punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Rady pri kupe VTS

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  Rady pri kupe VTS

DiNOkitovec
Zaslal: čt březen 26, 2009 10:03 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 04. 02. 2007 Příspěvky: 1300 Bydliště: Praha 2
MrChodnyCZ napsal:
DiNOkitovec napsal:
vyloženě pořát sralo, furt stálo v servisu atd.. zatim co 16v tu nějaký takový byly Wink ...

to bylo Ritchmovo Saxo, ktere stejne nakonec shorelo, ne Very Happy

no tak to jsem zrovna konkrétně nemyslel, od pár lidí jsem už slyšel neustálý problémy s VTS..
ale sedí to jinak, hehe, takže navíc 8v snad samovolně nehořej Laughing Laughing Laughing

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
kurenadvore
Zaslal: čt březen 26, 2009 10:28 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 17. 02. 2009 Příspěvky: 1107 Bydliště: Zilina
Chalani, fakt ma neuveritelne tesi Vas zaujem o veci spolocne Very Happy
jednoznacne mozem povedat iba to, ze kazdy z vas to svoje jedine a najdokonalejsie miluje.
a viem presne aky to je pocit. tiez uz som vystriedal x (iba) firemnych aut a nikdy som sa k nim nechoval ako ku offroadu. az na par chvilkovych vypadov.. Laughing
viete, cital som si to tu forum ako ked som rozmyslal o tigre, punte, alfe.... ale doteraz som si to iba cital, ale pri saxe sa aktivne zapajam a podotykam, ze to s nim myslim vazne v dobrom aj zlom Twisted Evil Very Happy
16V bol moj fakt ze sen, ale kazda situacia si niekedy ziada kompromis. a ak by som dokazal najst 16V za cenu okolo 2800EUR, tak sa po nom vrhnem. ale ako student a neokazaly rozvozca pizze Wink viem, ze taka radost z vykonmeho motoru pride az s Type R-om.(tak za 30-40 rokov) Wink
A saxo, si myslim je hracka, ktora dokazala dat dokopy takyto club. mozno aj vasa pycha na vlastne auta mi dopomohla k tomu, aby som bol aj ja na "kus plechu a techniky" pysny..hm.... Very Happy Very Happy Very Happy

EDIT: bol som na nejake pivciska, tak mozno aj preto som prehnane sentimentalny Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sonik
Zaslal: čt březen 26, 2009 10:31 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 18. 01. 2006 Příspěvky: 101 Bydliště: Zvolen, Slovensko
kurenadvore napsal:
Chalani, fakt ma neuveritelne tesi Vas zaujem o veci spolocne Very Happy
jednoznacne mozem povedat iba to, ze kazdy z vas to svoje jedine a najdokonalejsie miluje.
a viem presne aky to je pocit. tiez uz som vystriedal x (iba) firemnych aut a nikdy som sa k nim nechoval ako ku offroadu. az na par chvilkovych vypadov.. Laughing
viete, cital som si to tu forum ako ked som rozmyslal o tigre, punte, alfe.... ale doteraz som si to iba cital, ale pri saxe sa aktivne zapajam a podotykam, ze to s nim myslim vazne v dobrom aj zlom Twisted Evil Very Happy
16V bol moj fakt ze sen, ale kazda situacia si niekedy ziada kompromis. a ak by som dokazal najst 16V za cenu okolo 2800EUR, tak sa po nom vrhnem. ale ako student a neokazaly rozvozca pizze Wink viem, ze taka radost z vykonmeho motoru pride az s Type R-om.(tak za 30-40 rokov) Wink
A saxo, si myslim je hracka, ktora dokazala dat dokopy takyto club. mozno aj vasa pycha na vlastne auta mi dopomohla k tomu, aby som bol aj ja na "kus plechu a techniky" pysny..hm.... Very Happy Very Happy Very Happy

EDIT: bol som na nejake pivciska, tak mozno aj preto som prehnane sentimentalny Very Happy

Citroen Saxo VTS je ako sex, raz skusis a chces stale Very Happy
kurenadvore
Zaslal: čt březen 26, 2009 10:35 pm Odpovědět s citátem
Sonik: lol + o tvojom VTSku som si celkom fajne pocital na MOJOM:AUTE Wink
motokara.. presne Cool
DiNOkitovec
Zaslal: čt březen 26, 2009 10:40 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 04. 02. 2007 Příspěvky: 1300 Bydliště: Praha 2
Když čtu tvoje komentáře, kup si 16V ... Wink .. jinak to bude jako já, nebyly peníze, tak jsem rád za to co mam a stačí mi, ale na druhou stranu - do budoucna mě furt hlodá myšlenka na ještě nějaký druhý silnější auto na srandu, protože draze upravovat svoje na výkon seriovýho 16v by bylo vyhazování peněz.. Laughing

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
blesk65
Zaslal: čt březen 26, 2009 10:41 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 10. 2008 Příspěvky: 865 Bydliště: stare mesto u uherskeho hradiste
pokud si koupíš sago tak počítej s velkou investycí,ja koupil sago za 57tis pred rokem s novýma kolama,ale tento rok planovana investyce 14tis po sleve a vše si budu dělat sám (repas napravy zadní,spojka,rozvody,poloosy,repas trmenu,alternator,starter aby mi v zime nevypliv Wink ,a vyfuk ) Crying or Very sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kurenadvore
Zaslal: čt březen 26, 2009 10:54 pm Odpovědět s citátem
to ja zase setrit urcite na nespravnom mieste nechcem, ale zatial to co je momentalne moje no.1, je to v Trebici. Eiffel tam pozna typka, tak uvidim aky bude verdikt. V Ziline som vysnoril tiez jedno VTS, objem netusim, mal zimne, takze platnicky som nezbadal a bol som tam potme, ked obzerat auto tak jedine po desiatej Very Happy
skusim mu dat pod stierac listok, ze by som sa o to VTS postaral. uvidime..

Dinokitovec: viem, ale potreba auta u mna vyrazne prevysuje moj zdravy rozum Razz
je to dilema, ktora sa so mnou taha tak 7 mesiacov. boli krasne 16V. brno, olomouc... kusok. vstetky 3 Wink okolo 80000. ale boli hned prec.. a to sa stalo par krat, kto sleduje tie masove presuny aut vie. a ja by som uz rad do niecoho nasadol.
srdce ma 16V a rozum 8. je to normalne? Rolling Eyes
BenzyL
Zaslal: čt březen 26, 2009 10:56 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 17. 01. 2008 Příspěvky: 363 Bydliště: Domaželice, Okr. Přerov
Nevim co porad resite Laughing uvedomte si, ze mate francouzky auta!! Francouzi umej dobre delat víno a sýry, ale ne auta Laughing Ne sranda...samozrejme co si budem nalhavat, ta spolehlivost je tam trosku jinde, nez treba u kolegu z japonska, ale stim se hold musi pocitat. Pac za takovy prachy, lepsi motokaru nesezenete Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
kurenadvore
Zaslal: čt březen 26, 2009 11:05 pm Odpovědět s citátem
BenzyL napsal:
Nevim co porad resite Laughing uvedomte si, ze mate francouzky auta!! Francouzi umej dobre delat víno a sýry, ale ne auta Laughing Ne sranda...samozrejme co si budem nalhavat, ta spolehlivost je tam trosku jinde, nez treba u kolegu z japonska, ale stim se hold musi pocitat. Pac za takovy prachy, lepsi motokaru nesezenete Wink

Smile Very Happy Laughing
francuzov mam asi po otcovi....on vyrastal na renault 8 Shocked
ale ku japoncom som sa dopatral sam i-VTEC Twisted Evil
BenzyL
Zaslal: čt březen 26, 2009 11:14 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 17. 01. 2008 Příspěvky: 363 Bydliště: Domaželice, Okr. Přerov
kurenadvore napsal:

Smile Very Happy Laughing
francuzov mam asi po otcovi....on vyrastal na renault 8 Shocked
ale ku japoncom som sa dopatral sam i-VTEC Twisted Evil

jj presne ako vravis...v-tec, vti 8000+ rpm Twisted Evil ...jenze sou to stroje mnoho let stare...a na novyho civica si nech po financni starnce zajit chut Smile proto pisu, ze saxik 16V je dobry konkurent pro stare hondice Wink

kurenadvore
Zaslal: čt březen 26, 2009 11:22 pm Odpovědět s citátem
viem, ale to, v com budem vozit deti do skolky bude Honda Civic Type R, EP3, rok 2004... 100 koni na liter objemu.. luxus. viezol som sa v tom raz, ale nechalo si to pripomienku na kupu v mojej osobnosti Very Happy Very Happy
raz to bude v rodine.. teraz je za 360000skk byvalych, tak o tri roky bude doma..mozno o 4-5 rokov Wink
a saxo dokaze prekvapit aj potesit "podobnym" sposobom..
HOT HATCH Twisted Evil
Majo
Zaslal: čt březen 26, 2009 11:48 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
mozno sa tu na mna naserete, ale na par prispevkov k veci su tu teda poriadne sracky co to tu vypisujete.. Sejny, klobuk dolu, uz davno som nevidel tak nieco pribrzdene ako tvoje nazory v tomto temate..

a k veci:
1. ked nemas prachy nekupuj si sportove auto
2. pocitaj s tym ze je dovod ze cena klesa /ojazdene su lacnejsie,ale musis nahradzat opotrebovane diely = cize Ti naklady pojdu hore, zavisi kus od kusu co Ti odide skor, nakoniec Ti odide vsetko/
3. prirataj si par tisic do rezervy na nevyhnutne opravy.. ja som extremista, ja vsetko potrebujem tip-top a keby som sem napisal kolko som vrazil do servisu, ani neuverite - nemusel som, auto sa mi neserie, ale chcem, lebo zijem len raz a s dodrbanym saxikom si ten zazitok neuzijem Twisted Evil / - lepsie je menit vopred ako potom spekulovat..

rozpravky okolo spotreby.. zavisi v akych otackach budes jazdit, tot je cele.. ja robim na 8V spotrebu kludne okolo 6-6,5, uz som mal aj tusim 5,7 ked sme boli na zraze.. je to na Tebe.. ak chces jazdit rychlo, potrebujes vacsi objem aby nebol motor tak vytoceny, nebude tolko zrat..

vecna dilema 8V a 16V .. ja s mojim saxom dam "hocikoho" - okrem podobnych blaznov na vykonnejsich autach a tych az tak moc nie je.. je pravda ze 16V je uplne inde, ale ruku na srdce, kde ten vykon naozaj vyuzijes? pri tych dnesnych pokutach.. Lada, Miki atd vyuzivaju to auto na to na co je stavane.. my s VTSkom uz tiez planujeme zacat chodit na slalom a pod. lebo na cestach si ten vykon naozaj neuzijes..

necakaj ze kupis neburane, plasty nie je az taky problem vymenit.. take saxo nie je, resp. je za astronomicku cenu, zober si niekoho kto Ti odhadne kolko do toho budes musiet este dat aby to bolo pojazdne "v pohode" - to je myslim najdolezitejsie.. a daj pozor aby si nekupil nejake havarovane, cez strechu a pod.. to uz je naprd, take sa bude stale kazit..
aby si nedopadol jak ritchma..on mal v podstate stastie ze zhorelo, aspon z toho daco vytrieskal..

tak vela stastia a never vsetkemu co pisu tu na klube.. Very Happy

Polinius
Zaslal: pá březen 27, 2009 8:20 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 14. 12. 2008 Příspěvky: 36 Bydliště: Kolín
Majo to napsal pěkně.
Prostě nemá cenu řešit spotřebu, když si člověk koupí sportovní auto.
Snad jsem nikoho neurazil, prostě jsem napsal jen to, co jsem četl na klubu a i jinde na netu. VTSka jsou dost často solidně vylítané a právě proto se některé kousky solidně sypou.
Třeba o 1.5D se říká, že jsou po stránce motorové nezničitelné a že jde dokonce motor upravit aby jel na fritovací olej. Very Happy ale modely do roku 1997 měli problémy s propaleným těsněním v motoru ...
A všechny saxa mají problém ze zadní nápravou, alternátorem a imobilizérem a tekoucíma zadními brzdami.
Já mám imobilizér vypnutý, brzdy vzadu už po opravě. Alternátor zase měnil kolega na svém 1.1 ...
Každé auto má své chyby. Kdybych chtěl jezdit úplně bez nákladů na opravu tak jsem si koupil trakař a ne auto Laughing Very Happy
Saxo je fajn a já své auto samozřejmě miluju.

A na závěr ještě jeden inzerat na VTS 8V v ostravě za 45 000 ,-
http://www.otomoto.cz/index.php?sect=show&id=C8044246

kurenadvore
Zaslal: pá březen 27, 2009 12:16 pm Odpovědět s citátem
Majo: tak k veci Wink
1. peniaze su, peniaze sa pozicaju. keby som ma 20000skk tak nejdem do auta, ale do skutra Very Happy
2-3 jasne, ze ceny jazdeniek klesaju a viem, ze aj tie diely dokazu byt trosku predrazene. ale s tym pri kupe pocitam. nebude to hned hrrr, zvody, brzdy, napravy, ale pekne postupne sa s tym pokusim vyhrat (ved tu mam kvantum mechanikov Wink )
-a co sa tyka obhliadky auta, tak budem musiet prehovorit zopar ludi, ci by nesli kuknut co to je a ako je na tom.
Dufam, ze eiffelov kamos bude mat prehlad a v pripade nevhodnej kupy aj schopnost upozornit.. uvidim, z bazaru este nepisali, ale ak je to aspon trosku seriozny predajca, tak sa bude dat porozpravat a dohodnut.. ale dakujem za kazdy nazor

Polinius:o tych zavadach som sa docital uz na fore predtym a chvilu som mal naozaj pocit, ze sa saxa az prilis sypu. ale to preslo Wink zalezi od starostlivosti a od kusu.
a btw, ten inzerat je asi na vsetkych inzertnych serveroch, len na tom saxe mi pride nieco nepekne ukryte... aj ten posun ceny. neviem, nie som odbornik na slovovzaty Wink
EiFFeL
Zaslal: pá březen 27, 2009 7:15 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
takze prvni zpravy - saxo je dovoz - je to s cistopisem - tzn. bez znacek - od bazaru bys dostal prevozku...

jinak to kamos neprojizdel protoze jeste nema na bazaru papiry k tomu... co se tyka puvodu je to od borce kterej ten bazar tak nejak pravidelne zasobuje....

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 4 z 8
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Přejdi na: