punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Aké pružiny k tlmičom Bilstein B8

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  Aké pružiny k tlmičom Bilstein B8

Ritchma
Zaslal: so prosinec 06, 2008 10:44 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
S -55mm do běžnýho provozu a na vrchy nebude problém. Pokud nehodláš jezdit rally tak -35-55 bude ideál. V APM jsem byl včera, to je moc zajímavej obchod. Vůbec nechápu že mi unik. Bilsteiny, speedliny a spoustu dalšího tam maj a jak jsem zjistil mam cca 30% slevu. Jenom musim ještě získat přístupový údaje do Ecatu....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Miki
Zaslal: so prosinec 06, 2008 11:50 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
už som tu Mr. Green

B8 je tlmič skrátený oproti sériovému o 4cm, z toho jasne vyplíva že pružina by mala byť skrátená o 35-40mm. Viac nedoporučujem, tlmič potom nepracuje v správnom rozpätí

Keď už sme pri cenách, vidím že 17tis je tu horibilná cena, tak aby sme trošku odlahčili tému, moje na mieru vyrobené Protlum aj s montážou a odborným servis+ prispôsobením vyšli na 134tis sk
tak a teraz môžete polemizovať Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Zaslal: so prosinec 06, 2008 12:06 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 07. 12. 2005 Příspěvky: 933 Bydliště: Nýrsko / Plzeňský Kraj /
Miki napsal:
už som tu Mr. Green

B8 je tlmič skrátený oproti sériovému o 4cm, z toho jasne vyplíva že pružina by mala byť skrátená o 35-40mm. Viac nedoporučujem, tlmič potom nepracuje v správnom rozpätí

Keď už sme pri cenách, vidím že 17tis je tu horibilná cena, tak aby sme trošku odlahčili tému, moje na mieru vyrobené Protlum aj s montážou a odborným servis+ prispôsobením vyšli na 134tis sk
tak a teraz môžete polemizovať Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

dve saxa v jedom Laughing

FB
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
SkR@Bi
Zaslal: so prosinec 06, 2008 12:08 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 07. 12. 2005 Příspěvky: 933 Bydliště: Nýrsko / Plzeňský Kraj /
flipco napsal:
njn, ceny su to poriadne. Podla objednavkovych kodov by aj zadne mali byt normalne B8, teda nie N-kove. Skoda, ze som o nich nevedel skor Evil or Very Mad
Celkom sa mi pozdavaju pruziny Weitec (hlavne kvoli cene), ale skusim pockat, ci sa tu nahodou neobjavi Miki a neda este on nejaky typ. Aby som zase nekupoval zbrklo a zle...

PS: SkR@Bi - co su to "satiky" Question

satiky= Satelit=parabola + reciever

FB
flipco
Zaslal: ne prosinec 07, 2008 11:14 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 03. 12. 2008 Příspěvky: 7 Bydliště: Košice
Tak este raz vdaka vsetkym za rady, kupim teda asi Weitec -40 mm, mal by to byt ideal.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
flipco
Zaslal: ne prosinec 07, 2008 11:20 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 03. 12. 2008 Příspěvky: 7 Bydliště: Košice
Miki napsal:
už som tu Mr. Green

Dat 134 litrov za tlmice - wow Shocked Len to neustale stelovanie podvozku a hladanie optimalneho nastavenia by ma asi priviedlo na psychiatriu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Miki
Zaslal: st prosinec 10, 2008 6:02 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
flipco napsal:
Miki napsal:
už som tu Mr. Green

Dat 134 litrov za tlmice - wow Shocked Len to neustale stelovanie podvozku a hladanie optimalneho nastavenia by ma asi priviedlo na psychiatriu...

to máš trochu pomýlené, takýto podvozok laik nenašteluje, jedine rožsteluje. na to treba odborníka a vybavenie - ale to je na dlhú debatu.

Zaslal: st prosinec 17, 2008 7:41 pm Odpovědět s citátem
http://images.google.cz/imgres?imgurl=http://www.passionesaxo.com/Bilstein%2520Sprint%25202.jpg&imgrefurl=http://www.passionesaxo.com/Assetto.htm&usg=__v6hgiwzfkqKzXrF2WVVo7JTkUqo=&h=1166&w=1555&sz=429&hl=cs&start=45&um=1&tbnid=lBjX5i0HEbl-QM:&tbnh=112&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dbilstein%2Bb8%2Bsaxo%26start%3D36%26ndsp%3D18%26um%3D1%26hl%3Dcs%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:cs:official%26sa%3DN

FB
Jurry
Zaslal: út leden 27, 2009 6:26 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 13. 04. 2006 Příspěvky: 170 Bydliště: Vysočina
Chlapi chci se zeptat..mám 1,5D na 185/55/14 a chci to vepředu pustit dolu. Mám možnost koupit starší pružiny H&R -45mm. Ale vůbec nemám tucha jak to bude nízko. Používáte někdo snížení 45? je problém někam najet atd? Momentálně bych to nechal na seriových tlumičích, protože stejně už ji moc nezbyde a tak za rok bych pořešil i jiné tlumiče. Takže mě momentálně zajímá hlavně jak to bude nízko...

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: