM pumpy a TESCO pumpy obchadzam. aj kvoli skusenosti aj kvoli medializacii. inak mi je viacmenej jedno. napriklad aj METRO, zatial bez problemu a na zakaznicku kartu je aj nejaky cent dole. sice som stratil tu kartu, ale.. Laughing
akurat SLOVNAFT moc nemusim. patrioti by ma utlkli, ale ked na kazdej slovnaftke aspon v Ziline je obsluha, ktora nenavidi svoju pracu a kazdeho zakaznika Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tomáš Spiššák
Zaslal: čt leden 06, 2011 10:25 am Odpovědět s citátem
Uprimne poviem, ze na ked som Saxaca kupil v Zilin e, tak auto mi odovzdal sprazdnou nadrzou a na parkovisku pri Hypertescu. Takze som tankoval tam. Auto slo bez problemu,a ajcena usmevna. Ale uz doma som tankoval asi mesiac SHell. ale cena sa jeden den zdvihla o 9c Exclamation Exclamation Exclamation co je chore, takze tieto 3mesiace lejem ten Tesco 95Plus a spokojnost. Skusil som menit aj palivovy filter ale ten bol spokojne cisty. Takze ja nemozem na ich adresu povedat skaredeho slova nemozem+maju vzdy milu a prijemnu obsluhu. Wink
Skrbla
Zaslal: čt leden 06, 2011 12:44 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 02. 2008 Příspěvky: 1180 Bydliště: Jičín
Taky tankuju u tesca nebo OMW, benzina, euro oil a nikdy jsem žádnej problém neměl. Zajímavý že nejlepší čas na sprintech jsem zajel na natural 95 z nějaký NoName družstevní benzinky Laughing

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Nick
Zaslal: čt leden 06, 2011 2:00 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 08. 2008 Příspěvky: 637 Bydliště: Otrokovice
tak ja tankuju shell a nebo eurooil a je pravda ze je vse stejna firma,a ani neverim moc tech jejim aditivim od shell myslim ze je to vse stejny, mozna ten v-power racing opravdu ze tam neco davaji ale jinak tomu neverim
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
martanc
Zaslal: čt leden 06, 2011 2:41 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
tankuju už asi půl roku u tesca jelikož tady u malejch benzínek je o 1.50 dražší benzín než tam a žádnej problém. Benzín je to stejně stejnej a u tesca má člověk alespoň jistotu že neni něakej starej protože tam maj velkou výtoč narozdíl od něakejch vesnickejch benzínek. A když byl benzín levnější tak se tam dala natankovat celkem levně i 98oktan a nebo ten jejich power bi Tesco Laughing Laughing Jediná benzína kde bych netankoval ani kdybych musel je Tank ONO Confused

Allante
Zaslal: čt leden 06, 2011 3:11 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 11. 2010 Příspěvky: 792 Bydliště: Brno
Ja jezdím jen na Shellku a nikdy jsem s nima neměl problém:

Natural 95... (vubec neberu, a když už tak toho pak lituju, protože mi Saxik vubec nejede)
V-Power... (beru neustále, oproti 95 motor běží krásně čistě a jde pořádně za plynem)
V-Power Racing... (je drahý a krom trošičku hrubšího spalování a malililinko vyššího nárustu kroutícího momentu okolo 2500ot/min je úplně stejný jako klasický V-Power)

Zkusil jsem ještě OMV Carrera 100 a Euro Oil 99, zdály se mi oba úplně stejné jako V-Power (Euro Oil 99 prý dokonce je to samé co V-Power).

Naposledy upravil Allante dne so leden 08, 2011 12:51 am, celkově upraveno 3 krát

Youtube: http://www.youtube.com/user/Allantecze
stew
Zaslal: čt leden 06, 2011 3:17 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 10. 08. 2009 Příspěvky: 135 Bydliště: okr. Trenčín
Allante napsal:

Natural 95... (vubec neberu, a když už tak toho pak lituju, protože mi Saxik vubec nejede)
V-Power... (beru neustále, oproti 95 motor běží krásně čistě a jde pořádně za plynem)
V-Power Racing (je drahý a krom trošičku hrubšího spalování a malililinko vyššího nárustu kroutícího momentu okolo 2500ot/min je úplně stejný jako klasický V-Power)

Very Happy Very Happy Very Happy
hovori ti nieco slovne spojenie" placebo efekt"?

Zaslal: čt leden 06, 2011 3:23 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 11. 2010 Příspěvky: 792 Bydliště: Brno
stew napsal:

Very Happy Very Happy Very Happy
hovori ti nieco slovne spojenie" placebo efekt"?

Very Happy musím s tebou souhlasit Very Happy

Youtube: http://www.youtube.com/user/Allantecze
P.E.T.R
Zaslal: čt leden 06, 2011 5:39 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 04. 05. 2009 Příspěvky: 1632 Bydliště: Klatovy
já bych snad radši auto tlačil, než tankovat někde u tesca Very Happy
jezdim jedině na OMW nebo občas na Shellku

2003 Mercedes-Benz Vito II 115CDi

Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
dyk77
Zaslal: čt leden 06, 2011 11:35 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
No já jsem léta nedal dopustit na Shell už proto, že jsem měl z počátku problémy s kolísáním otáček a od doby co jsem jezdil jen k Shell tenhle problém zcela odezněl. Poslední dobou mě ale začali neskutečně sr.t

1. občas mi chrastily ventily i po seřízení ( V-Power 95 )
2. čím dál vyšší cena , mnohem vyšší než u konkurence
3. obsluha co se vnucuje a chce mi mermomocí natankovat, takže došlo k přetahování o pistoli a slovní výměnu
4. Za smart body jsem si objednával už třetí věc a pokaždé mi přišla nějaká náhrada, která byla rozbitá

Teď jezdím k OMW a za cenu V-P 95 tankuji Carrera100
1. ventily zcela ztichly
2. nikdo mě u stojanu neprudí
3. líp to jede jak na 95ku
4. za 100 oktanů přijatelná cena

Spotřeba CITROEN SAXO
jasanos
Zaslal: pá leden 07, 2011 8:46 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 10. 02. 2009 Příspěvky: 294 Bydliště: Ledeč nad Sázavou
ja co mam vyzkouseno na cliakovi,.... tak obyc 95 u nas na pumpe v pohode zadnej problem..... pak sem byl v humpolci a na BENZINE zkusil 98 ktera byla horsi nez 95 u nas a vic to zralo.....pak OMW a jejich CARRERU 100,cena prizniva,pekne to jelo a kdyz sem jel volnou tak to nezralo,problem je ze ta pumpa je 30km od baraku....jen tak pro zajimavost,jeli sme s mladou na machac a cliak zral kolem tech 6l/100km, coz sem cumel,byli sme nalozeny a mel sem tam teda tu CARRERU...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 3
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Přejdi na: