punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Citroen C2

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  Citroen C2

Majo
Zaslal: ne únor 08, 2009 1:45 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
C2 je pekne male auticko, ale mne osobne strasne pripomina swišťa.. Rolling Eyes a vo vykonovom porovnani za tu cenu /560tis./ uz najdes ovela lepsie auta.. ja som na zivo videl C2 rally upravu, tak ked uz jedinu tu.. ta VTSkova mi az tak moc nevravi.. este tak C4 ale Loeb mi svoju C4 neda a okrem toho jediny model co sa mi teraz od nich paci je nova C5 a ta je zas pre mna zatial v cenovo vesmirnych vyskach../a nastastie mi zatial tak velke auto netreba../

citroen bude musiet nieco vymysliet, lebo sa tlacia nove auta co su dost konkurencieschopne.. nove twingo napr.. moj nazor

btw.. ja mam nazor ze saxo forever, tak dufam ze mi este veeeelmi dlho vydrzi.. Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
martanc
Zaslal: ne únor 08, 2009 1:53 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
jj saxa musí vydržet ještě dlouho Very Happy Very Happy asi si něaký koupim a schovám do stodoly tak na 20let a pak to bude teprve fáro Very Happy Very Happy Very Happy

Majo
Zaslal: ne únor 08, 2009 2:08 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
martanc napsal:
jj saxa musí vydržet ještě dlouho Very Happy Very Happy asi si něaký koupim a schovám do stodoly tak na 20let a pak to bude teprve fáro Very Happy Very Happy Very Happy

to veru hej, akurat je dost mozne ze nebudes mat do neho potom co natankovat.. Very Happy

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
martanc
Zaslal: ne únor 08, 2009 3:15 pm Odpovědět s citátem
Majo napsal:
martanc napsal:

to veru hej, akurat je dost mozne ze nebudes mat do neho potom co natankovat.. Very Happy
no já sem elektrikář tak si dištak poradim a předělam na elektřinu, hlavně že bu kastle Very Happy

Dar3cek
Zaslal: ne únor 08, 2009 6:47 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 235 Bydliště: Zlonice , Okres kladno
martanc napsal:
Majo napsal:
martanc napsal:

no já sem elektrikář tak si dištak poradim a předělam na elektřinu, hlavně že bu kastle Very Happy
Very Happy Very Happy Very Happy já sem kuchař...co poradíš mě? papinův pohon? Laughing Laughing Laughing

Zaslal: ne únor 08, 2009 6:58 pm Odpovědět s citátem
Dar3cek napsal:
Very Happy Very Happy Very Happy já sem kuchař...co poradíš mě? papinův pohon? Laughing Laughing Laughing
no tak když si u toho sporáku tak jedině předělat na plyn Very Happy Very Happy Very Happy pamatuju jak tu před lety jezdil týpek ze žigulem na plyn a používal propanbutanovou lahev, hold bezpečnost nade vše Very Happy Very Happy Very Happy

Lukes.2002
Zaslal: ne únor 08, 2009 11:59 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
martanc napsal:
Dar3cek napsal:
no tak když si u toho sporáku tak jedině předělat na plyn Very Happy Very Happy Very Happy pamatuju jak tu před lety jezdil týpek ze žigulem na plyn a používal propanbutanovou lahev, hold bezpečnost nade vše Very Happy Very Happy Very Happy

Téma bylo Citroen C2 .... OT

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: