| Autor |
Zpráva |
|
| MrChodnyCZ |
Zaslal: út listopad 18, 2008 12:31 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
ywo napsal:
nechcem to tu zasierat, ale pokial si pamatam, tak prave ty si ma zdrbal ze predavam svetla za cenu trosku nizsiu ako nove.
Kdepak, psal to miki, ja jsem jenom poslal link na svetla, ktere staly o par korun vic, nez psal on. Pro oziveni pameti:
http://www.saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3967
pak prosim smazat |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| ywo |
Zaslal: út listopad 18, 2008 12:37 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Ritchma |
Zaslal: út listopad 18, 2008 1:02 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
|
| Návrat nahoru |
|
| ywo |
Zaslal: út listopad 18, 2008 1:37 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
No nabuduce sa zamysli ty, ci nekecas kraviny... citujem ta :"Jen tak pro info kupoval jsem jí ve speedpru za 5500kč a od tý doby jsem jí akorát vyčistil, koupil v renocaru nový originál sparco bederní polštářky a rámečky do spodních děr - to mě s poštou vyšlo na 800kč........."
koniec... neriesim viac... je mi to jedno... |
_________________ Saxo 1,4 VTS
http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=146 |
|
| Návrat nahoru |
|
| Ritchma |
Zaslal: út listopad 18, 2008 2:11 pm |
|
|
|
ywo napsal:
No nabuduce sa zamysli ty, ci nekecas kraviny... citujem ta :"Jen tak pro info kupoval jsem jí ve speedpru za 5500kč a od tý doby jsem jí akorát vyčistil, koupil v renocaru nový originál sparco bederní polštářky a rámečky do spodních děr - to mě s poštou vyšlo na 800kč........."
koniec... neriesim viac... je mi to jedno...
Neřeš, protože meleš kraviny. Ano kupoval jsem jí ve speedpru. Což je mimojiné rally bazar a už z fotek by ti mohlo dojít, že asi neni nová a novou jsem jí nekupoval, když sem psal že sem jí akorát vyčistil! Prostě sis chtěl rejpnout a ono to nevyšlo. Radši si nalep na saxo další nálepky aby si tam měl ten drsnej tunink.
Když už tu chceš citovat ty chytráku -
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| ywo |
Zaslal: út listopad 18, 2008 2:25 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ritchma napsal: ywo napsal:
koniec... neriesim viac... je mi to jedno...
Neřeš, protože meleš kraviny. Ano kupoval jsem jí ve speedpru. Což je mimojiné rally bazar a už z fotek by ti mohlo dojít, že asi neni nová a novou jsem jí nekupoval, když sem psal že sem jí akorát vyčistil! Prostě sis chtěl rejpnout a ono to nevyšlo. Radši si nalep na saxo další nálepky aby si tam měl ten drsnej tunink.
Když už tu chceš citovat ty chytráku -
po prve: nauc sa najprv po anglicky ked uz chces byt taky uzasny.. pise sa tuning a nie tunink ty "chytraku" a po druhe, taky ako ty, ma nerozhadze.. mas komplex nejaky? ano chcel som si rypnut a snad to tak kazdy pochopil ale asi som trafil klinec po hlavicke kedze si zacal byt taky prudky a drzy... Nalepky na aute uz boli, nic som si tam nelepil a ja nie som tuner, nebudem do takehoto auta rypat tisice, aby mi to stalo nepojazdne na dvore ako to tvoje..
inak vsimol som si ze ty si velky nervak, nepoznam ta osobne, ale aspon podla prispevkov ktore pises... normalne sa ukludni a spravaj sa ako dospely chlap a nie ako male dieta, ktoremu zobrali lopatku na pieskovisku.. ved o nic nejde.. takze chladnu hlavu a nohy v teple... peace  |
_________________ Saxo 1,4 VTS
http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=146 |
|
| Návrat nahoru |
|
| Ritchma |
Zaslal: út listopad 18, 2008 2:48 pm |
|
|
|
No to buď rád že me něznáš osobně. Jsem naprostej kliďas, jenom nemam rád někoho, kdo se snaží dělat chytrýho a přitom píše naprostý blbosti. Navíc mi tu zasíráš inezrát!!! Samozřejmě že vim, že tuning se spíš s G. Když píšu tunink, tuzing apod. tak je to slovo kterym se běžně na ostatních fórech označuje parodie na tuning To si ty ale zřejmě nepochopil. Netrefil si vůbec nic, jenom se tu ztrapňuješ.......... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Ritchma |
Zaslal: út listopad 18, 2008 5:05 pm |
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| 2unlimited |
Zaslal: út listopad 18, 2008 5:58 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Ritchma |
Zaslal: út listopad 18, 2008 8:12 pm |
|
|
|
Ale jenom že si to ty

|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| patejl |
Zaslal: út listopad 18, 2008 8:23 pm |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Ted uz je to inzerat na topeni ? Jinak nova PRO 2000 stoji 10k ... takze 5500 je dobra cena uz si myslim ... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| martanc |
Zaslal: út listopad 18, 2008 8:27 pm |
|
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
u toho topení si zapoměl napsat cenu  |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
| Návrat nahoru |
|
| Ritchma |
Zaslal: út listopad 18, 2008 8:43 pm |
|
|
|
| To topení má nevyčíslitelnou hodnotu, protože jsem ho sám natřel a tak si ho raději ponechám. Na prodej jsem ještě novou sparco pro 2000 za desítku neviděl, ale já už se smříil s tim že tady to neprodám a rozházel jsem inzeráty jinde ...... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Laďa |
Zaslal: út listopad 18, 2008 8:48 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ritchma napsal: To topení má nevyčíslitelnou hodnotu, protože jsem ho sám natřel a tak si ho raději ponechám. Na prodej jsem ještě novou sparco pro 2000 za desítku neviděl, ale já už se smříil s tim že tady to neprodám a rozházel jsem inzeráty jinde ......
Když jsem ji po tobě chtěl, tak jsi ji neprodal, tak si na ní seď u televize prde .  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Ritchma |
Zaslal: út listopad 18, 2008 8:59 pm |
|
|
|
Laďa napsal: Ritchma napsal: To topení má nevyčíslitelnou hodnotu, protože jsem ho sám natřel a tak si ho raději ponechám. Na prodej jsem ještě novou sparco pro 2000 za desítku neviděl, ale já už se smříil s tim že tady to neprodám a rozházel jsem inzeráty jinde ......
Když jsem ji po tobě chtěl, tak jsi ji neprodal, tak si na ní seď u televize prde . 
Sem nečekal že blafne saxo. Ty si navíc chtěl tu co schořela v autě, ne tuhle  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|