jj mam tam chip TDI no a dokonce 4x v originale to bylo 65kw s budikama ze staryho modelu
měl jsem pravdu ,že je to chip! jinak na to kasli,taky chci 8V a ohlasy asi takove jako pises.... A skupiny se deli na 16V (namysleni bohove) a saxa,vts (co se snazi).... takze tady si nijak nepomuzes,ten kdo ma 16V te od vseho odradi,udela si srandu,zbytek se snazi pomoct....
mam 16Vecko a ako boh sa necitim...a paci sa mi,ze niekto robi nieco aj z 8V motorom,lebo zatial pocuvam ze to nema zmysel a to aj od majitelov 8v.ved ked niekto pojde z 8v tak isto ako 16v,tak majitel moze byt len stastny a co potom keby ho napr. na sprinte dal...
ja jsem s 8V spokojen prumerna spotreba 7l a to jezdim spis plynem pod tou druhou polovinou. a ze ma nekdo lepsi 16V tak me to neva polovina lidi tady kery maj 16V ani nevedi co je motor a bez navodu se nezmuzou ani vymenit vzduchovej filtr natoz mechanicky ladit motor.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru