JJ loni bylo pěkně celý víkend. Letos bylo krásně v pátek a v neděli, bohužel na sobotu kdy byl hlavní program pršelo, ale to je osud. Ty silnice jsou tam menší, ale zase rovné, navíc to tam během spanilé jízdy diriguje místní policie, takže je to v cajku
Loni jsme si jako vedlejší akci udělali výlet na Grossglockner, v životě bych nevěřil, že mě ten ledovec tak dostane, fakt paráda, krajina, svišti, všechno. Letos jsme dali výlet na vodopády, jak asi víš je to vše od Zell am See kousek a jsou to přírodní neuvěřitelný věci. Na fotkách to vypadá až kýčovitě, že by jedem myslel, že máš za sebou tapetu
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE***
JJ loni bylo pěkně celý víkend. Letos bylo krásně v pátek a v neděli, bohužel na sobotu kdy byl hlavní program pršelo, ale to je osud. Ty silnice jsou tam menší, ale zase rovné, navíc to tam během spanilé jízdy diriguje místní policie, takže je to v cajku
Loni jsme si jako vedlejší akci udělali výlet na Grossglockner, v životě bych nevěřil, že mě ten ledovec tak dostane, fakt paráda, krajina, svišti, všechno. Letos jsme dali výlet na vodopády, jak asi víš je to vše od Zell am See kousek a jsou to přírodní neuvěřitelný věci. Na fotkách to vypadá až kýčovitě, že by jedem myslel, že máš za sebou tapetu
Na "Grossu" jsem lyžoval na jaře
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
jj jasny na forum koukam po večerech ale ještě jsem se nezaregisroval ale napravím to a to stou přezdívkou by mě nenapadlo jinak ta poslední fotka je mazec nevěřil bych že je to možný
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru