punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - stěrače

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  stěrače

vtsko
Zaslal: po leden 18, 2010 8:25 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 03. 2008 Příspěvky: 4167 Bydliště: Malacky
neviem isto,ale zda sa mi ze su 51cm obe...ale cele ramienka su tiez rovnake,origo je na vodicovej strane s tym pritlacnym blbcom,ja to mam na oboch

neviem ci to tam dobre vidis...

Naposledy upravil vtsko dne po leden 18, 2010 8:29 pm, celkově upraveno 1 krát

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MrChodnyCZ
Zaslal: po leden 18, 2010 8:26 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 12. 07. 2007 Příspěvky: 3334 Bydliště: Hodonín
Valeo Silencio

Bosch Aerotwin

Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
martanc
Zaslal: po leden 18, 2010 8:43 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
jo vtsko vydim dobře mě bylo divný že by u spolujezdce vyšlo 51cm protože i origo 45 je až na kraji skla ale už vym proč to u tebe vychází, máš totiž přehozený ramínko řidiče a spolujezdce. Je to krásně vydět když si to porovnáš s fotkama od MrChodnyho. Ty máš kratší ramínko u spolujezdce ale ve skutečnosti patří k řidiči proto ti u spolujezdce jde nasadit delší stěrač a ve prostřed se překrije s řidičovym. Akorát teda u řidiče ti musí zůstavat dole dost velká nesetřená plocha a nahoře ti musí stěrač skoro dřít o střechu protože jak je to ramínko delší tak ten stěrač je uchicenej o dost dále než má bejt.

edit: jo ještě k těm fotkám od MrChodnyho, klasické stěrače sou mnohem hezčí než ty Aerotwin když na to tak koukám ani nevym proč sem je tenkrát za těžké prachy kupoval, ještě že zůstaly na předešlém saxu. Klasika je klasika a toho se budu držet.

Naposledy upravil martanc dne po leden 18, 2010 9:23 pm, celkově upraveno 2 krát

beniro
Zaslal: po leden 18, 2010 8:48 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 06. 02. 2007 Příspěvky: 756 Bydliště: Slovensko, Kosice-okolie
ja som nedavno daval tieto 51+41, idealna kombinacia, pokryvaju to co treba a stieraju velmi dobre:
http://www.autobiznis.sk/product/valeo-compact-revolution-r51-5298/
http://www.autobiznis.sk/product/valeo-compact-revolution-r41-5295/

edit: vtsko to ma naozaj prehodene, skusal som aj takuto kombinaciu, ale stierace sa dole dotykali a stvalo ma to brnkanie...
41 u spolujazcdca staci, 45 dole uz precnieva, ani sa nedotyka skla a pri vyssich rychlostiach to rezonuje
ku 41 som postupne dospel po 45 a 43

Zaslal: po leden 18, 2010 9:43 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 04. 02. 2007 Příspěvky: 1300 Bydliště: Praha 2
aero musí bejt, jak se k tomu dostnu kupuju je hned.. a zase ty levný z globusu který stíraly líp jak bosche klasický konstrukce Very Happy ...
Btw, stalo se vám že někdy klasickej stěrač zimou a ledem zamrznul v jedný poloze a stíral jen na krajích? mě jo a na 3autech určitě, což se s timhle nestane, takže to vidim i jako celkem praktický, než jen na efekt
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
jasanos
Zaslal: po leden 18, 2010 9:54 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 10. 02. 2009 Příspěvky: 294 Bydliště: Ledeč nad Sázavou
ty aero mam na aute pres rok..uz sem to s tim koupil a porad to stira paradne...je na nich napsano MOON..sli je to znacka vubec netusim...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
martanc
Zaslal: po leden 18, 2010 9:57 pm Odpovědět s citátem
no že by my zamrzli ramínka a nepružily se my stalo asi jednou, ramínka totiž pravidelně mažu WDčkem. a aero stěrače my naopak v zimě blbě uklízely sních jsou moc nízký a taky my celkem brzo začaly blbě stírat já jsem se prostě po zkušenostech rád vrátil ke kvalitním klasickejm štěračům.

jasanos
Zaslal: po leden 18, 2010 9:59 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 10. 02. 2009 Příspěvky: 294 Bydliště: Ledeč nad Sázavou
asi je to opet kus od kusu...
martanc
Zaslal: po leden 18, 2010 10:31 pm Odpovědět s citátem
jo ještě sem si vzpoměl na jednu veselou příhodu, bratranec si koupil Audi A5 a taky tam měl tyhle ůžasné stěrače už z výroby, když jsem sním jel po něaké době v dešti tak to skoro nestíralo jen to solidně rozmazávalo po skle takže sme zastavovaly na každé benzíně a sháněly nové jenže tam je to nové speciální upevnění které dneska používá už třeba i Škodovka ale před dvěma lety ještě celkem rarita takže sme uspěli asi až na třetí benzíně byla to docela sranda jet v přívalovém dešti a skoro nevydět ven. Pochopil sem že není důležité mýt auto za mega ale je dobré mýt stěrače aspoň za stovku Laughing Laughing Laughing

troskalp
Zaslal: út leden 19, 2010 8:36 am Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 01. 09. 2008 Příspěvky: 2204 Bydliště: Střílky
koupil sem si v tescu dva stejné na saxo za 120 korun a spokojenost Wink nevržou dobře stírají a nikde netrčí ani se nedotýkají...spokojenost Wink

vtsko
Zaslal: út leden 19, 2010 11:46 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 03. 2008 Příspěvky: 4167 Bydliště: Malacky
na oboch stranach su rovnake stierace,prekrivaju sa,ale nedotykaju a stieraju iba sklo,ziadnu strechu a ani stlpik Wink Sice trochu trvalo,nez som ich ponastavoval,aby tak isli,ale uz to tak je,ako ma byt.

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Casari
Zaslal: út leden 19, 2010 11:28 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 21. 07. 2009 Příspěvky: 323 Bydliště: Opava (Dolní Benešov)
s tou zimou se mi to stava taky Very Happy uprostred mam takovy flek ktery to proste nesetre ani za nic Very Happy musim je promazat nebo uz koupit new Smile
ja mam prave klasiky a uvazoval jsem ze vyzkousimneco novyho ale jak koukam na ty fotky fakt to vypada divne takze nad tim jeste peopremejslim Smile

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 3 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

Přejdi na: