| Autor |
Zpráva |
|
| kubopn |
Zaslal: po říjen 27, 2008 8:50 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
no tak není to dobrý ale lepší než voda v oleji... jediné co ti asi pomúže je vybrat to tam ven a kouknout na to ... detailne no  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| martanc |
Zaslal: po říjen 27, 2008 8:51 pm |
|
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
kubopn napsal: no tak není to dobrý ale lepší než voda v oleji... jediné co ti asi pomúže je vybrat to tam ven a kouknout na to ... detailne no  no zejtra to omrknu ale že by se mi to zrovna chtělo rozebírat to se říct nedá. Asi se pokusim zjistit přesný místo ůniku a přenecham to odborníkům |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
| Návrat nahoru |
|
| lakinooo |
Zaslal: po říjen 27, 2008 8:52 pm |
|
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
martanc napsal: kubopn napsal: hm, tak na nárazníku u nádobky by to mohlo bejt proto, že to steklo po nádobce když ti to vytrisklo přes vrch. ... buďto ti to někde teče z hadiček, nebo rychlej test ... koukni na olej na tyčince ... jestli tam neni voda nebo neni zašednutej .. pokuď jo, voda ti zdrhá do motorového prostoru pokuď ne mizne jidne (to je ten lepší varian si myslím). olej je čistej, jak víčko tak měrka. Takže voda zdrhá někde jinde. No ale nádobka je suchá i okolí louže je až pod chladičem takže to vypadá na výměnu  :cry:protože mam podezření na spoj expanzky a chladiče
nemaluj volcvagena na stenu.
ak je voda studena, tak je cca na minime, ak je zohriata ta je cca o 6 cm vyssie. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| martanc |
Zaslal: po říjen 27, 2008 8:55 pm |
|
|
|
|
lakinooo napsal: nemaluj volcvagena na stenu.
ak je voda studena, tak je cca na minime, ak je zohriata ta je cca o 6 cm vyssie. no jenomže já sem měl studenou do třičtvrtě a teďka teda teplou do čtvrt takže někde stratila půlka expanzky za 20Km |
|
| Návrat nahoru |
|
| lakinooo |
Zaslal: po říjen 27, 2008 9:01 pm |
|
|
|
|
martanc napsal: lakinooo napsal: nemaluj volcvagena na stenu.
ak je voda studena, tak je cca na minime, ak je zohriata ta je cca o 6 cm vyssie. no jenomže já sem měl studenou do třičtvrtě a teďka teda teplou do čtvrt takže někde stratila půlka expanzky za 20Km
Mozno nejake kone vysmedli... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| martanc |
Zaslal: po říjen 27, 2008 9:02 pm |
|
|
|
|
lakinooo napsal: Mozno nejake kone vysmedli... no to je možný ale bojí s že to bude jinej daleko horší problém |
|
| Návrat nahoru |
|
| vtsko |
Zaslal: po říjen 27, 2008 9:05 pm |
|
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| lakinooo |
Zaslal: po říjen 27, 2008 9:07 pm |
|
|
|
|
vtsko napsal: keby ti praskol chladic,tak by sa ti to prehrievalo.Vsetko vyutieraj,daj pod auto neaky kus kartonu,ked neni sucha zem a pozri zajtra,alebo po neakej dobe.Uvidis odkial tecie,kvapka.Podla mna je chladic o.k.,len moze byt hadica prasknuta.
Alebo mozno vyrazilo vec co je na to urcena???? Zeby mrazova poistka??? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| vtsko |
Zaslal: po říjen 27, 2008 9:11 pm |
|
|
|
|
lakinooo napsal: vtsko napsal: keby ti praskol chladic,tak by sa ti to prehrievalo.Vsetko vyutieraj,daj pod auto neaky kus kartonu,ked neni sucha zem a pozri zajtra,alebo po neakej dobe.Uvidis odkial tecie,kvapka.Podla mna je chladic o.k.,len moze byt hadica prasknuta.
Alebo mozno vyrazilo vec co je na to urcena???? Zeby mrazova poistka???
koho?? |
_________________ Saxik 1.6 16V VTS
r.v. 2002, 125,5ps
vaha prazdneho auta 920kg
http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0 |
|
| Návrat nahoru |
|
| martanc |
Zaslal: po říjen 27, 2008 9:16 pm |
|
|
|
|
lakinooo napsal: Alebo mozno vyrazilo vec co je na to urcena???? Zeby mrazova poistka??? Můžeš mi prosimtě osvětlit co to je. No já si ani nemysím že by odešel chladič ale spíš expanzní nádoba |
|
| Návrat nahoru |
|
| lakinooo |
Zaslal: po říjen 27, 2008 9:18 pm |
|
|
|
|
Nehovor ze nevies co je mrazova poistka. Su to take kruzky ( kruhove vanicky, priemer asi 2 sm) nalisovane na motory, ktore by mali zabranit prasknutiu bloku pri zamrznuti vody. Proste ich voda vytlaci von... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| martanc |
Zaslal: po říjen 27, 2008 9:20 pm |
|
|
|
|
lakinooo napsal:
Nehovor ze nevies co je mrazova poistka. Su to take kruzky ( kruhove vanicky, priemer asi 2 sm) nalisovane na motory, ktore by mali zabranit prasknutiu bloku pri zamrznuti vody. Proste ich voda vytlaci von... no nevím ale ty sou až na motoru ne ale mně voda chčije do nárazníku |
|
| Návrat nahoru |
|
| vtsko |
Zaslal: po říjen 27, 2008 9:21 pm |
|
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| vtsko |
Zaslal: po říjen 27, 2008 9:23 pm |
|
|
|
|
lakinooo napsal:
Nehovor ze nevies co je mrazova poistka. Su to take kruzky ( kruhove vanicky, priemer asi 2 sm) nalisovane na motory, ktore by mali zabranit prasknutiu bloku pri zamrznuti vody. Proste ich voda vytlaci von...
to pocujem prvy krat....  |
_________________ Saxik 1.6 16V VTS
r.v. 2002, 125,5ps
vaha prazdneho auta 920kg
http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0 |
|
| Návrat nahoru |
|
| lakinooo |
Zaslal: po říjen 27, 2008 9:23 pm |
|
|
|
|
vtsko napsal: no to moze byt.Ale chel by som vediet,preco to nieje riesene tak,ze ked je moc vody,ze proste vytecie bud von,alebo do nadobky.potom moze rupnut nadobka,hadica alebo teda chladic.
No saxo nieje az tak blbovzdorne. Ale napr Skoda 120 mala taku hadicku z expanzky. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|