| Autor |
Zpráva |
< Ostatní ~ Klakson - melodie |
| Luki |
Zaslal: út duben 28, 2009 8:40 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
MinoTaurus napsal: neviem ako v cz ale v sk nie je taky klakson povoleny.. a mne to pride jak kolotocar tuning..  ale vec vkusu.
V CZ taky neni pvolený, ale ... Nepovažuju to za tuning, ale jen za doplněk na pozdrav. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| MinoTaurus |
Zaslal: út duben 28, 2009 8:43 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
ja zdravim kyvnutim rukou alebo bliknutim dialkovych svetiel ale vravim, vec vkusu |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Luki |
Zaslal: pá květen 01, 2009 9:26 am |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
MinoTaurus napsal: ja zdravim kyvnutim rukou alebo bliknutim dialkovych svetiel  ale vravim, vec vkusu
Myslel jsem na pozdrav ne proti jedoucích aut, ale na pozdrav lidí pohybujících se po vlastních nohou po městě  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Luki |
Zaslal: so květen 30, 2009 9:28 am |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Tak jsem pohledal a našel jsem stránky výrobce a dokonce jsem Vám našel jakou melodii mám já.
Melodie
Stránky
Zadělaný to ještě nemám, ale snad se k tomu dnes nebo zítra dostanu  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| MinoTaurus |
Zaslal: so květen 30, 2009 12:34 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
hrozny kolotocarsky klakson.  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| lakinooo |
Zaslal: so květen 30, 2009 5:19 pm |
|
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
| ako by povedal basnik: Dobra pakovina. Ale kto chce kam, tak sa z hory ozyva.... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Ritchma |
Zaslal: so květen 30, 2009 11:08 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
tohle ani ne, ale když jsem jezdil modrýho anděla, tak jedna z jejich xsar měla klakson kterej zněl zpočátku jako policejní siréna a pak ten tón trošku měnil. A bylo to i celkem hlasitý a tim byla hrozná sranda troubit na holky Jet pomalu u chodníku a těsně za prdelí jí tim zatroubit? Nemělo chybu, ale nevim pod jakym názvem to hledat, to bych si snad do auta dal taky ještě ke klasickýmu klaksonu..... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Lentilka |
Zaslal: ne květen 31, 2009 9:37 am |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
já bych tam chtěl dostat houkačku z náklaďáku ale nevím jak se vzduchem... |
_________________ Peugeot 106 S16 |
|
| Návrat nahoru |
|
| Luki |
Zaslal: ne květen 31, 2009 6:30 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ritchma napsal: tohle ani ne, ale když jsem jezdil modrýho anděla, tak jedna z jejich xsar měla klakson kterej zněl zpočátku jako policejní siréna a pak ten tón trošku měnil. A bylo to i celkem hlasitý a tim byla hrozná sranda troubit na holky  Jet pomalu u chodníku a těsně za prdelí jí tim zatroubit? Nemělo chybu, ale nevim pod jakym názvem to hledat, to bych si snad do auta dal taky ještě ke klasickýmu klaksonu.....
Podívej se sem: http://www.stebel.it/stebel2012/products.asp?IDserie=9&uso=&IDprodotto=31&tipologia=ELECTROPNEUMATICS
Lentilka napsal: já bych tam chtěl dostat houkačku z náklaďáku ale nevím jak se vzduchem... 
Jak jsem sem dal odkaz na stánky výrobce, tak tam si to najdeš. Je to naprosto snadné (viz. fota)
Jinak zde je melodie: Melodie

|
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|