| Autor |
Zpráva |
< Tuning ~ Aké pružiny k tlmičom Bilstein B8 |
| flipco |
Zaslal: st prosinec 03, 2008 6:42 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Zdravím, mám Peugeot 106 GTI a objednané tlmiče Bilstein B8. Len neviem, aké pružiny k nim dokúpiť. Nechcem žiadne extrémne zníženie - asi tak -35 mm. Skor ma zaujíma, či máte niekto tieto tlmiče na aute, aké s nimi máte skúsenosti a aké k nim máte pružiny (značka, poprípade konkrétny typ).
Dík za odpovede. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| SkR@Bi |
Zaslal: st prosinec 03, 2008 7:28 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
flipco napsal: Zdravím, mám Peugeot 106 GTI a objednané tlmiče Bilstein B8. Len neviem, aké pružiny k nim dokúpiť. Nechcem žiadne extrémne zníženie - asi tak -35 mm. Skor ma zaujíma, či máte niekto tieto tlmiče na aute, aké s nimi máte skúsenosti a aké k nim máte pružiny (značka, poprípade konkrétny typ).
Dík za odpovede.
vim ze je ma Johny...a mel je miki...a ja je budu mit nekdy kolem vanoc..chci tam dat pruziny kw -55 pac sem je mel a ta vejska mi vyhovuje...jinak zadni b8 delaj ve dvou verzich...normal a pak naky co byli na zavody... |
_________________ ...někdo se zavodníkem narodí...jiný umírá...
My Blue Saxo Project II <- fotogalerie
"Built not Bought" <- thread
FB |
|
| Návrat nahoru |
|
| Lukes.2002 |
Zaslal: st prosinec 03, 2008 9:15 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
flipco napsal: Zdravím, mám Peugeot 106 GTI a objednané tlmiče Bilstein B8. Len neviem, aké pružiny k nim dokúpiť. Nechcem žiadne extrémne zníženie - asi tak -35 mm. Skor ma zaujíma, či máte niekto tieto tlmiče na aute, aké s nimi máte skúsenosti a aké k nim máte pružiny (značka, poprípade konkrétny typ).
Dík za odpovede.
Myslím že jakékoliv pružiny od nějáké renovované značky budou dobré...ale konkretněji ti neřeknu... |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
| Návrat nahoru |
|
| MATY585 |
Zaslal: čt prosinec 04, 2008 6:11 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
| coskoro idem kupowat Bilsteiny aj ja..a ja chcem pruziny OMP.... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| fourtysix |
Zaslal: čt prosinec 04, 2008 7:22 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Ked sme pri tych tlmicoch chcem si ich objednat, ale nejak ich na nete nemozem najst..neviete kde sa daju zohnat? za dobru cenu dik  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| flipco |
Zaslal: čt prosinec 04, 2008 7:54 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
SkR@Bi napsal: flipco napsal: Zdravím, mám Peugeot 106 GTI a objednané tlmiče Bilstein B8. Len neviem, aké pružiny k nim dokúpiť. Nechcem žiadne extrémne zníženie - asi tak -35 mm. Skor ma zaujíma, či máte niekto tieto tlmiče na aute, aké s nimi máte skúsenosti a aké k nim máte pružiny (značka, poprípade konkrétny typ).
Dík za odpovede.
vim ze je ma Johny...a mel je miki...a ja je budu mit nekdy kolem vanoc..chci tam dat pruziny kw -55 pac sem je mel a ta vejska mi vyhovuje...jinak zadni b8 delaj ve dvou verzich...normal a pak naky co byli na zavody...
Fíha, nevedel som o tom, že existujú aj nejaké "racing B8". Tie, čo som objednal ja, sa volajú B8 Sprint. Tak teraz neviem či to sú tie "normal" alebo "racing"...
Ináč vďaka za rady, ale stále mi nie je jasné, aké zníženie je vhodné pre bežnú premávku a zároveň aj na preteky (plánujem na budúci rok jazdit KW Berg Trophy)  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| flipco |
Zaslal: čt prosinec 04, 2008 7:57 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
fourtysix napsal: Ked sme pri tych tlmicoch  chcem si ich objednat, ale nejak ich na nete nemozem najst..neviete kde sa daju zohnat? za dobru cenu dik 
Ja som ich objednával cez APM (firma predávajúca náhradné diely). Mám tam nejakú zľavu. Cena - predný 4500 SK/kus, zadný cca 4000 - 4300. Neviem, či je to dobrá cena. Vraj o dva týždne budú, tak uvidíme... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| lakinooo |
Zaslal: čt prosinec 04, 2008 8:05 pm |
|
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
flipco napsal:
Ja som ich objednával cez APM (firma predávajúca náhradné diely). Mám tam nejakú zľavu. Cena - predný 4500 SK/kus, zadný cca 4000 - 4300. Neviem, či je to dobrá cena. Vraj o dva týždne budú, tak uvidíme...
