| Autor |
Zpráva |
|
| Nick |
Zaslal: ne únor 08, 2009 8:30 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
martanc napsal: EiFFeL napsal: no ja to vim, to bylo jenom vyjadreni k tomu ze mam stejny rok jako Nick kterej palivomer hore nema... jo aha tak sory  no u Nicka asi někdo měnil kvůli něčemu palubku 
No tak moje vyjádření je že to asik není saxo ale ferrai jo jen pro pořádek ne nevím čím to je ael VTR to taky není,na druhou stranu je mi to fuk jestli to tam není jed to jedé suprově,jsem snim spokojený tak asi to nějak hrotit nebudu,ale zase na druhou stranu až bude chvilky nuda tak si zajedu schválně do citroenu ať mi na to něco řeknou frajeři proč to tak je.ale nevím 16V to je motor je tam NFX což znamená VTS mám pocit a ne VTR. ty jo nebo že bych měl subaru visněné ajo. Nevím ale zase mě to bude vrtat hlavou než na to nepříjdu nebo tu ručičku tam dám,a navíc palivoměr ukazuje správně,jen ta teplota vody zlobí si svítí svina jak se ji zachce ale je to čidlem. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| MrChodnyCZ |
Zaslal: ne únor 08, 2009 8:36 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
| Nick: to neres, mozna se akorat predchozimu majiteli budiky rozbily a sehnal akorat ty bez teploty oleje. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Nick |
Zaslal: ne únor 08, 2009 8:40 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
MrChodnyCZ napsal: Nick: to neres, mozna se akorat predchozimu majiteli
budiky rozbily a sehnal akorat ty bez teploty oleje.
asik máš pravdu stejnak se to už asik nedozvím tak to fakt nebudu řešit. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| martanc |
Zaslal: ne únor 08, 2009 8:42 pm |
|
|
|
|
MrChodnyCZ napsal: Nick: to neres, mozna se akorat predchozimu majiteli budiky rozbily a sehnal akorat ty bez teploty oleje. no já mam palubku měněnou a ve velkym techničáku to mam zapsaný i se stavem tachometru při výměně. Ale to se asi dělá jen když se to mění v citroenu |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
| Návrat nahoru |
|
| KenaD |
Zaslal: po únor 09, 2009 6:05 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Nick napsal: Jo to bych bral i já,jinak já mám 1,6 16V a taky tam mám ten prostřední volný
Máš vážně 16V? Kde máš pak ukazatel teploty oleje? NEbo něco ti chybí |
_________________ Vts zlate 1,6 8V - ex
Vts bile 1,6 16V - ex
Saxo Vts r.v. 2002 ; 1,6 16V - LPG, ex
Škoda octavia 1,9tdi 4x4 ex
Seat alhambra 4x4 1.9Tdi
Garage:
http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=170 |
|
| Návrat nahoru |
|
| Nick |
Zaslal: po únor 09, 2009 7:36 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
KenaD napsal: Nick napsal: Jo to bych bral i já,jinak já mám 1,6 16V a taky tam mám ten prostřední volný
Máš vážně 16V? Kde máš pak ukazatel teploty oleje? NEbo něco ti chybí
co mě máte za pitomce??jo mám 16V i dokonce na boku to mám nalepené v techničáku to je,na motoře to mám,tak nevím kde je chyba.myslím si taky že borcovi asik nefungovali budíky tak sehnal asik jen tyhle ale je to divný a jde to dodělat nebo jak to vyřešit? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| martanc |
Zaslal: po únor 09, 2009 7:52 pm |
|
|
|
|
Nick napsal: co mě máte za pitomce??jo mám 16V i dokonce na boku to mám nalepené v techničáku to je,na motoře to mám,tak nevím kde je chyba.myslím si taky že borcovi asik nefungovali budíky tak sehnal asik jen tyhle ale je to divný a jde to dodělat nebo jak to vyřešit? no sežeň přístrojovku z 16V a dej jí tam a mělo by to fungovat. Skus se zeptat člena umpalump ten rozprodává 16V na díly a přístrojovku má viz: http://www.saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=4836
Edit: sorry já sem si neuvědomil že ty už asi máš digitální palubku kdežto tahle je ještě obyč tak ty si ji asi budeš muset sehnat někde jinde |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
| Návrat nahoru |
|
| DiNOkitovec |
Zaslal: po únor 09, 2009 8:43 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
takže kluci, můžu s váma teda všema co tu na posledních 3 stránkách vesele debatujete počítat na ty znáčky jo? já že mi budou jinak ležet doma
Ne, teď vážně, jako fakt sorry, ale už mě to začíná srát, do určitý míry se diskuzím mimo nebránim - OK, logo na budíky prosim, to bycj ještě bral, ale jako co se stane když někdo přijde na forum , otevře tohle téma a dozví se že máte nějaký nejasnosti s budíkama 16v a ne16v a já nevim co... to pochybuju že někoho zajímá, případně né v diskuzi o tomdle. Už před chvílí jsem psal Lukesovi ať to tu trošku probere, tak až najde čas, budu mu moc vděčný. |
_________________ Saxokiller

|
|
| Návrat nahoru |
|
| Nick |
Zaslal: po únor 09, 2009 8:58 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
DiNOkitovec napsal: takže kluci, můžu s váma teda všema co tu na posledních 3 stránkách vesele debatujete počítat na ty znáčky jo?  já že mi budou jinak ležet doma
Ne, teď vážně, jako fakt sorry, ale už mě to začíná srát, do určitý míry se diskuzím mimo nebránim - OK, logo na budíky prosim, to bycj ještě bral, ale jako co se stane když někdo přijde na forum , otevře tohle téma a dozví se že máte nějaký nejasnosti s budíkama 16v a ne16v a já nevim co... to pochybuju že někoho zajímá, případně né v diskuzi o tomdle. Už před chvílí jsem psal Lukesovi ať to tu trošku probere, tak až najde čas, budu mu moc vděčný.
sorko |
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|