punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Lakování světel

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  Lakování světel

Sejny
Zaslal: čt leden 29, 2009 2:59 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 05. 2006 Příspěvky: 1162 Bydliště: Kunčina
no nevim na mym r.v.00 jsem koukal a pod naraznikem mam 4srouby a pak po jednom v blatnicich a na 100% jsem nikdy nenasel zadny zajistovaci paky a hacky a to jsem sundaval i na starym saxu naraznik.......

ex- 1.6 8V_65kw_r.v.00_VTS /bílá

Audi A4 B6 1.9TDi 96kw

Radši mrtvej než druhej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Dar3cek
Zaslal: čt leden 29, 2009 5:27 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 235 Bydliště: Zlonice , Okres kladno
V tom prípadě mám něáky mezi planetární saxo. Laughing Laughing ...protoze tam mam takovy 2 veliky kliky..... jedna je videt i natom obrazku vejs... mno a ty háčky tam sou taky... na konci nazazníku tam co sou uz jakoby ty rozsirovaní lemy. ale jak rikám ja je pri prvnim pokusu vyndat vsechny utrh...tak treba uz je tam nemate taky Laughing Very Happy Very Happy

Zaslal: čt leden 29, 2009 5:37 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 03. 2008 Příspěvky: 4167 Bydliště: Malacky
Dar3cek napsal:
V tom prípadě mám něáky mezi planetární saxo. Laughing Laughing ...protoze tam mam takovy 2 veliky kliky..... jedna je videt i natom obrazku vejs... mno a ty háčky tam sou taky... na konci nazazníku tam co sou uz jakoby ty rozsirovaní lemy. ale jak rikám ja je pri prvnim pokusu vyndat vsechny utrh...tak treba uz je tam nemate taky Laughing Very Happy Very Happy

mas na mysli tie dva velke biele plastove dieli?Na tom to cele drzi..a inak kvoli hmlovkam by som urcite dole naraznik nedaval...to by bola este vacsia babracka a na cely den

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Dar3cek
Zaslal: čt leden 29, 2009 5:49 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 235 Bydliště: Zlonice , Okres kladno
jasne ty dva byli dily .... naty to jakoby nasadis a pak stim otocis a ono to natom pak drzí....... Wink Smile zřejmě neumím vysvětlovat Laughing Very Happy

Zaslal: čt leden 29, 2009 5:56 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
Dar3cek napsal:
jasne ty dva byli dily .... naty to jakoby nasadis a pak stim otocis a ono to natom pak drzí....... Wink Smile zřejmě neumím vysvětlovat Laughing Very Happy
no už radši ani nevysvětluj, celkem si mě vystrašil tak to na sundavaní nárazníku fakt kašlu a už sem si sehnal člověka s montážní jámou takže snad to pude Very Happy

Dar3cek
Zaslal: pá leden 30, 2009 7:31 am Odpovědět s citátem
Nesnažim se vystrašit jen říkám že vyndavaní nárazníku neni jen o 4 sroubech..... Wink Wink Wink podle me si pod to lehnout nebo si zaject nad montážní kanál je lehcí než se pul dne patlat s naraznikem a bat se ze ti to nekde nebude pasovat...... Idea Smile

Zaslal: pá leden 30, 2009 12:56 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
tie dva biele diely asi myslite tie absorbery, a nieje to az taky problem dat a nasadit s5, mal som tu moznost uz zopar krat Smile, a este plus dva torx sroby co drzia tie plastove podbehy zrovna pod ktorymi je ten fantasticky pritup k tym dvom co drzia o kasnu ..inak ak to budete robit prajem prijemnu zabavu Wink
skokan
Zaslal: pá leden 30, 2009 1:33 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
dakujem ....ja sa na to chystam na jar ale pekne na zdvihaku v servise u kamosa

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
TOM1N
Zaslal: pá únor 13, 2009 11:16 am Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 29. 09. 2007 Příspěvky: 16 Bydliště: Uherské Hradiště
vtsko napsal:
pozri tu:
http://www.saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=180
nahriat to mozes cimkolvek,co vyzaruje dobre teplo.Ja som to nechcel davat do truby a tak som to nahrieval takou vonkajsou lampou.Vyzaruje to dost tepla...stacilo to k tomu na chvylku prilozit a islo to pomaly dole.Ale je to aj tak piplacka,vsetko dat z toho prec.

Zdravím chtěl jsem se zeptat jak jsi dostaval to lepidlo s těch světel je to fakt piplačka.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
vtsko
Zaslal: pá únor 13, 2009 2:46 pm Odpovědět s citátem
no kamo,poviem ti,že ručne Laughing niako inak asi nie....iba ak by sisi nasiel niekoho,kto to urobi za teba.. Very Happy

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
BenzyL
Zaslal: pá únor 13, 2009 3:00 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 17. 01. 2008 Příspěvky: 363 Bydliště: Domaželice, Okr. Přerov
TOM1N napsal:

Zdravím chtěl jsem se zeptat jak jsi dostaval to lepidlo s těch světel je to fakt piplačka.

Ja vzdycky kus nahral u UV lampy a pak to lepidlo slo krasne dolu. vyzkousej treba opalovacku, nebo to proste necim dycky poradne nahrej Wink

Sejny
Zaslal: so únor 14, 2009 2:40 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 05. 2006 Příspěvky: 1162 Bydliště: Kunčina
ja to cistil normalne ruco fucu,skrabal jsem to tupym nozem slo to docela dobre.... a nejak jsem to neslechtil,jen aby to sedlo do kupy a hotovo....

ex- 1.6 8V_65kw_r.v.00_VTS /bílá

Audi A4 B6 1.9TDi 96kw

Radši mrtvej než druhej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Brabi
Zaslal: so únor 14, 2009 7:06 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 10. 09. 2008 Příspěvky: 365 Bydliště: Třebíč
Ja jsem si to myslel,ze kdyz to nalakuju,tak se to bude mlzit,to by se z toho jeden P****l,nevite nekdo co s tim,myslim si,ze sklo je zalepeny docela dost peclive,nemohlo by to byt tim pocasim,poradte mi prosim nekdo,diky moc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MrChodnyCZ
Zaslal: so únor 14, 2009 7:08 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 12. 07. 2007 Příspěvky: 3334 Bydliště: Hodonín
vhkost se tam mohla dostat v tomto pocasi uplne bez problemu. Pokud si jsi jisty, ze spoj drzi, tak to vyfenuj a je.

Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
vtsko
Zaslal: so únor 14, 2009 7:15 pm Odpovědět s citátem
a mal si zamlzene aj pred tym??Ja ano a musel som to sklo poriadne zvnutra vydrhnut.A treba tam dat viac lepidla.Ja ho ta mam dost,takze sa nebojim,ze by sa to rosilo.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 8 z 10
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

Přejdi na: