| Autor |
Zpráva |
< Servis ~ podsvietenie stredového panelu |
| ywo |
Zaslal: st říjen 22, 2008 9:47 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
skokan napsal: snad by to slo ...je tam toho dost ale skusim
su tam navody na demontaz volantov, palubovky, tlmice, .....tralala, proste vela veci
presne to by sa zislo a myslim ze nie len mne.... urcite tym potesis viac ludi.. ak tak urobis... mozes zalozit aj novy topic... aby sa to tu nestratilo |
_________________ Saxo 1,4 VTS
http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=146 |
|
| Návrat nahoru |
|
| Barth3Z |
Zaslal: st říjen 22, 2008 4:38 pm |
|
|
|
Anonymní
|
[/quote]tie tlacitka mam niekde doma v dokumente nafotene ale treba tusim davat dolu stredovu plastovu kulisu co je okolo radicky, nie som si isty.[/quote]
presne tak som ich aj ja daval von ..mal som vonku tu kulisu a pohoda ta tusim drzi na jednom srobe .. inak s tymi navodmi by to nebolo zle spravit zvalst topic cisto len na navody ...fotodokumentaciu ..ci uz prevzate alebo vlastne je tu toho dost len to nejak dat dokopy |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| skokan |
Zaslal: st říjen 22, 2008 5:04 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
|
| Návrat nahoru |
|
| martanc |
Zaslal: st říjen 22, 2008 5:05 pm |
|
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
|
| Návrat nahoru |
|
| MrChodnyCZ |
Zaslal: st říjen 22, 2008 5:31 pm |
|
|
|
stahnite si od cracka jak na to, jsou tam obrazky i s popisem  |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
| Návrat nahoru |
|
| dav |
Zaslal: po říjen 27, 2008 8:38 am |
|
|
|
SAXOKLUBÁK
|
| Tak jsem rozdělal komplet celý stř. panel. Je tam jen jedna žárovka! A to u páček na vzduch a teplo. Jen nechápu jedno. Před tím, než to přestalo svítit, tak mi svítil i popelník (když se ptevřel) a průhledné kolečko kolem cig. zapalovače. Naprosto nechápu, jak je možný, že to teď nesvítí. Taky mi není jasný, jak se to světlo do popelníku a zapalovače dostalo. Nikde není žádnej průhlednej plast. Nic čím by světo od páček mohlo prosvítat až k zapalovači a do poleníku. Prostě nechápu... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| skokan |
Zaslal: po říjen 27, 2008 8:55 am |
|
|
EX-Saxoclubák
|
dav napsal: Tak jsem rozdělal komplet celý stř. panel. Je tam jen jedna žárovka! A to u páček na vzduch a teplo. Jen nechápu jedno. Před tím, než to přestalo svítit, tak mi svítil i popelník (když se ptevřel) a průhledné kolečko kolem cig. zapalovače. Naprosto nechápu, jak je možný, že to teď nesvítí. Taky mi není jasný, jak se to světlo do popelníku a zapalovače dostalo. Nikde není žádnej průhlednej plast. Nic čím by světo od páček mohlo prosvítat až k zapalovači a do poleníku. Prostě nechápu... dev ... menej pit a uvidis zazraky .... zapalovac ma vlastnu ziarovku v takom plastovom puzdierku na nom a popolnik pravdepodobne tiez. Skus sa lepsie pozerat  |
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182

|
|
| Návrat nahoru |
|
| MrChodnyCZ |
Zaslal: po říjen 27, 2008 8:58 am |
|
|
|
Blbě ses dival

|
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
| Návrat nahoru |
|
| ywo |
Zaslal: po říjen 27, 2008 9:02 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
| Návrat nahoru |
|
| lakinooo |
Zaslal: po říjen 27, 2008 9:10 am |
|
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
ywo napsal: aky typ ziarovky to presne je.. nech si to idem kupit a rozoberiem to len raz...
Ved rozober len raz a behni do obchodu. Typ netusim, je celosklenna, asi tak 1/3 velkosti z takej aka sa pouziva v parkovackach. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| ywo |
Zaslal: po říjen 27, 2008 9:12 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
lakinooo napsal: ywo napsal: aky typ ziarovky to presne je.. nech si to idem kupit a rozoberiem to len raz...
Ved rozober len raz a behni do obchodu. Typ netusim, je celosklenna, asi tak 1/3 velkosti z takej aka sa pouziva v parkovackach.
co ja viem, lietat po meste s rozobratym panelom... no ale ked sa inak neda...  |
|
| Návrat nahoru |
|
| Ondrej133 |
Zaslal: po říjen 27, 2008 9:19 am |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
ywo: jsou to myslim ty co jsou v budících buddou stejný jednu tu žárovku tu mam protože mi nesvítila kontrolka světel takže jsem je nechával zapnutý a na budících nic nesvítilo a takový žárovičky jsem koupil v TESCU a měly by bejt stejný.ale nejsem si jistej.třeba jsou o trošku menší |
_________________ WWW.FIRETYRE.7X.CZ
Citroen saxo 1.4 VTS - 75 komoňů  |
|
| Návrat nahoru |
|
| skokan |
Zaslal: po říjen 27, 2008 9:19 am |
|
|
EX-Saxoclubák
|
naco s panelom?? ved vyber ziarovku a s nou chod do obchodu
a ak si tak lenivy ze to nezvladnes bez auta, tak sa da v poho jazdit aj bez panelu  |
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182

|
|
| Návrat nahoru |
|
| Ondrej133 |
Zaslal: po říjen 27, 2008 9:26 am |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
| Návrat nahoru |
|
| ywo |
Zaslal: po říjen 27, 2008 9:30 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
skokan napsal: naco s panelom?? ved vyber ziarovku a s nou chod do obchodu
a ak si tak lenivy ze to nezvladnes bez auta, tak sa da v poho jazdit aj bez panelu 
nejde o to ci som lenivy, alebo nie.. ale mam to trosku daleko... Ale nie je problem.Len som chcel vediet ci niekto nevie presny typ, aby som kupil po ceste z roboty a doma len nahodil... |
|
| Návrat nahoru |
|
|
|