| Autor |
Zpráva |
< Ostatní ~ laktova opierka |
| ywo |
Zaslal: út únor 24, 2009 5:39 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
lakinooo napsal: Uz toto OT sledujem dlhsie a stale sa nestacim divit s cim si chcete zhovadit auto. Este som nevidel laktovu opierku v sportovom aute. ALe kto chce kam....
nie kazdy berie auto ako sportove nacinie.. ak by som chcel sportove auto tak urcite ani len najmensou nahodou si nekupim saxo a toboz nie 1,4. Auto pouzivam na to aby som sa dostal do prace, na lyzovacku a podobne... nerad by som sa zabil v "sportovom" saxe. Ak je to pre teba OT, tak to necitaj a vykasli sa na to, pre mna je OT odlahcovanie auta a tomu podobne veci. Tak prosim budme k sebe tolerantni a respektujme sa.
Teba lakinooo osobne dost respektujem, pretoze tvoje rady mi casto dost pomozu, sam vidim ze sa vyznas a netrepes do vetra, ale teraz som z tvojej reakcie velmi prekvapeny.. myslel som ze od teba sa takych veci nedockam.. ale co uz... peace and love |
_________________ Saxo 1,4 VTS
http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=146 |
|
| Návrat nahoru |
|
| skokan |
Zaslal: út únor 24, 2009 10:19 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
len tak mimo rec ale davam za pravdu ywovi ... bohuzial sa tu coraz castejsie prejavuju znamky netolerancie a agresie. Ludia sa hadaju, vycitaju si somariny a kritizuju nazory inych len preto ze sa lisia od ich vlastnych.
Moj nazor je taky ze ak sa mi nieco nepaci, tak to neriesim a ak sa i to naopak pozdava tak to pochvalim. Nikoho tu nejdem za nic kamenovat ani vlacit blatom ...nemam na to pravo a ani povahu.
Nie kazdy je fandom "rejsingoveho" stylu a preto si kazdy robi auto k obrazu svojmu a podla svojej chuti.
Ja osobne sa uz pomaly snazim sem nepisat veci kde by niekto mal moznost mi to oplieskat o hlavu a dat mi najavo ze moj vkus a styl je na nic. Budme k sebe a nasim nazorom trosku viac tolerantni ... sme predsa komunita ludi, ktorych predsa nieco spaja ...a nie rozdeluje. |
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182

|
|
| Návrat nahoru |
|
| Radulik |
Zaslal: út únor 24, 2009 11:31 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
skokan napsal: len tak mimo rec ale davam za pravdu ywovi ... bohuzial sa tu coraz castejsie prejavuju znamky netolerancie a agresie. Ludia sa hadaju, vycitaju si somariny a kritizuju nazory inych len preto ze sa lisia od ich vlastnych.
Moj nazor je taky ze ak sa mi nieco nepaci, tak to neriesim a ak sa i to naopak pozdava tak to pochvalim. Nikoho tu nejdem za nic kamenovat ani vlacit blatom ...nemam na to pravo a ani povahu.
Nie kazdy je fandom "rejsingoveho" stylu a preto si kazdy robi auto k obrazu svojmu a podla svojej chuti.
Ja osobne sa uz pomaly snazim sem nepisat veci kde by niekto mal moznost mi to oplieskat o hlavu a dat mi najavo ze moj vkus a styl je na nic. Budme k sebe a nasim nazorom trosku viac tolerantni ... sme predsa komunita ludi, ktorych predsa nieco spaja ...a nie rozdeluje.
100b!!!...oni radsej bude odsudzovat niekoho za svetla, opierku...ved je to kazdeho vec co si robi.Robi to na svojom a za svoje peniaze, tak nechapem preco to tu poniektorym ludom strasne vadi...chlapci nevadi vam , ze mam A.E?alebo, ze som namiesto zvodov, sedaciek, volantu investoval 45 papierov do hudby? ak ano, tak napiste a urobim auto podla vasho vkusu, tak ako vy uznate za vhodne...dakujem |
_________________ 1,6i VTR 65kW 1996 max zatial 200km/h
16v to nie je, ale daleko od neho nemaaa  |
|
| Návrat nahoru |
|
| Sejny |
Zaslal: st únor 25, 2009 3:23 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Radulik napsal: skokan napsal: len tak mimo rec ale davam za pravdu ywovi ... bohuzial sa tu coraz castejsie prejavuju znamky netolerancie a agresie. Ludia sa hadaju, vycitaju si somariny a kritizuju nazory inych len preto ze sa lisia od ich vlastnych.
Ja osobne sa uz pomaly snazim sem nepisat veci kde by niekto mal moznost mi to oplieskat o hlavu a dat mi najavo ze moj vkus a styl je na nic. Budme k sebe a nasim nazorom trosku viac tolerantni ... sme predsa komunita ludi, ktorych predsa nieco spaja ...a nie rozdeluje.
100b!!!...oni radsej bude odsudzovat niekoho za svetla, opierku...ved je to kazdeho vec co si robi.Robi to na svojom a za svoje peniaze, tak nechapem preco to tu poniektorym ludom strasne vadi...chlapci nevadi vam , ze mam A.E?alebo, ze som namiesto zvodov, sedaciek, volantu investoval 45 papierov do hudby? ak ano, tak napiste a urobim auto podla vasho vkusu, tak ako vy uznate za vhodne...dakujem
100% souhlasim,me se taky nelibi styl racing ,ale nikomu to neberu.... saxo neni auto je na racing,tak kdyz se mi to libi a platim si to,tak je to druhem fuk.... az mi dotyxcny zaplati veci co si mysli ze je urcene na saxo,tak to mozna prijmu....
Takze max. reknu nejaky nazor,ale abych tu kazdeho sjel,protoze on je zastupce racing stylu!!!  |
_________________ ex- 1.1i _44kw_ r.v.97,195000km
ex- 1.6 8V_65kw_r.v.00_VTS /bílá
Audi A4 B6 1.9TDi 96kw
Radši mrtvej než druhej |
|
| Návrat nahoru |
|
| skokan |
Zaslal: po březen 02, 2009 9:31 am |
|
|
EX-Saxoclubák
|
mala inspiracia ohladom opierky - je to UNI prisposobena na saxo

|
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182

|
|
| Návrat nahoru |
|
| ywo |
Zaslal: po březen 02, 2009 10:26 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|