No 17000 CZK je kurva dost len za tlmice..... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| flipco |
Zaslal: čt prosinec 04, 2008 8:07 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
lakinooo napsal: flipco napsal:
Ja som ich objednával cez APM (firma predávajúca náhradné diely). Mám tam nejakú zľavu. Cena - predný 4500 SK/kus, zadný cca 4000 - 4300. Neviem, či je to dobrá cena. Vraj o dva týždne budú, tak uvidíme...
No 17000 CZK je kurva dost len za tlmice.....
SK, nie CZK |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| MrChodnyCZ |
Zaslal: čt prosinec 04, 2008 8:17 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Podle katalogu dela Bilstein na Saxo B8 jenom predni: P30-3059 a zadni B36-2075. Dela jeste GroupN, ty by mely mit kody P30-0351 a B46-1276, ale Nkovy katalog nemam.
Musel sem ted kupovat samostatne jeden predni B8 a vysel cca na 4000,- Kc, ovsem byl problem ho vubec sehnat Vsichni bud prodavali par, nebo byla nesmyslna cena. Z UK se mi ho objednat nepodarilo. Dodaci lhuta byla cca mesic :/ |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Johny |
Zaslal: čt prosinec 04, 2008 9:04 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
| ja mam weitec 55mm pružiny, B8 su fajn |
_________________ 1/4mile za 14,26 Trenčín 2007, 14,107s Trenčín 2008, váha 785kg výkon 140,7PS 6950ot/min

|
|
| Návrat nahoru |
|
| Majo |
Zaslal: čt prosinec 04, 2008 10:36 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
flipco napsal: Ináč vďaka za rady, ale stále mi nie je jasné, aké zníženie je vhodné pre bežnú premávku a zároveň aj na preteky (plánujem na budúci rok jazdit KW Berg Trophy) 
no mas co robit, tieto dve veci sa budu tazko zladovat.. ale moja rada znie, skus sa spytat Mikiho, ten Ti asi najlepsie poradi, on si tym preskakal na vlastnom aute..  |

|
|
| Návrat nahoru |
|
| SkR@Bi |
Zaslal: pá prosinec 05, 2008 10:27 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
flipco napsal: SkR@Bi napsal: flipco napsal: Zdravím, mám Peugeot 106 GTI a objednané tlmiče Bilstein B8. Len neviem, aké pružiny k nim dokúpiť. Nechcem žiadne extrémne zníženie - asi tak -35 mm. Skor ma zaujíma, či máte niekto tieto tlmiče na aute, aké s nimi máte skúsenosti a aké k nim máte pružiny (značka, poprípade konkrétny typ).
Dík za odpovede.
vim ze je ma Johny...a mel je miki...a ja je budu mit nekdy kolem vanoc..chci tam dat pruziny kw -55 pac sem je mel a ta vejska mi vyhovuje...jinak zadni b8 delaj ve dvou verzich...normal a pak naky co byli na zavody...
Fíha, nevedel som o tom, že existujú aj nejaké "racing B8". Tie, čo som objednal ja, sa volajú B8 Sprint. Tak teraz neviem či to sú tie "normal" alebo "racing"...
Ináč vďaka za rady, ale stále mi nie je jasné, aké zníženie je vhodné pre bežnú premávku a zároveň aj na preteky (plánujem na budúci rok jazdit KW Berg Trophy) 
ty predni sou normal sprint jen ty zadni sou ty N kovy...kdyz vidim ty ceny tak je mi z toho spatne...jeste ze umim delat satiky....2sat=b8  |
_________________ ...někdo se zavodníkem narodí...jiný umírá...
FB |
|
| Návrat nahoru |
|
| SkR@Bi |
Zaslal: pá prosinec 05, 2008 10:28 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
 |
Naposledy upravil SkR@Bi dne so prosinec 06, 2008 12:07 pm, celkově upraveno 1 krát _________________ ...někdo se zavodníkem narodí...jiný umírá...
FB |
|
| Návrat nahoru |
|
| flipco |
Zaslal: pá prosinec 05, 2008 10:51 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
njn, ceny su to poriadne. Podla objednavkovych kodov by aj zadne mali byt normalne B8, teda nie N-kove. Skoda, ze som o nich nevedel skor
Celkom sa mi pozdavaju pruziny Weitec (hlavne kvoli cene), ale skusim pockat, ci sa tu nahodou neobjavi Miki a neda este on nejaky typ. Aby som zase nekupoval zbrklo a zle...
PS: SkR@Bi - co su to "satiky"  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|