vypadá to že buď někdo šetřil a nebo tomu nerozuměl a dal tam kotouče z 1.1
fakt to nevym ale myslim si ze by to melo byt na 14 kotouce ja nevim jestli z 1.1 by pasovali na 1.4 a misto chlazenych uz vubec tam jsou i uplne jinsi trmeny.
aby to nebyl tak ze to nekdo rozbyl a sehnal zavesy zavesy ze slabsi verze nebo to auto pri narozeni nemelo v technicaku napsane VTS[/quote]hm to je možný protože nevim jaký sou mezi 1.1 a 1.4 rozdíly jestli sou záměné jen mě to tak napadlo
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS!
SAXOKLUBÁKZaložen: 14. 09. 2008Příspěvky: 47Bydliště: Praha 11
no já nevim mám 1.6 8v VTS a sem relativně spokojenej i když pořád vymejšlim jak to víc nadupat saxo se mi dizajnově líbí i hmotnost je goot na dálnici sem zasekl tacháč tak nevim kolik to doopravdy jelo jenže pořád si nák tak představuju jak to asi jede těm borcům co stim jezděj rally jenže zvyšovat výkon znamená velký peníze který sou potřeba i jinde jen je mi líto že v době kdy sem ho kupoval sem nesehnal ucházející 16v ale myslim že to byla dobrá volba kopit radši 8v ve špičkovim stavu než vyrachtaný 16v ale to by člověk mohl čekat pořád na něco lepšího a neměl by nic
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru