MELHUBA KLUBUZaložen: 08. 10. 2008Příspěvky: 865Bydliště: stare mesto u uherskeho hradiste
zdar ja mam konus a stoji to za prd.kdyz chci brzdit tak musim mit vytoceny motor optimal 2900ot aby vznikl dostatecny podtlak a brzdy byli ostra.
Pouzij klasickou sportovni vlozku misto originalniho filtru ne konus .
V sani vznika podtlak ktery je vypocitany a kdyz tam das konus tak ten podtlak je nizsi a tim padem ma i posilovac brzd mensi ucinnost v nizkych ot .
kuzel ti zvedne hlucnost motoru.
MELHUBA KLUBUZaložen: 08. 10. 2008Příspěvky: 865Bydliště: stare mesto u uherskeho hradiste
ja nevim jak u 1.1 motoru,ale ja mel 20litr 16v opel a pouzil jsem kuzel tu klasiku co koupis v shopu a odpalil jsem si vahu protoze tam probihali teplotni soky a to merici vlakno se upalilo,kamaradi to vyresili ze si koupily kitove sani cely komplet ale ten byl dost drahy
zdar ja mam konus a stoji to za prd.kdyz chci brzdit tak musim mit vytoceny motor optimal 2900ot aby vznikl dostatecny podtlak a brzdy byli ostra.
Pouzij klasickou sportovni vlozku misto originalniho filtru ne konus .
V sani vznika podtlak ktery je vypocitany a kdyz tam das konus tak ten podtlak je nizsi a tim padem ma i posilovac brzd mensi ucinnost v nizkych ot .
kuzel ti zvedne hlucnost motoru.
no na tom něco bude když nad tim tak přemejšlim
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru