| Autor |
Zpráva |
|
| dyk77 |
Zaslal: st červen 07, 2006 10:07 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Ritchma |
Zaslal: st červen 07, 2006 10:14 pm |
|
|
|
Já ten equyem beru jako sajrajt tak sem je vyhodil
V citroenu se ale vyznamenali, než sem jim řek že bych si přál svíčky do saxa tak mi tam dali NGK z oktávky 1,8 s úplně jinejma hodnotama. Takže mi to vyměnili |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| dyk77 |
Zaslal: st červen 07, 2006 10:21 pm |
|
|
|
| Někdy se ptám sám sebe jestli jsou v Citroenu automechanici, nebo cvičený opice. Neříkám, že jsou tací všichni, už jsem narazil i na fachmany, ale když si tam člověk nechá udělat auto a zrovna to přijde pod ruku někomu kdo neví ani jakou svíčku tam dát tak to je docela sec-mazec. Takovou kravinu si zjistí a při jejich dílenskejch podmínkách dokonce vymění snad i úplnej idiot a voni profíci to pos...u. |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
| Návrat nahoru |
|
| Ritchma |
Zaslal: st červen 07, 2006 10:42 pm |
|
|
|
dyk77 napsal: Někdy se ptám sám sebe jestli jsou v Citroenu automechanici, nebo cvičený opice. Neříkám, že jsou tací všichni, už jsem narazil i na fachmany, ale když si tam člověk nechá udělat auto a zrovna to přijde pod ruku někomu kdo neví ani jakou svíčku tam dát tak to je docela sec-mazec. Takovou kravinu si zjistí a při jejich dílenskejch podmínkách dokonce vymění snad i úplnej idiot a voni profíci to pos...u.
No já sem dal auto z nouze do citroenu a dopadlo to hrozně, daleko víc peněz chtěli než byla domluva, bohužel jenom ústní a ne písemná protože sem u předání auta do servisu nebyl. Trvalo to asi o dva týdny dýl než mělo. nakonec sebou auto škubalo a celý bylo nějaký unavený tak se to tam vrátilo nakonec to snad spravila výměna svíček a ještě snad byly blbě rozvody nebo co. No když sem byl pak pro auto tak ještě nebylo hotový tak mě poslali do dílny abych si tam na něj počkal. Ptal sem se toho mladýho klučiny co to dodělával jestli už tu někdy takový auto měli a mě řek že ne že je to první citroen co tu měli a že na to čuměli a nevěděli si s tim rady. no citroen za všechny prachy, píseckej citroen prosím obejít obloukem |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| BX19GTI |
Zaslal: pá červen 09, 2006 5:40 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
dyk77: No jo to jsou ti co jim auto stojí u baráku na ozdobu, to já za rok udělám 35000km a to jezdím jen do práce Pro mě je 1000kč za svíčky teda darda. Stačí, že 3x za rok měním olej cca. 3x700kč. |
_________________ Saxo 1.1 44Kw r.v. 2000, jednobodový vstřikování, co jede a přede. |
|
| Návrat nahoru |
|
| dyk77 |
Zaslal: pá červen 09, 2006 9:07 pm |
|
|
|
Před barákem zdobí parkoviště jen po dobu nezbytně nutnou, jinak je Sax schovaný v garáži.
Když ale tak hodně jezdíš, tak to je pochopitelné, že volíš levnější produkty. Já najezdím ročně tak 12.000Km, ale mám to rozdělené mezi dvě auta, takže to je 6+6tis. Vyjedu tak 3x do týdne, spíše mimo město a když je hnusně a nikam nemusím, tak nejedu.
Včera jsem koupil ty Eyquem. Stály v Citroenu 4ks 620Kč a vydrží 60.000Km, když koupíš za 300Kč 4ks na ktreré najezdíš 15.000Km tak ta cena za Eyquem není tak hrozná. |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
| Návrat nahoru |
|
| boboe |
Zaslal: st červen 14, 2006 6:55 pm |
|
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
| Zdravím, potřebuju taky vyměnit svíčky a rozhoduji se ,co tam dát. Po původním majiteli tam jsou nějaké BERU ultra X - 4 bodové, nevíte někdo o tom něco? Rozhoduji se, zda je tam dát znova nebo něco jiného, v obchodě jsem je viděl kolem 250ks tak pokud víte za tu cenu o něčem lepším, tak dejte prosím vědět. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| dyk77 |
Zaslal: čt červen 15, 2006 7:13 am |
|
|
|
| Já jsem spokojen s Eyquem, psal jsem to tu viz výše. jsou to francouzské originály do Citroen motorů. Dal jsem tu i tabulku jaké svíčky si od nich vybrat. Jinak já dal 620,- za 4ks - jsou to jednojiskřišťové svíčky a vydrží až 60.000Km |
|
| Návrat nahoru |
|
| nok |
Zaslal: čt červen 15, 2006 4:14 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
| boboe: Přesně ty samé jsem tam měl taky při výměně jsem je tam koupil zas a jsem spokojený. Zatím jedou bez problémů. |
_________________ Zelená žabička  |
|
| Návrat nahoru |
|
| boboe |
Zaslal: po červen 19, 2006 6:29 am |
|
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
nok napsal: boboe: Přesně ty samé jsem tam měl taky při výměně jsem je tam koupil zas a jsem spokojený. Zatím jedou bez problémů.
Ok, to jsem rád, že má ještě někdo stejné zkušenosti. Tak se někde po nich zase kouknu. momentálně tam mám nějaké Brisky - 3 bod, ale je to děs, pokud je venku teplo, tak to jde, ale pokud je venku chladno, tak to studeny cuká  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| rdandy |
Zaslal: po listopad 27, 2006 6:40 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
BX19GTI napsal: Protože sem měl na svíčkách DOR15LGS 35000 Km tak jsem sháněl a víc než 400kč se mi platit nechtělo. Koupil jsem Brisk DR15TC se třema jiskřištěma za 60 Kč/kus. Tak dám časem vědět jak to jede.  Dát za svíčky víc jak 500Kč je dle mě zbytečnej masakr.
jakej máš s odstupem půl roku z těchto svíček dojem? Dával jsem je před měsícem taky a zdá se mi, že mi to při vyšších otáčkách trošku škube, možná to ale není svíčkama...  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|