| Autor |
Zpráva |
|
| Majo |
Zaslal: st srpen 13, 2008 11:18 am |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
MrChodnyCZ napsal: pochybuju, ze by ta serviska byla poctive vyplnovana - nejspis bude koncit nekdy po zaruce a pak se jezdi do neautorizovanych servisu 
tak tak, okrem toho z mojich skusenosti, autorizovany servis vobec nie je zarukou kvalitnych oprav, viem o com hovorim..
..najlepsie by si urobil keby si zobral nejakeho servisaka so sebou, nech pozrie co vsetko bude treba opravit aby bolo auto "tip-top" a Ty sa podla toho rozhodnes ci ho kupis..
..ked som ja kupoval saxo, kamos mi rovno povedal nech si pripravim tak 50tisic a v podstate som ich za prvy polrok-rok minul.. ber to tak, ze auto sa nici a treba to zacat pomaly vymienat..hlavne ked kupujes- vymenit komplet rozvody, naplne, brzdy, casom repas napravy (mozno hned), mozno nieco zblbne v prevodovke.. ale toto sa tyka kazdeho auta.. najlepsie je ked ma auto nejaku "vychytavku" - ale Ty ako kupujuci mas narok auto vratit ak ma nejaku vaznu chybu na ktoru si nebol vopred upozorneny, tak by som sa az tak nebal.. Adler tak kupil Xsaru VTS..a vratil ju |

|
|
| Návrat nahoru |
|
| Sandman |
Zaslal: st srpen 13, 2008 12:10 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
| fuu nist moc,ja si budem musiet pozicat,aby som ho vobec mohol kupit,nieto este don investovat,len aj ked by som ho nahodou vratil,tak vsetky tie sracky okolo prihlasovania a cestu,mi ten clovek nezaplati,to by som prisiel o cca 20 litrov a uz ma raz ojebali v cechach,som uz aj prachy mal zmenene a typek mi napisal ze to predal,som musel menit spat a bum o 3 litre som prisiel |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| MrChodnyCZ |
Zaslal: st srpen 13, 2008 12:17 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
| ale tak je to v pripade koupe ojetiny uplne normalni. Pokud si nenechas aspon 10% financni rezervu na servis auta po koupi, si blazen. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
| Návrat nahoru |
|
| BenzyL |
Zaslal: st srpen 13, 2008 12:33 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Sandman napsal: sice je tam napisane ze je tam serviska,takze tam by malo byt uvedene ak to bolo mrdnute nie?som aj pisal na ten mail ale mi neodpisal...
Mejla jsem jim psal taky a neodepsali...volal jsem jim na mobil...docasne odpojen....tak jeste jsem do toho bazaru volal na pevnou....a to uz byl navazan kontakt ...jinak pan bazarnik mi hned narovinu rekl, ze auto bylo bourane na predek a dalsi drobnou zavadu to ma neco s patorkem na starteru, ze nejak spatne za studena zaskakuje, ale jak se to zahreje, tak je to vcaiku. Jinak rikal ze nic neklepe, nikam to netahne a jede jako cert Tak nevim no... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| BenzyL |
Zaslal: st srpen 13, 2008 12:36 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
jinak zitra se nanho chci jet podivat tak se uvidi
no a kdyz uz je rec nevite negdo o nejake dalsi nabidce do 120000Kc?
neco slusnejsiho no  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| vtsko |
Zaslal: st srpen 13, 2008 12:38 pm |
|
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| BenzyL |
Zaslal: st srpen 13, 2008 12:39 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
to uz mam vsechno projity i pospatku, ale dík jen jestli se muzu zeptat, kde jsi ty koupil tvoji karu??  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Majo |
Zaslal: st srpen 13, 2008 12:44 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
| Návrat nahoru |
|
| vtsko |
Zaslal: st srpen 13, 2008 12:46 pm |
|
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| BenzyL |
Zaslal: st srpen 13, 2008 12:52 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
jj prave jsem uplne hledel, ze sam od sebe reknul ze je bourany... a tu dalsi zavadu no....tak rikam...zitra tam zajedu...sic to mam pres 250Km ale co jinyho mi zbyva, kdyz chci bejt taky zavislej
bud prijedu s novou karou nebo se asik uz zblaznim  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Sandman |
Zaslal: st srpen 13, 2008 1:32 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
| tak drzim palec Benzyl,ja po nom kukam uz mesiac,ale nechce sa mi mrdat auto z von vela kravin na to treba.... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Majo |
Zaslal: st srpen 13, 2008 1:38 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
drzim palce  |

|
|
| Návrat nahoru |
|
| BenzyL |
Zaslal: st srpen 13, 2008 1:46 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Sandman napsal: tak drzim palec Benzyl,ja po nom kukam uz mesiac,ale nechce sa mi mrdat auto z von vela kravin na to treba....
no ja po nem kukam od kvetna..od doby co je vtom bazacu puvodni cena byla 125000 a od te doby to spadlo na 107000.... rikam..se uvidi  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| BenzyL |
Zaslal: čt srpen 14, 2008 7:21 pm |
|
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Tak...13 hodin za volantem...743 km najetyho a zadnyho mazla jsem si domu neprivez
4 saxa vts 16V ...tri boracky a to zteho dve fak fest a to ctvrty nebourany tak melo zvuk motoru jak naftak
....proste pekny VTS 16V nejde sehnat  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| MrChodnyCZ |
Zaslal: čt srpen 14, 2008 7:35 pm |
|
|
|
| a to z odkazu na tom bylo jak? |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|