| Autor |
Zpráva |
|
| Miki |
Zaslal: út září 02, 2008 10:19 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
DarkMIKE napsal: No na nasich cestach urcite tvrdost na MAX nedam (zalezi kde jazdis), ja mam nastaveny stred vpredu a aj vzadu a tento vikend som cca 5 km od domu chytil seriu po sebe iducich nepravidelnych hrbolcov v lavotocivej zakrute a cca v 120km/h mi odlepilo na tych nerovnostiach zadok... Ako pohodka okamzita kontra s jemnym plynom a siel som vysmiaty dalej, ale tvrdsie UZ ANI BOHOVI!!!
mám auto tak tvrdé, že keď stojí , jediné čo sa pohne pri tlačení do auta sú pneumatiky. Napriek tomu auto utlmí všetko, ďaleko lepšie než všetko čo som mal doteraz. Len sa potvrdila stará pravda, že lacné veci nefungujú a ja lutujem že som prešiel cca 4-5 variánt podvozkov kým som to pochopil  |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
| Návrat nahoru |
|
| Lukes.2002 |
Zaslal: út září 02, 2008 10:21 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
| Za A...pokud máš origo kola a nemáš podložky tak počítej že gumy 195/50/15 ti budou dělat problémy...správný rozměr je 195/45/15....jinak...já osobně mám vzadu pootočenou torzní tyč a seriový tlumiče a nestěžuju si ...celkově se auto s těmi tlumiči napřed vyrazně zklidnilo na limitu a zadek musím říct že s těma seriovkama se jen tak nautrhne....aby ho člověk utrhl musí se sakra snažit...a ani tak to není zaručené... |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
| Návrat nahoru |
|
| vtsko |
Zaslal: st září 03, 2008 6:06 am |
|
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Lukes.2002 |
Zaslal: st září 03, 2008 9:57 am |
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| KenaD |
Zaslal: st září 03, 2008 3:37 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Nick |
Zaslal: st září 03, 2008 5:47 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DarkMIKE |
Zaslal: st září 03, 2008 7:07 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Jasne Miki, s Tvojim podvozkom to zrovnavat nebudem, na mieru podvozok si vsak dovolit nemozem. Je pravda a aj si to kdesi tunak na fore pisal, ze Koni su moc tuhe, pokial je asfalt rovny, da sa tomu nakladat fakt velmi velmi vela az ma limituju len gumy, nemyslim vsak ze Koni je nejaky LACAK... Nakolko vsak mam aj vzadu powerflexy + Koni, pri nerovnostiach (myslim tym skutocne prave slovenske hrbolce ), tak sa jednoducho necitim isty...Asi stacilo nechat vzadu seriu na moje okreskove jazdenie  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Lukes.2002 |
Zaslal: st září 03, 2008 7:10 pm |
|
|
|
DarkMIKE napsal: Jasne Miki, s Tvojim podvozkom to zrovnavat nebudem, na mieru podvozok si vsak dovolit nemozem. Je pravda a aj si to kdesi tunak na fore pisal, ze Koni su moc tuhe, pokial je asfalt rovny, da sa tomu nakladat fakt velmi velmi vela az ma limituju len gumy, nemyslim vsak ze Koni je nejaky LACAK... Nakolko vsak mam aj vzadu powerflexy + Koni, pri nerovnostiach (myslim tym skutocne prave slovenske hrbolce  ), tak sa jednoducho necitim isty...Asi stacilo nechat vzadu seriu na moje okreskove jazdenie 
Mám koni a vzadu serii a na nerovnostech jsem si jistejsi nez bych chtel...mam tu cestu která je opravdu tankodrom a jediným omezujícím prvkem jsou moje klapající zuby při 100kmh....protože auto jede jak po rovne silnici |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
| Návrat nahoru |
|
| DarkMIKE |
Zaslal: st září 03, 2008 7:17 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
No ja mam prave vzadu Koni s tvrdymi silentami... Je to na tak lahky zadok az moc tvrde, pri takych cestach ako jazdim...
Inak Nicku, este by stali za hriech pozriet KAYaby, ma ich (alebo mal neviem) aj Lado tusim, daju sa nastavovat zvrchu, co je u Koni slabost a pracuju udajne skvele...Popytaj sa tu chalnov na ne. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Nick |
Zaslal: st září 03, 2008 8:27 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
DarkMIKE napsal: No ja mam prave vzadu Koni s tvrdymi silentami... Je to na tak lahky zadok az moc tvrde, pri takych cestach ako jazdim...
Inak Nicku, este by stali za hriech pozriet KAYaby, ma ich (alebo mal neviem) aj Lado tusim, daju sa nastavovat zvrchu, co je u Koni slabost a pracuju udajne skvele...Popytaj sa tu chalnov na ne.
jo KAYaba?tak to jsem otom anik neveděl ale našel jsem je na netu ale ne cenu tak nevíte kolik to tak koštuje??jinak co tedyk na ně říkáte jinak jak tak čtu asik první koupím ty tlumiče dopředu jak říka Lukes.2002 vždy se to dá dokoupit než abych je měl zbytečně doma uvidím jak se auto zachová. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|