MELHUBA KLUBUZaložen: 27. 02. 2008Příspěvky: 1036Bydliště: Praha 10
mazilekk.007 napsal:
já už bych téhle diskuze uplně nechala...myslím že je zbytečné se takhle dohadovat.....dotknul se prostě nečeho na čem hikiny záleží...jestli tím autem a tuningem žije tak se jí nedivte že ji to popudilo k takovým slovům....já bych to celé uzavřela a neřešila to...je spoustu špatných řidičů v obouch pohlaví a hotovo...konec tečka tlustá čára hotovo
přesně tak! začal mě urážet a nejen mě!takže asi tak... jinak jen tak mezi námi to slovo znamená pro nás úplně něco jiného než pro vás... ale tak dobrá beru to... on byl vlastně milý...no, to je jedno - nebudu už sem psát, aby jste měli klid
Naposledy upravil hikiny dne pá leden 23, 2009 7:13 pm, celkově upraveno 1 krát
ty si dobrý kokot, radši si to přečti celý znova jo ! ty chytráku, když je to girlstuzing, tak proč holky vyhrávají v TC? radši se uklidni laskavě než začneš urážet auta! a jaký pak komplexy? prosimtě prober se!
hmm presne ocakavana odpoved,tomu sa vravi charakter...,ked nemas argumenty vies urazat iba,co uz raz z toho vyrasties mozno,a ja som kludny na rozdiel od teba
MELHUBA KLUBUZaložen: 09. 05. 2007Příspěvky: 1331Bydliště: Bratislava
ludia, sak toto je uz uplne kocurkovo, dospejte uz konecne..
mam na toto vlastny nazor ale keby som ho prezentoval tak by sa asi aj mne usiel nejaky privlastok od nasej velkej tunerky ja osobne proti feministkam nic nemam, ak sa drzia odo mna dalej..
robte si vsetci co chcete len to tu uz prestante zasierat temami a prispevkami o nicom, sak mate shoutbox..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru