| Autor |
Zpráva |
< Tuning ~ Filtre KN?GREEN? |
| Petr Svaták |
Zaslal: pá listopad 07, 2008 1:46 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
martanc napsal: jj tak dík za info aspoň už vím za co dlaší budu najaře utrácet  jo a ještě jsem se chtěl vlastně zeptat zda si po namontování sání pozoroval něakou změnu kromě zvuku motoru
Rozdíl znát je, ale není to tak závratný. Myslím si, že líp táhne odspodu a ve vysokejch otáčkách nebo spíš vyšší rychlosti není motor tak udejchanej.
Sám bych taky uvítal svízt se v tom samým autí s normoš sáním abych viděl, jestli tam rozdíl skutečně je, nebo je v mý hlavě  |
_________________ Saxo "Drobek" VTS 1.4 8v 99 |
|
| Návrat nahoru |
|
| martanc |
Zaslal: pá listopad 07, 2008 2:48 pm |
|
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Lotor |
Zaslal: pá listopad 07, 2008 7:00 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
| Návrat nahoru |
|
| vtsko |
Zaslal: pá listopad 07, 2008 7:06 pm |
|
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| martanc |
Zaslal: pá listopad 07, 2008 7:17 pm |
|
|
|
|
Lotor napsal: Hej mne by ste mohli poradit.. ze kde a ako mam prehodit kvapalinu zo serva  hmm ? mam prevtat dakde vedla dieru tam to prichitit ? popripade dake fotky kto ako kde to ma uchitene dakujeem  myslím že je asi celkem jedno kam to uchitíš podle mě to bude stačit jen kousek posunout prostě tam kam ti vystačí ta hadice k servu  |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
| Návrat nahoru |
|
| Miki |
Zaslal: pá listopad 07, 2008 7:33 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Lotor |
Zaslal: pá listopad 07, 2008 7:41 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
| Návrat nahoru |
|
| MrChodnyCZ |
Zaslal: pá listopad 07, 2008 8:13 pm |
|
|
|
Miki napsal: hmm kolko z vás má nejaké výkonové úpravy ? vacky, komplet vyfuk, upravenu riadiacu jednotku ? Lebo inak vám je viac vzduchu načo ? No na prd 
necim se zacit musi... a sani je myslim ta nejlevnejsi varianta. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Miki |
Zaslal: pá listopad 07, 2008 8:41 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
MrChodnyCZ napsal: Miki napsal: hmm kolko z vás má nejaké výkonové úpravy ? vacky, komplet vyfuk, upravenu riadiacu jednotku ? Lebo inak vám je viac vzduchu načo ? No na prd 
necim se zacit musi... a sani je myslim ta nejlevnejsi varianta.
áno , ale neprinesie to nič. za tie peniaze by som skôr riešil lepšie brzdy ako sanie. predsa len tí ludia čo ho vymysleli nemali vychodené 2 triedy na základnej. Ako hovorím, bez ďalších úprav je to len o lepšom pocite, reálne zlepšenie je nulové  |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
| Návrat nahoru |
|
| Ritchma |
Zaslal: pá listopad 07, 2008 8:52 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Miki - co si tady zase dokazuješ?
Myslíš si že to tam dávaj s tim že to pojede o 50% líp? Však půlka z nich to tam dává třeba jenom kvůli zvuku. A nemluvě o tom že sem viděl na UK fóru úplně sériovou 1,6 8v kde změřili výkon před a po instalaci ve stejnej den a rozdíl byl 5,x ps. Měřili to víckrát aby co nejvíc elminovali odchylku brzdy. Neni to moc, ale myslim že si to byl zrovna ty kdo tady psal že sériový brzdy jsou dostatečný na běžný ježdění........
Tak jim nekaž tu radost. Stejně si nedaj poradit............ |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| lakinooo |
Zaslal: pá listopad 07, 2008 9:01 pm |
|
|
|
|
Ritchma napsal: Miki - co si tady zase dokazuješ?
Myslíš si že to tam dávaj s tim že to pojede o 50% líp? Však půlka z nich to tam dává třeba jenom kvůli zvuku. A nemluvě o tom že sem viděl na UK fóru úplně sériovou 1,6 8v kde změřili výkon před a po instalaci ve stejnej den a rozdíl byl 5,x ps. Měřili to víckrát aby co nejvíc elminovali odchylku brzdy. Neni to moc, ale myslim že si to byl zrovna ty kdo tady psal že sériový brzdy jsou dostatečný na běžný ježdění........
Tak jim nekaž tu radost. Stejně si nedaj poradit............
5PS??? 0,5 by bolo este uveritelnych, mas link na to meranie?? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| martanc |
Zaslal: pá listopad 07, 2008 9:02 pm |
|
|
|
|
já to tam budu dávat třeba zrovna z důvodu lepšího zvuku a lepšího vzhledu no a nebo spíš proto že už mě nebavý měnit ten origo filtr a to že se možná trochu zvedne výkon tak to bude takovej příjemnej bonus |
|
| Návrat nahoru |
|
| Ritchma |
Zaslal: pá listopad 07, 2008 9:03 pm |
|
|
|
lakinooo - bohužel. Taky to beru s rezervou a i když sem to několikrát zkoušel hledat, tak už se mi to nepovedlo. Ovšem já to zjišťoval v době kdy byl saxoclub v plenkách a já saxo koupil s takovym samo domo sportovnim neodstíněnym sánim, tak sem zjišťoval co tam dát a našel jsem to tehdá. Ale já to kupoval kvůli odstínění a proto že se mi tam nechtěl kupovat sériovej airbox.......
Do audi dám časem K&N vložku jestli se mi podaří sehnat za lepší peníz. Nějakou ptákovinu už vymejšlet nebudu |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| MrChodnyCZ |
Zaslal: pá listopad 07, 2008 9:58 pm |
|
|
|
Ja to beru tak, ze necim se zacit musi a sani vyjde ze vseho nejlevnejs. Navic jako vedlejsi efekt mas cool zvuk  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| martanc |
Zaslal: pá listopad 07, 2008 10:18 pm |
|
|
|
|
MrChodnyCZ napsal: Ja to beru tak, ze necim se zacit musi a sani vyjde ze vseho nejlevnejs. Navic jako vedlejsi efekt mas cool zvuk  to jsem teda na ten zvuk zvědavej  |
|
| Návrat nahoru |
|
|
|