punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - laktova opierka

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  laktova opierka

ywo
Zaslal: út únor 24, 2009 5:39 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 22. 01. 2008 Příspěvky: 544 Bydliště: Stara Lubovna, Slovensko
lakinooo napsal:
Uz toto OT sledujem dlhsie a stale sa nestacim divit s cim si chcete zhovadit auto. Este som nevidel laktovu opierku v sportovom aute. ALe kto chce kam....

nie kazdy berie auto ako sportove nacinie.. ak by som chcel sportove auto tak urcite ani len najmensou nahodou si nekupim saxo a toboz nie 1,4. Auto pouzivam na to aby som sa dostal do prace, na lyzovacku a podobne... nerad by som sa zabil v "sportovom" saxe. Ak je to pre teba OT, tak to necitaj a vykasli sa na to, pre mna je OT odlahcovanie auta a tomu podobne veci. Tak prosim budme k sebe tolerantni a respektujme sa.
Teba lakinooo osobne dost respektujem, pretoze tvoje rady mi casto dost pomozu, sam vidim ze sa vyznas a netrepes do vetra, ale teraz som z tvojej reakcie velmi prekvapeny.. myslel som ze od teba sa takych veci nedockam.. ale co uz... peace and love

skokan
Zaslal: út únor 24, 2009 10:19 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
len tak mimo rec ale davam za pravdu ywovi ... bohuzial sa tu coraz castejsie prejavuju znamky netolerancie a agresie. Ludia sa hadaju, vycitaju si somariny a kritizuju nazory inych len preto ze sa lisia od ich vlastnych.
Moj nazor je taky ze ak sa mi nieco nepaci, tak to neriesim a ak sa i to naopak pozdava tak to pochvalim. Nikoho tu nejdem za nic kamenovat ani vlacit blatom ...nemam na to pravo a ani povahu.
Nie kazdy je fandom "rejsingoveho" stylu a preto si kazdy robi auto k obrazu svojmu a podla svojej chuti.
Ja osobne sa uz pomaly snazim sem nepisat veci kde by niekto mal moznost mi to oplieskat o hlavu a dat mi najavo ze moj vkus a styl je na nic. Budme k sebe a nasim nazorom trosku viac tolerantni ... sme predsa komunita ludi, ktorych predsa nieco spaja ...a nie rozdeluje.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
Radulik
Zaslal: út únor 24, 2009 11:31 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 12. 11. 2007 Příspěvky: 165 Bydliště: Stara Lubovna
skokan napsal:
len tak mimo rec ale davam za pravdu ywovi ... bohuzial sa tu coraz castejsie prejavuju znamky netolerancie a agresie. Ludia sa hadaju, vycitaju si somariny a kritizuju nazory inych len preto ze sa lisia od ich vlastnych.
Moj nazor je taky ze ak sa mi nieco nepaci, tak to neriesim a ak sa i to naopak pozdava tak to pochvalim. Nikoho tu nejdem za nic kamenovat ani vlacit blatom ...nemam na to pravo a ani povahu.
Nie kazdy je fandom "rejsingoveho" stylu a preto si kazdy robi auto k obrazu svojmu a podla svojej chuti.
Ja osobne sa uz pomaly snazim sem nepisat veci kde by niekto mal moznost mi to oplieskat o hlavu a dat mi najavo ze moj vkus a styl je na nic. Budme k sebe a nasim nazorom trosku viac tolerantni ... sme predsa komunita ludi, ktorych predsa nieco spaja ...a nie rozdeluje.

100b!!!...oni radsej bude odsudzovat niekoho za svetla, opierku...ved je to kazdeho vec co si robi.Robi to na svojom a za svoje peniaze, tak nechapem preco to tu poniektorym ludom strasne vadi...chlapci nevadi vam , ze mam A.E?alebo, ze som namiesto zvodov, sedaciek, volantu investoval 45 papierov do hudby? ak ano, tak napiste a urobim auto podla vasho vkusu, tak ako vy uznate za vhodne...dakujem

Sejny
Zaslal: st únor 25, 2009 3:23 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 05. 2006 Příspěvky: 1162 Bydliště: Kunčina
Radulik napsal:
skokan napsal:

100b!!!...oni radsej bude odsudzovat niekoho za svetla, opierku...ved je to kazdeho vec co si robi.Robi to na svojom a za svoje peniaze, tak nechapem preco to tu poniektorym ludom strasne vadi...chlapci nevadi vam , ze mam A.E?alebo, ze som namiesto zvodov, sedaciek, volantu investoval 45 papierov do hudby? ak ano, tak napiste a urobim auto podla vasho vkusu, tak ako vy uznate za vhodne...dakujem

100% souhlasim,me se taky nelibi styl racing ,ale nikomu to neberu.... saxo neni auto je na racing,tak kdyz se mi to libi a platim si to,tak je to druhem fuk.... az mi dotyxcny zaplati veci co si mysli ze je urcene na saxo,tak to mozna prijmu....
Takze max. reknu nejaky nazor,ale abych tu kazdeho sjel,protoze on je zastupce racing stylu!!! Confused Confused

ex- 1.6 8V_65kw_r.v.00_VTS /bílá

Audi A4 B6 1.9TDi 96kw

Radši mrtvej než druhej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
skokan
Zaslal: po březen 02, 2009 9:31 am Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
mala inspiracia ohladom opierky - je to UNI prisposobena na saxo

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
ywo
Zaslal: po březen 02, 2009 10:26 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 22. 01. 2008 Příspěvky: 544 Bydliště: Stara Lubovna, Slovensko
Ak dobre vidim... iba ohol spodnu cast tych drziakov? Vyzreda to tak, ze posuvanie sedaciek by malo fungovat v pohode... Laughing dobre riesenie...

troskalp
Zaslal: po březen 02, 2009 4:23 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 01. 09. 2008 Příspěvky: 2204 Bydliště: Střílky
takovou podobnou ne li stejnou mám doma taky...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
ywo
Zaslal: út duben 21, 2009 7:53 am Odpovědět s citátem
Takze opierka je namontovana... Fotky z montaze som nestihal, kedze to bolo velmi narychlo dohodnute a fotky samotnej opirky dam neskor.. Posuvanie sedaciek ide, sice trosku tazsie, ale ide.. Laughing

Luki
Zaslal: út duben 21, 2009 5:50 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 14. 09. 2008 Příspěvky: 387 Bydliště: Semily
skokan napsal:
mala inspiracia ohladom opierky - je to UNI prisposobena na saxo

Dost dobrá práce Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 4 z 4
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Přejdi na: