hele já taky kupoval nedávno svoje,a ja jsem ho bral tak jak je taky se mi tam nelíbí to křídlo zasrané tuněné ale pujde fuč , bylo za 60000,- 1,6 16V 2000 rok,sranda na tom je že diagnostika nepsala nic,ale diagnostika není vše a pokud to auto vyloženě chceš jako já tak ti bude jasné že tam musíš narvat prachy,třeba já musim hodit na repas zadní nápravu tu ti diagnostika napíše a jak říkaji tadyk kluci, obejít podívat kolik co te bude stát,rozmysli se jestli stoji ta investice nebo hledat jine zkus , a co se týče rozvodů já je dělal i když mi týpek tvrdil že jsou dělaný,nevěřil jsem mu a raději investoval,káždopádně saxo je saxo!!!
ECHT SAXOKLUBÁKZaložen: 09. 05. 2007Příspěvky: 235Bydliště: Zlonice , Okres kladno
Souhlasim do Saxa proste musis vrazit penize.... ja saxo kupoval za 80tisic....s nabehanejma cca 90tis km.nechaval jsem merit tlaky ve valcich a vse oka.... okamzite sel novej rozvodak.brzdy byli total takze taky...potom sli cepy na napravach a sem delal gufero pod na pravy poloose.. vsechny novy naplne atak.....saxo bylo hozeny prez strechu..nechal jsem to skontrolovat...vse se tvari oka nic krivyho vsechno pasuje nic se nekrouti atak..a nato ze je to tvrdy jak krava tak kdyz jedu prez nerovnosti nic nikde neboucha neklepe ani v palubovce nic takze sem spokojenej....ted uz me ceka jen spojka a dal uz jen jezdit a cekat co se vysere....ale rozhodne souhlasim..jakmile chces mit saxo po kupe a mit jistotu..investice 15-20tisic je skoro nutna.....
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru