super věc, jak se to přesně tedy dělá??jsem Truhlář ne elektrikář s elektřinou se moc nekamarádim tak evim jestli to zvladnu ale snad jo,můžeš sem hodit nějaký přesný návod díky,a co a ledky tam použít.pak se vrhnu možná i do přístrojovky
no na to snad ani návod není potřeba ono už tu vše bylo řečeno. Prostě když ten spínač vyndáš a rozebereš tak vyndáš tu původní žárovičku a místo ní dáš LED diodu jaké barvy chceš a k jedné nožicce tí diody dáš odpor 500ohmů(sériově) no a dáš to na místo původní žárovky jo a bacha ledka má polaritu takže záleží jak jí tam dáš když nebude svítit tak jí musíš otočit. To je asi vše nalepší návod bohužel talent nemám
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS!
Tak jsem se po delší době k tomuto vrátil a opět jsem vyndal spínač ohřevu zadního skla... Vono to opravdu funguje Jsem měl taky problém v tom že mám dva tyto spínače a jeden je už nějaký špatný, a na něm jsem to zkoušel poprvé a nefungoval, tak jsem rozebral druhý a bylo to OK.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru