| Autor |
Zpráva |
< Ostatní ~ Připevnění plastů šroubama. |
| Sparco900 |
Zaslal: ne březen 16, 2008 7:03 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Dar3cek napsal: lepidlo na sklo nebo silikon to je fuk...silikon je dobra vec:) snim lepim upa vsechno a vsechno zatim drzi  muzu se mrknout na oznaceni toho silikonu...ale az zitra za 20minut jdu totiz na nocni a nemam cas  ....... jop mel jsem ty plasty dole.....a cely sem to vycistil...... 
jj budem rad ked mi povies oznacenie abo znacku diik lenze ja plasty asi dole nebudem davat len tak niejak tam cvirknem  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Dar3cek |
Zaslal: ne březen 16, 2008 7:16 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Tak sem jeste stihl dobehnout do garaze..... je to LOCTITE 5368 naco presne to je nevim..... tata mi to taha z prace takze ani nevim kde to sezenes snad sem pomohl  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| skokan |
Zaslal: ne březen 16, 2008 7:26 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
Lepidlo a tesnenie pre vysokonamáhané spoje. Vhodné pre
sklo, drevo, gumu, keramiku, plasty, viacvrstvové materiály
a kovy.
• Pruzny aj pri vysokych teplotách
• Dobrá prilnavost k väcsine povrchov
• Lepí, tesní a ochranuje dielce
• Absorbuje nárazy a vibrácie, kompresnú a tepelnú
roztaznost
• Teplotné nasadenie: od -60°C do 250°C (v závislosti
od produktu) |
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182

|
|
| Návrat nahoru |
|
| Sparco900 |
Zaslal: ne březen 16, 2008 8:17 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Dar3cek napsal: Tak sem jeste stihl dobehnout do garaze..... je to LOCTITE 5368 naco presne to je nevim..... tata mi to taha z prace takze ani nevim kde to sezenes  snad sem pomohl 
Hej hej dik, popozeram sa niekde po obchodoch ci ho budu mat Dik  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| kandown |
Zaslal: ne březen 16, 2008 9:45 pm |
|
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
cize to len tam kde to odstava dat toho silikonu a hotovo? a co potom ked to budem chciet dat dole, len pouzit hrubu silu? ja som dole mal len prah, aj to ked mi ho "nechtiac" odtrhli.. ale chcel by som dat dole vsetky plasty len neviem potom ako s nimy naspat... ide to nejako lahko? mam auto kratko, tak majte pochopenie  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Dar3cek |
Zaslal: po březen 17, 2008 2:48 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
skokan : dík za doplnění  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Dar3cek |
Zaslal: po březen 17, 2008 2:56 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Myslim ze hruba sila by mela stacit uplne..... ja je mel venku a nechtelo se mi kupovat ty cvocliky...tak sem na kazdym nechal jen asi 2-3 aby to bylo tak kde ma bejt a nikam to neujelo.. jj naplacej to tam kde to odstava...... klidne at se ten silikon i vyvali ven az to vytuhne vem žiletkua to co vylezlo odrizni  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| kandown |
Zaslal: pá březen 21, 2008 11:21 pm |
|
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
| no chystam sa uz na tie plasty, len ako tak pozeram na tie na bokoch ktorym smerom sa davaju dole? nechcem to len tak strhnut, ale ani nevidim ako ich dat dole tak aby som to moc neznicil.. prahy som dal dole lahko, posunul dozadu a zliezli, ale co tie ostatne? dik |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| ywo |
Zaslal: po září 15, 2008 8:19 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Max napsal: Konečně jsem se dostal k tomu, abych vyfotil ten šroubek, kterým jsem připevňoval VTS plasty. Je to 6-ka šroubek na kterém jsem zbrousil hlavičku tak, aby šel šroubek vsunout do originálních držáků v plastech (místa, kam dáváte cvočky). Další důvod pro zabroušení je ten, aby se vám šroubek neprotáčel. Nekdy je mezi držákem a plastem velká mezera a šroubek vypadne a špatně se dotahuje, protože se protáčí. V takových případech jsem mezi hlavičku šroubu a plast strčil klínek z PU montážní pěny.

Fotky nejsou nic moc, ale snad mě a ten systém pochopíte.
Mám takhle připevněné všechny plasty na Saxu. Jen někde jsem používal cvočky, protože jsem se na některá místa nedostal s klíčem.
Jo a šroubky jsou to myslím 6x120.
nejak tie fotky nevidim... ma to niekto? |
_________________ Saxo 1,4 VTS
http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=146 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
|